Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douglas veranda maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douglas veranda maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douglas veranda maken

Douglas veranda maken

Ik wil graag een op maat gemaakte Douglas veranda welke aansluit op mijn bestaande schuur. Ik zoek een bedrijf welke hier ervaring mee heeft. De veranda is 5.50 bij 3 meter.

Veranda bouwen

Ik heb nu een trapje naar mijn tuin. Ik wil hiervoor in de plaats een veranda laten bouwen gelijk aan mijn tuindeur met afgesloten kast/bergruimte ruimte eronder. Ik zou graag weten hoe duur dit is. Mijn tuin is ongeveer 5 tot 6 meter breed. Ik wil graag hardhout of Douglas gebruiken. Hierin wil ik graag advies. Ook wil ik graag weten hoeveel materiaal en welk materiaal ik nodig heb. Ik wil graag ook een vaste en duidelijke prijs, zodat er achteraf voor niemand een onvoorzien goede of verrassing is.

Veranda aan huis bouwen

Ik wil graag een houten veranda aan mijn woning laten plaatsen met een klassieke warme uitstraling. Hij zal een plat dak krijgen met 2 lichtkoepels of raam. De lengte zal 7.5 meter zijn en de diepte 3 meter. Aan 1 zijde dient hij dichtgemaakt te worden bij de schutting en aan de andere zijde tegen de muur van de garage. De voorkeur gaat uit naar Douglas hout.

Vrijstaande veranda plaatsen

Ik wil graag een vrijstaande veranda laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaande veranda in ruitvorm van ongeveer 4 x 2.50 meter. Palen op betonpoeren. Materiaal is reeds gekocht, Douglas hout. Houten dak van vellingdelen met dakbedekking.

Houten veranda laten maken

Ik wil graag een veranda op maat laten maken. Ik wil een veranda van Douglas hout waarvan de zij- en achterwand zijn dicht gemaakt. De vloer van de veranda wil ik ook in Douglas hout en zal op een zand ondergrond geplaatst moeten worden. Ik wil een vlak dak met de mogelijkheid voor het plaatsen van een houtkachel. De veranda mag 5.5 x 3 meter groot zijn.

Veranda plaatsen in tuin

Ik wil een veranda laten plaatsen achter in de tuin. Het zou dan gaan om een eigen ontwerp van Douglas hout. Totale lengte 9.50 meter en diep 3 meter, waarvan 3.50 meter schuur en 6 meter open veranda. De schuur zal voorzien moeten worden van een deur en raam. Het gaat om een houten schuur. Op de vloer moeten tegels komen.

Vrijstaande houten veranda plaatsen

Ik wil een vrijstaande houten (douglas hout) veranda laten plaatsen in de tuin. Afmetingen 6 x 3 x 2,40 meter. Achterwand en zijwanden gesloten met plat dak en 3 staanders.

Veranda aanbouwen

het betreft een aanbouw van een veranda: douglas hout, dak polycarbonaat, breedte 500 cm, diepte 400 cm, ook vlonder van douglas hout, ook zijwanden van douglas hout. Aan rechterzijde deur plaatsen, ruimte over van 100 cm tot aan heg lessenaarsdak, hoek 10 graden, voeg schets toe. Aan rechter zijde wand komt hangmat, dus tussen 400 cm in midden ook en paal aan beide zijden. Zie verder tekening hoogtematen zijn ongeveer maten, kan 1 -2 cm verschillen foto 1: schets veranda; foto 2: waar veranda tegen aan komt waar ook een regenpijp afvoer zit en foto 3: indruk breedte vanaf kozijn rechts foto tot helemaal aan eind tot schutting. Helemaal rechts boven heg zichtbaar waar nog deur tussen moet aansluitend aan veranda, zie foto 1.

Houten veranda met lichtkoepels plaatsen

Aanbouw van een houten (Douglas) veranda van 3,65 x 8,00 m en circa 3 m hoog op 4 palen van 150x150. De aanbouw (lange 8,00 m zijde) tegen gemetselde gevel (afdichten met loodslab in voeg) en palen op betonnen poeren van ca 75 cm diep. Dak voorzien van 2 enkelwandige lichtkoepels van 120x210 cm en en multiplex boeideel (18 mm) van circa 40 cm breed. Dakrand voorzien van profiellat 7x7 cm en een zinken kraallijstafwerking. En 2x afvoer van zinken regenpijp.