Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras met grote serre bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras met grote serre bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras met grote serre bouwen

Dakterras met grote serre bouwen

Hierbij stuur ik u een beschrijving de bestaande situatie. Ik bezit de 3e en 4e etage van een Amsterdamse woning. Op de 3e etage zit een douche. Daarboven, op de 4e etage zit momenteel een dakterrasje. Deze moet doorgetrokken worden en wil ik graag overdekt (3 x 2,5 meter) hebben. Boven op de 4e etage (licht hellende dak) van het appartement, zou ik graag zo'n groot mogelijk dak terras met serre (3 x 4,50 meter) willen creëren. De ingang wil ik graag door laten lopen via het bestaande trappen huis. Dan heeft de gehele woning een vochtprobleem, waarschijnlijk aan de gehele achter gevel van de woning. Deze moet behandeld worden, zodat er geen schimmmelvorming meer kan ontstaan binnen in de woning. Voor deze laatste klus heb ik een kosten plaatje nodig om dit aan de VVE voor te leggen. Het zou fijn zijn als u langs zou willen komen voor een bezichtiging en doornemen van de mogelijkheden.

Dakterras dichtmaken

Onze zolder kamer heeft een dakterras aan de achterkant. En dat willen wij dichten door middel van een stenen muur. De vloer is er al. Deze is van beton. Dit is 4 meter breed en 1.5 meter diep. Dat wordt gedicht met een stenen muur. Dus in een U vorm. Dan word onze zolder 1 grote kamer. Er komt alleen een raamkozijn in de muur.

Dakopbouw plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw op een dakterras. De afmeting is ongeveer 4.35 bij 4.05 meter en mag wind en waterdicht geplaatst worden. Wij willen advies ontvangen of het mogelijk is de buitengevel bij het dakterras te verwijderen waardoor er een grote ruimte ontstaat. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Huis volledig laten verbouwen

Wij willen een grote verbouwing doen. De woonkamer en keuken ombouwen tot 1 woonruimte met open keuken. Deze ruimte ook gelijktrekken aan het huis van de buren. Verder willen we graag 1 keukendeur zoals op de plek waar deze nu zit en een grote harmonicadeur over de resterende volledige breedte. In de hoek van de keuken en de gang zit de CV ketel. Deze mag wat ons betreft worden verplaatst naar een andere plek in het huis. Op de 1e verdieping willen we de achterkant van het huis gelijktrekken met de begane grond. Zo ontstaat er ruimte voor een grotere badkamer met aparte douche en bad, een eigen wc-ruimte en een washok voor de droger en wasmachine. Tevens is er genoeg ruimte om tussen slaapkamer I en II een inloopkast of trapgang te creëren. Indien er een trapgang wordt gecreëerd kan er wellicht onder de trap een bergkast worden gemaakt. Op de nieuwe 2e verdieping willen we een ruimte hebben die in de toekomst simpel in 2 (slaap) ruimtes is te verbouwen. Aan de voorkant willen we 2 hoge smalle (Franse) ramen. Aan de achterkant een deur (openslaand / schuif / harmonica). Omdat het oppervlakte van de 1e verdieping erg groot is, is het wellicht een idee om een dakterras aan de achterkant te maken. Deze is qua grootte bijvoorbeeld gelijk aan uitbouw berekend vanaf de achterkant van de oude woonkamer. Verder willen we graag dat er ruimte is voor een tweepersoonsbed, een klein bureau/tafel met stoel, tv, wastafel, bad/douch (beide(?)) en een kledingruimte/inloopkast. Wellicht kan de CV-ketel ook wel op deze verdieping worden geplaatst. Graag willen we ook zonnepanelen plaatsen op het dak en als het mogelijk is aan de achterkant van het dak aangezien de achtertuin op het zuid(westen) ligt. In de bijlagen treft u wat eigen schetsen aan. Feel free om alternatieven bieden. Is het tevens mogelijk dat jullie een algemene schatting van de kosten kunnen geven. Begrijpelijk zal het ook afhangen van de afwerking en gekozen materialen, maar alle hulp is welkom.

Aanbouw met opbouw laten bouwen

Wij staan op het punt om eventueel een nieuwe woning te kopen in Raamsdonksveer echter voordat we definitief besluit maken willen we graag vanuit U een offerte/indicatie ontvangen wat kosten zullen zijn van houten opbouw / aanbouw met glas aan het huis en ook een overkapping in achtertuin als volgt: Benedenverdieping: We gaan de berging afbreken (is nu van hout) dus je moet je voorstellen dat die weg is. We willen graag kamer/keuken 1 geheel maken en dus uitbouwen 3,7meter+2,9meter lang en dan 2,0 meter breed. Badkamer beneden wordt verwijderd, we maken in deze ruimte een toilet (blijft op bestaande plaats) met deur en een kastenwand naast toilet waarin we wasmachine en droger etc. Gaan zetten (dus netjes achter wand verwerkt), verder wordt de gehele ruimte leeg en bij keuken getrokken. Ruimte keuken - hal - woonkamer en het nieuwe vrije gedeelte van badkamer willen we d.m. v de aanbouw een grote leefruimte van maken (woonkeuken/kookeiland etc. ) Bovenverdieping: We willen graag op de volledige aanbouw / nu het dakterras vanuit de overloop een houten opbouw realiseren met glas waarin we eerste gedeelte (2,9 meter breed en 1,6 meter lang) vanuit overloop gebruiken als gang met aan beiden zijden een kastenwand (voor opbergen) en hierna de badkamer (2,9 meter breed en ongeveer 5 meter lang) Zou het op basis van deze gegevens voor U mogelijk zijn om een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten voor opbouw/aanbouw etc. Zoals hiervoor beschreven? Zou het voor U mogelijk zijn om eventueel wat voorstellen te doen hoe het eruit zou komen te zien etc - wat de mogelijkheden zijn?

