Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakverhoging raliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakverhoging raliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakverhoging raliseren

Dakverhoging raliseren

Wij willen van onze zolder een verkoopbare verdieping maken. Dus dakverhoging met een vaste trap naar boven. Het moet casco opgeleverd worden, elektra en stucwerk hoeft niet. Het moet van metselwerk gemaakt worden met trespa aan de buitenkant, en 4 Velux dakramen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ook wil ik een houten vaste trap laten plaatsen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.