Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuropening voor een binnendeur verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuropening voor een binnendeur verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuropening voor een binnendeur verplaatsen

Deuropening voor een binnendeur verplaatsen

Wij willen nog een standaard deuropening in onze woonkamer. Wij maken er zelf een schuifdeur voor. Het gaat dus in feite alleen om de opening maken. De deur die nu in het midden zit, zal moeten worden verplaatst.

Deuropening in buitenmuur naar berging maken

Ik wil graag een deur van mijn keuken naar mijn berging hebben. Hiervoor dient een opening in de buitenmuur gemaakt te worden. (De berging grenst namelijk aan de keuken) Vervolgens dient een kozijn inclusief binnendeur geplaatst te worden. Aangezien de berging enkelsteens is dient de te plaatsen binnendeur goed geisoleerd te zijn.

Deuropening in binnenmuur maken

Ik wil in de huiskamer een binnendeur met kozijn plaatsen naar de kelder. Het materiaal is reeds voorhanden. Ik zoek dus iemand die voor mij alleen een deuropening kan zagen/frezen in een enkelsteens binnenmuur. Graag een opening van 73 cm breedte bij 2 meter hoogte. Het is geen draagmuur. Er zitten nog wel steenstrips opgeplakt.

Deuropening aan de zijkant van de woning maken

Aan de zijkant van het huis willen wij een opening maken en een deur plaatsen. Het moet een standaard binnendeur ingang worden. Dus ongeveer 90 bij 210 cm. Eventueel kan de vakman het puin afvoeren.

Deuropening laten dichten en kleine elektraklus

Ik wil graag een kozijn met binnendeur laten verwijderen tussen mijn hal en woonkamer. Daarna moet de opening in de muur worden gedicht en de muren aan beide zijden worden gestuukt en geschilderd. Verder wil ik een kleine aanpassing laten verzorgen aan een stopcontact. Er moet een aansluiting komen voor 1 inbouw wandverlichtingspunt. Ik laat de klussen hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Deurenopeningen maken in een draagmuur

Wij willen de mogelijkheid onderzoeken in een bestaand huis (bouwjaar '70) op de verdieping een binnendeur te verplaatsen en een extra deuropening te maken. De 2 nieuwe deuropeningen komen naast elkaar in een draagmuur (voormalig buitenmuur, voor aanbouw). Daarnaast is er op de verdieping een buitenraam aan de achterkant die verplaatst moet worden, aan de voorkant eentje die vergroot moet worden.

Deuropening dichtmetselen of dichtmaken

Ik wil graag een binnendeur laten dichtmetselen. Het gaat om een deur in de keuken. In de keukenruimte zitten momenteel twee ingangen, 1 vanaf de woonkamer en 1 vanaf de gang. We willen de deur die naar de gang loopt dichtmaken, zodat we de nieuwe keuken aan 1 wand verder kunnen doortrekken. De deur is circa 80 cm breed en 220 hoog.

Verbouwing in de woning

Het slopen van een draagmuur (spouw) van de woonkamer naar de studeerkamer en het plaatsen van een draagbalk. Het afwerken en stuken van ontstane doorgang. De muur is ca. 240 cm breed en 240 cm hoog. Ook het verwijderen van een binnendeur en kozijn en het dichtmaken (door middel van een gipswand) van de deuropening plus het stuken hiervan.

Deurpost in dragende muur maken

Deurpost maken in dragende muur Bestaande situatie: Dragende bakstenen muur op de zolder met op dit moment een deur opening van slecht 1 meter hoog. Omschrijving Project: Deuropening vergroten naar standaard deurmaat. Deur kozijn plaatsen Binnendeur plaatsen Materialen ook leveren.