Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuropening verplaatsen in een muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuropening verplaatsen in een muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuropening verplaatsen in een muur

Deuropening in de draagmuur verplaatsen

Ik wil de deuropening in de draagmuur laten verplaatsen. Volgens de constructeur moet het volgende gebeuren: - Bestaande gat dichten - Nieuw gat tijdelijk stempelen en slopen (210 x 90 cm) - 2x een houten balk van 70 x 170 naast elkaar als ligger - Links en rechts 100 mm opleggen Het is voor mij geen probleem het puin zelf af te voeren. Plafond mag aan één kant kapot. Keukenkant. Muur is gemetseld. Ongeveer 22 cm diep. Appartement ligt op 3e verdieping. Daarboven is nog een verdieping en schuin dak. Er is wel een trap, maar geen lift aanwezig. De ingreep kan wat mij betreft zo snel mogelijk plaats vinden.

Deuropening voor een binnendeur verplaatsen

Wij willen nog een standaard deuropening in onze woonkamer. Wij maken er zelf een schuifdeur voor. Het gaat dus in feite alleen om de opening maken. De deur die nu in het midden zit, zal moeten worden verplaatst.

Deuropening laten maken

De deurdoorgang naar de keuken verplaatsen zodat deze uitkomt in de woonkamer in plaats van het gangetje. De doorgang moet komen waar nu de grote rode kast staat in de keuken. En in de woonkamer bij de verwarmingsbuizen deze moeten dus verplaatst worden. Stopcontact in de oude muur moet verwijderd worden. In de nieuwe muur zowel aan de keuken kant als aan de gang kant stopcontacten aanleggen. De muur zelf is de oude muur richting buiten. Het huis is van rond 1910. De vakman moet het puin niet afvoeren.

Betonvloer uit de badkamer slopen

Ik zou graag de verhoogde betonvloer uit mijn badkamer verwijderd willen hebben. Dit omdat ik deze wil verbouwen, en de indeling anders wordt. In de vloer zit wapening, en het betreffende deel ligt op een raveelijzer, in verband met het trapgat. De pvc afvoeren liggen in de vloer, maar deze hoeven niet heel te blijven. Zou graag alles tot aan de standleiding vrij willen hebben Wel zou ik de gipsblokkenwand aan de linkerzijde, als het mogelijk is willen behouden, heeft al wel wat schade. De wand met de deuropening zal gaan verdwijnen, in verband met het verplaatsen van het kozijn. De afmetingen van het beton zijn 210 x 220 cm bij 10 cm dik.

Appartement verbouwen

Voor de verbouwing van mijn appartement (51 m2) moeten een aantal werkzaamheden uitgevoerd worden: Kort samengevat gaat het om: 1. Muren wegbreken en deuren verplaatsen, 3 kleine muurtjes wegbrekend, 1 muur doorbreken en nieuwe deur plaatsen, 1 deuropening versmallen en nieuwe deur plaatsen; 2. Badkamer renoveren, oude badkamer slopen, leidingwerk en elektra verleggen, betegelen en nieuw sanitair aansluiten; 3. Toilet renoveren; 4. Keuken voorbereiden voor installatie; 5. Leidingen en elektra infrezen. Meer informatie vindt u in het bijgevoegde bouwplan. Ik ontvang graag een offerte voor de geschatte kosten en tijdsduur van dit project.

Grote verbouwing van de woning

De volgende werkzaamheden zou ik graag uitgevoerd willen zien voor 20/2/17: - 3 deuropeningen creeren in 2 draagmuren van ieder ca 4 meter lang - keukenaansluitingen onder grond verleggen naar hemelsbreed 10 meter andere locatie inhuis (niet op gas koken) - geisoleerde buiten/balkonkast maken met aansluiting voor electra en wasmachine - verwarmingsbuizen die nu over muur lopen onder vloer laten lopen - meterkast aanpassen op keramische kookplaat, vaatwassser, oven, afzuigkap, koffiezetapparaat,wm,droger - dichtmaken van een deuropening en het maken van een muurtje van 93 cm en een muurtje van 220cm - doorbreken trapkast waardoor ruime inloopkast ontstaat - betegelen van nieuwe doucheruimte en apart toilet , incl. Nieuwe vloertegels, oude granietvloer ligt hier deels nu - monteren nieuw hangend toilet in wcruimte, monteren van nieuwe wastafel en thermostathische douchemengkraan in doucheruimte - radiator voorzijde iets verschuiven zodat keuken geplaatst kan worden aan voorzijde - radiator achterzijde aan tuinkant verplaatsen naar andere wand via onder vloer - isoleren schuurtje van 2x3 - tv aansluiting maken aan tuinzijde - 5 extra dubbele stopcontacten maken op locaties vermeld in bijlagen

Draagmuur slopen en deuropening verplaatsen

Graag wil ik in de woning een kleine aanpassing uitvoeren. Ik heb in de woonkamer een deur opening wat in de weg zit. Graag wil ik de deur ingang verplaatsen. Hierdoor moet ik een deel van de muur verwijderen. En de oude deur opening dicht maken. Van de woningbouw vereniging hebben wij begrepen dat het om een draagmuur gaat. Op de foto heb ik de muur waar ik een deur wil plaatsen aangeduid met de letter A. Graag wil ik een offerte van het verwijderen van de draagmuur, het dichtmaken van de andere opening en het afwerken van deze wand.

Deurenopeningen maken in een draagmuur

Wij willen de mogelijkheid onderzoeken in een bestaand huis (bouwjaar '70) op de verdieping een binnendeur te verplaatsen en een extra deuropening te maken. De 2 nieuwe deuropeningen komen naast elkaar in een draagmuur (voormalig buitenmuur, voor aanbouw). Daarnaast is er op de verdieping een buitenraam aan de achterkant die verplaatst moet worden, aan de voorkant eentje die vergroot moet worden.

Draagmuur wegbreken en steunbalk plaatsen

Het slopen van een draagmuur, verplaatsen schakelaar licht, plaatsen steunbalk en afwerken plafond en muur (stucadoren). Vanaf een deuropening moet er ongeveer 2.5 meter weggebroken worden. En het stukje muur boven de deur.

Toilet verplaatsen

Ik wil de keuken van het door mij te kopen huis anders indelen en daarom moet de deur van de bijkeuken op een andere plaats komen. Ter voorbereiding daarop zijn er 2 opties: het toilet verplaatsen (ongeveer 1 of 2 meter) of een deur in de bijkeuken verplaatsen (deuropening maken in de hal, wellicht moet hier een waterleiding van de wasmachine voor verlegd worden). Graag zou ik een offerte krijgen voor beide werkzaamheden: deur maken + huidige deur sluiten, en een offerte voor de toiletruimte verplaatsen circa 2 meter in de hal dus ook alle leidingen.