Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huidig dakterras veranderen in complete opbouw voor slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huidig dakterras veranderen in complete opbouw voor slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huidig dakterras veranderen in complete opbouw voor slaapkamer

Verbouwing woning

Badkamer naar boven verplaatsen - dijkniveau Wasruimte naar boven verplaatsen - dijkniveau Toilet verplaatsen beneden verdieping Toiletruimte eerste verdieping veranderen (moet douche bij) Balkonhekjes plaatsen dakterras en dakbedekking aanpassen/op huidige bedekking aanbrengen Bestaande trap die onderaan een bocht maakt rechtdoor laten lopen Keuken vervangen en op andere plek terug plaatsen

Huidig dakterras veranderen in complete opbouw voor slaapkamer

Op de tweede verdieping hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 3,7 x 5,3 meter. Hierop zouden wij graag een slaapkamer creëren. We zouden graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds een slaapkamer en een waskamer aanwezig.

Extra verdieping realiseren

Wij hebben een puntdak en willen deze graag veranderen naar een plat dak. De ruimte zal dan ongeveer 4.40 meter breed worden en ongeveer 3.10 meter lang. Hierboven op willen wij een dakterras realiseren. De nieuwe verdieping zal moeten worden gestuukt en elektra en verwarming doorgetrokken. Er zal door de vakman wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Complete verbouwing van de woning

Ik overweeg een huis te kopen uit 1900. De indeling zou dan echter enigszins moeten veranderen. Dit behelst de volgende werkzaamheden: - De badkamer (op de derde verdieping) verplaatsen naar slaapkamer (ook gelegen op derde verdieping, tegenover huidige badkamer). De vloeren zijn van hout. - Verplaatsen van cv-ketel aansluiting op 1e verdieping naar 2e verdieping, naar de huidige badkamer ruimte. - Verplaatsen van wasmachine aansluiting van 1e verdieping naar 2e verdieping, naar de huidige badkamer - Een doorgang maken in de scheidingsmuur tussen de woon- en eetkamer (inclusief inbouw van deur). Op dit moment is dit een doorgetrokken muur. - Verwijderen van deel muur tussen keuken en eetkamer - Plaatsen van nieuwe kozijnen inclusief dubbelglas voor ongeveer 10 middelgrote ramen - Plaatsen van een uitslaande deur in de keuken richting het dakterras. Op dit moment is er slechts een raam aanwezig. Om een algemene indruk van het huis te krijgen: het gaat om de bovenste twee verdiepingen van een huis uit 1900. Het beslaat in totaal ongeveer 100 m2. Alle vloeren zijn van hout. Graag de materiaalkosten van een nieuwe badkamer en keuken buiten beschouwing laten (met uitzondering van leidingwerk, beton, lewisplaten etc). -

Opbouw 2x en badkamer vergroten

In onze (wellicht) nieuwe woning van twee etages willen we graag de eerste etage uitbreiden, boven een al bestaande bouw op de begane grond. Afmeting ongeveer 2,37 x 6,05 meter. Daarnaast willen we graag een schuine dakuitbouw van ongeveer 4,6 x 5 meter boven de tweede verdieping met dakterras en vaste trap. Meerdere huizen in de omgeving hebben dit, er bestaan waarschijnlijk al tekeningen van. Het ontwerp ligt redelijk vast, ze lijken op elkaar. Binnen dit plan willen we ook graag de badkamer die nu 1,7 meter breed is, een deurbreedte opschuiven, en 2,5-3 meter lang, vergroten en vernieuwen en de indeling van kamers op de eerste etage veranderen.

-dakterras loodslab vervangen, ...

-dakterras loodslab vervangen, lekt -vloer dakterras veranderen Afmeting hooguit 3m bij 5m. Liggen nu een soort tegels op met daaronder iets van teer.

De situatie is een woning zonder tuin ...

De situatie is een woning zonder tuin waarvan de 'tuin' is ingebouwd tot keuken. 1e Verdieping heeft aan de achterzijde een schuin dak met dakkapel. Het idee is de dakkapel tot raam/deur te veranderen en het keukendak aan te passen voor dakterras gebruik. Afhankelijk van prijs kan de schuine achterzijde recht uitgebouwd worden. Ook is hulp gevraagd bij de sterkeberekening van het keukendak, specifieke oplossingen voor afzetting van het dakterras en overbrugging hoogteverschil (trap) tussen dakterras en 1e verdieping (±60cm), en aanvraag van de benodigde bouwvergunningen.

Vergroten van de woning dmv een aanbouw ...

Vergroten van de woning dmv een aanbouw met dakterras aan de achtergevel. de aanbouw komt tussen twee schuren in waarvan een van de buren is en de anderen willen we bij onze huiskamer betrekken. de achtergevel moet dus vernieuwd worden en tevens ook op de eertse verdieping moet de ramen veranderen ivm de daktaras.

Woonhuis: Herenhuis retro jaren 30 ...

Woonhuis: Herenhuis retro jaren 30 stijl, opgeleverd in 2002, Leidsche rijn Utrecht, bouwvergunning voor dakterras. Het huis bestaat uit begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping. De helft van de 2e verdieping is een dakterras. Wens: Het dakterras (4.80 * 5.40) wil ik veranderen in een atelier/dakterras/serre. Versterking van de bestaande constructie is niet nodig. Het dakterras is omgeven door 3 muren (tot circa 3 m hoogte). In de voorgevel moeten 3 ramen worden geplaatst (verandering is dus minimaal). Aan de achtergevel moet een schuifpui komen die op circa 90 cm boven de verdiepingsvloer begint. Het dak moet doorzichtig en zoveel mogelijk open te maken zijn. Voor onderhoud moet toegang tot het dak mogelijk zijn. Ik heb meerdere impressie tekeningen.

1. Verlaagde plafond in woonkamer ...

1. Verlaagde plafond in woonkamer verwijderen, ornamenten plafond herstellen en aansluiting verzorgen met muren. Electriciteit regelen. 2. Raamkozijn veranderen in deur naar dakterras.