Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuropening zagen in een stenen draagmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuropening zagen in een stenen draagmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuropening zagen in een stenen draagmuur

Deuropening zagen in een stenen draagmuur

Ik ga een nieuwe badkamer maken, en wil de badkamer vergroten door een muur van 30 cm dik met spouw door te breken. Ik wil deze van 2 kanten laten slijpen, hoogte is circa 2.40, en daarna de muur wegbreken. In verband met dikte 30 cm zal er 4x geslepen moeten worden. Aan 1 zijde zo dicht mogelijk tegen de rand (10 cm als dit kan), graag opgeven hoeveel van de kant mogelijk is.

Latei plaatsen en openingen zagen

In de muur (zie foto's) moet een deur plus kozijn komen met daarnaast een raam. Deur komt op plaats bestaand raam. Klus omvat: - plaatsen van een latei (in overleg: boven deur + raam of alleen raam) - zagen van de deuropening - zagen van de raamopening Exacte afmetingen nog te bepalen, vermoedelijk (breedte x hoogte) deur: 1100x2100 (of 1950, indien alleen boven raam een latei wordt geplaatst) raam: 600-800 x

Deuropening in binnenmuur maken

Ik wil in de huiskamer een binnendeur met kozijn plaatsen naar de kelder. Het materiaal is reeds voorhanden. Ik zoek dus iemand die voor mij alleen een deuropening kan zagen/frezen in een enkelsteens binnenmuur. Graag een opening van 73 cm breedte bij 2 meter hoogte. Het is geen draagmuur. Er zitten nog wel steenstrips opgeplakt.

Deuropening uit draagmuur zagen

Het uitzagen van een standaard deuropening voor het plaatsen van kozijn bij een draagmuur en advies over andere draagmuren.

Deuropening zagen in dubbele kalkzandsteenmuur

Ik ga in oktober of november een renovatieklus starten in een woning. Ik wil daar een doorgang laten zagen in een dubbele kalkzandsteen muur. Het gat moet ongeveer 100 cm breed en 218 cm hoog worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Verbouwing van een woning

Verbouwing van de trapopgang een woning: * het vergroten en meteen daarmee iets opschuiven van een bestaand trapgat. Ongeveer 2 m2 VBI 1e verdieping betonvloer zagen; * het inmeten, leveren en plaatsen van een dichte vuren trap met 1/4 draai onder, incl. 2 traphekjes boven en 1 leuning, wit gegrond; * het zagen van deuropening in 1/2 steensmuur en plaatsen kozijn + deur (naast een andere deur); * Aanbrengen en afwerken (stuken) van 3 wanden Y-tong (2 onder de nieuwe trap en 1 in verlengde). In totaal circa 22 m2. Het sloopwerk en afvoer wordt van tevoren door opdrachtgever gedaan. Er zijn foto's. Kunt u een richtlijn voor de kosten geven? We krijgen over drie weken pas de sleutel van de woning.

Deuropening in de muur laten zagen

Ik wil een deur in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: 120 breed en circa 220 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Er zijn 3 foto's van de gevel waar de deur in moet komen.

Deuropening in de muur laten zagen

Wij hebben 2 bedrijfspanden in Bergschenhoek waartussen een opening voor een deur moet komen. Een opening van 88 x 216 cm. De muur lijkt gemaakt te zijn van kalkzandsteen blokken. De muren zijn 15 cm dik. Het gat moet op de eerste verdieping komen waar al een ingericht kantoor is. Het is dus van belang dat er zo min mogelijk (liefst geen) stof gemaakt wordt. Is dit mogelijk en wat zijn dan de kosten?

Deuropening in de muur zagen

Ik wil graag een deuropening in een binnenmuur laten zagen. Het is een bakstenen muursteen die rond de 20 cm dik is. De opening dient 2.10 meter hoog te worden en 1.80 meter breed. Er dient een betonnen balk geplaatst te worden.De opening dient identiek te worden aan de andere opening in deze muur.

Deuropening zagen

In een betonnen wand van 20 cm dik moet er een sparing van 2. 30 meter hoog en 1.10 meter breed worden gezaagd. Volgens de constructeur is er geen verdere bouwkundige aanpassingen nodig. Zou u mij een prijsopgave kunnen mailen.