Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doorgang in een betonnen bouwmuur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doorgang in een betonnen bouwmuur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doorgang in een betonnen bouwmuur maken

Uitbouw en fundering voor een erker

Ik heb een fundering nodig voor de aanbouw in de vorm van een erker van hout en glas op een gemetselde plint van 50 cm hoog. Deze wordt geplaatst in een bestaande hoekwoning. Twee nieuwe zijden zijn 580 cm en 170 cm lang. Betonnen skeletbouw. De doorgang wil ik laten uitzagen en eventueel stutten. Vloerverwarming en dekvloer, en enige elektrische leidingen zou ik ook willen hebben. Uitzagen ter hoogte van het vierkante raam. De doorgang is circa 3,5 a 4 meter breed.

Doorgang in een betonnen bouwmuur maken

Over de breedte van ons huis, in de kruipruimte, loopt een betonnen bouwmuur van circa 30cm dik. De muur is gestort als fundering, maar er steunt niets op. Er is aan de bovenkant 5 cm ruimte. Bouwjaar huis is 2005. Graag zouden we daar een doorgang in willen hebben. Via de doorgang willen we toegang hebben tot de kruipruimte van de achterste helft van het huis. Wij zoeken iemand die dat kan realiseren. Wat zijn de kosten?

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Woonhuis met aan de zijkant een aanbouw met houten vloer (woonkamergedeelte). De keuken heeft een betonnen vloer. Tussen deze twee ruimtes staat een draagmuur. Nu zouden we hier een ruime doorgang in willen hebben. Deze is tussen de 3,5 m en 4 m breed en 2,1 m hoog. Graag een prijs van het gehele traject. Berekening, tekeningen, indienen, uitbreken, draagbalk en afvoer van materiaal. De afwerking doe ik zelf. Uitvoeradres is in Haren. Achterberghof 10.

Sparing zagen of boren in een kalkzandsteenwand

In een droge kruipruimte, met zandbodem, een doorgang maken in de tussenwand bestaande uit 2 lagen kalk/zandsteen blokken met de afmeting 33 x 23 x 21 cm gemetseld op een stamp betonnen poer. De kruipruimte is 70 of 80 cm hoog. De doorgang van de opening moet 39 x 50 cm worden tussen de liggers en binnen de welving van de boven gelegen vloer zagen of boren.

Slopen van een betonnen keldervloer

Slopen van betonnen keldervloer van circa 50 m2. Uitdiepen van ongeveer 60 cm. Er moet een nieuwe betonvloer storten. Graag een prijsindicatie voor het slopen van de betonvloer. Er is nu ongeveer 190 cm stahoogte en puin kan via een lopende band naar buiten (doorgang maken waar koekoek geplaatst wordt). Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Betonvloer in de achtertuin verwijderen

In mijn achtertuin ligt een betonnen vloer van een voormalige schuur van de vorige bewoners. Het is een betonnen plaat van 485 x 360 cm. De dikte weet ik niet en het is mij ook niet bekend of er wapening in zit. Ik wil die betonnen plaat graag laten slopen en afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via een doorgang van ongeveer 95 cm breed tussen 2 schuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Opening in draagmuur maken

Graag ontvang ik een offerte voor een doorgang in een betonnen draagmuur. Een referentie zoals het resultaat moet worden is bijgevoegd als bijlage. De breedte is ongeveer 3 meter. Alvast hartelijk dank!

Draagmuur gedeeltelijk laten slopen

Halfsteensmuur, 322 cm breed en 250 cm hoog. Aan weerskanten een eensteensmuur. Staat op een betonnen vloer, bovenetage en zolder zijn houten vloeren. Aan weerszijden wil ik 30 cm muur laten staan, zodat ik een doorgang van 262 cm heb. De doorgangshoogte wil ik 208 cm hebben. Tevens alles schoon en gestuct afgewerkt. Puin voer ik zelf af.

Opening creëren in betonmuur

Wij willen een doorgang creëren van een standaard deuropening (90 centimeter bij 2,20 meter) tussen de woonkamer en de garage. Het betreft een nieuwbouwhuis met een betonnen casco met een stenen muur waar isolatie tussen zit. Er moet een opening komen bij de stenen muur (7 meter bij 2,60 meter).

Gat in een draagmuur maken

We willen een gat in de (betonnen) gevel om een doorgang naar de aangebouwde garage te realiseren. Het gat zal ter grootte van een standaard deur gemaakt moeten worden. Ongeveer 2. 5 m2? De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. Daarnaast graag een stalen balk plaatsen. Er is een constructie berekening gemaakt. Afval zullen we zelf afvoeren. Uitvoer is rond 9 augustus 2017. Graag ontvang ik een prijsopgave.