Uitbouw met dakterras bouwen bij een bovenwoning

Ik woon in een pand met 3 woonlagen dat horizontaal gesplitst is in een benedenwoning en een bovenwoning met 2 etages. Ik woon boven en wil er een uitbouw aan de woonkamer en een dakterras laten maken. De vergunning is inmiddels aangevraagd. De 2e etage loopt niet over de volle lengte door en er is daardoor een gedeeltelijk plat dak ontstaan. Ik wil daar een dakterras laten maken met balustrades. Op de zolderverdieping moet een doorbraak komen met een kozijn en kiep-kanteldeur. Ook moet het dakterras worden vergroot/verlengd tot de voorgevel. De woonkamer op de 2e verdieping heeft een balkon, dat willen we bij de woning trekken door de gevel door te trekken. Zo kan een serre worden gemaakt. Voor optimale lichtinval moet er een grote glazen pui in. Idealiter zou de verlening van het platte dak dan ook in beloopbaar glas moeten worden uitgevoerd. De serre dient de lijn te volgen van het schuine dak en vervolgens recht naar beneden te lopen tot de aanzet van de voorgevel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Aanbouw met dakterras maken

Het maken van een aanbouw van ongeveer 35 m2 (5 meter lang en 7 meter breed) met dakterras en een tuinafscheiding (stenen muur - verlenging van de aanbouw). Daarbij het slopen van een buitenmuur en terugplaatsen van een nieuwe pui. Ik heb een huis met een plat. Onder het huis heb ik een grote kelder. Het wordt een uitbouw van de kelder, de kelder is niet helemaal ondergronds. Er zal wel een deel afgegraven moeten worden.

Dakterras renoveren

Wij hebben een dakterras maar zowel vlinder als hekwerk is doorgerot. Vlonder is al verwijderd. Wij willen een mooi terras aanleggen met mooi, duurzaam en onderhoudsvrij materiaal. Hekwerk moet enige privacy bieden, niet te laag dus. Grote wens voor veel groen; (ingebouwde) plantenbakken, wellicht een pergola met beplanting die erover heen groeit etc. Ook voor de planten geldt dat ze niet veel aandacht moeten behoeven en dat ze bestand moeten zijn tegen uiteenlopende temperaturen. Dakterras is ongeveer 25 m2 en grenst aan onze woonkamer, te betreden via openslaande deuren. Hoe gedetailleerder de offerte kan zijn obv bovenstaande hoe beter.

Dakopbouw uitbouwen

Het gaat om een opbouw. Het huis is deels 1 woonlaag deels 2 woonlagen. We willen de 2e woonlaag uitbreiden door uitbouw / opbouw op de eerste woonlaag. De afmeting van hetgeen bijgebouwd moet worden is ongeveer 2,50 bij 4,50 meter. Het is wel aan voorkant huis, maar meer dan 1 meter achter voordeur. Klant is bij de gemeente geweest om te informeren naar wel of niet nodig zijn van een vergunning, ondanks dat anderen dat niet hebben gedaan. Gemeente geeft aan dat een vergunning niet noodzakelijk zou zijn mits het maar in de stijl gebouwd wordt van het huidige straatbeeld. De rest van de woonlaag wordt dan dakterras, dus een uitbouw aan de dakopbouw met dakterras. Met gewone deur en ramen, geen openslaande deuren. Grote raamkozijnen zijn altijd prettig, maar niet noodzakelijk. De constructie van de woning is dusdanig dat de fundering berekend is op een dakopbouw. De rand van het dak van de eerste woonlaag is extra breed gemaakt bij de bouw waarbij al rekening gehouden is met een mogelijke opbouw. Klant wenst de opbouw gerealiseerd te hebben in augustus of september 2017.

Woning uitbouwen en volledig verbouwen

Grote brede uitbouw offerte gevraagd van 14m breed en 4. 75m diep. Bouwvergunning moet nog worden aangevraagd maar de uitbouw is minder dan 40% van de tuin dus het zou moeten lukken. - Heipalen nog niet aanwezig. - Afgewerkt met licht/stroompunten. - Vloer leggen we zelf. - Sauzen kan in overleg wel of niet. Moet namelijk in het gehele pand worden gedaan. - Lichtbalken in het dak. Dit is een optie is nog niet zeker dus los vermelden. - Er moet een dakterras van 2.5 meter x 5 meter worden gerealiseerd op het dak. - Pui moet er ongeveer zo uit komen te zien: Offerte van de uitbouw graag maandag of dinsdag in de mail. Aankoop van het huis hangt af van de kosten van de verbouwing en dan voornamelijk de kosten van de uitbouw. Tuin makkelijk te bereiken vanaf de straatkant. - Er zijn nog veel meer werkzaamheden die moeten worden gedaan als: looggieterswerk, elektra, muren verplaatsen, wat isolatie werkzaamheden, leidingen omleggen voor keuken, 2 badkamers plaatsen, piu voor balkon plaatsen zodat het balkon bij de woning wordt getrokken, sloopwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden en eventueel andere. Onze voorkeur gaat uit naar één aannemer die alles doet.