Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras doortrekken en dakterras met grote serre bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras doortrekken en dakterras met grote serre bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras doortrekken en dakterras met grote serre bouwen

Uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren

Opdracht: Uitbouw achterzijde woning. Maten uitbouw: 2 bij 5,7 meter. 1 verdieping hoog, geen dakterras (plat dak). Een kant wordt tegen de uitbouw van de buren (3 m) aangebouwd (zie situatieschets). Deze bakstenen muur zal deels moeten worden weggehaald om binnenmuur te laten doorlopen, zonder verspringing. Andere zijde moet muur gebouwd/gemetseld worden. Pui: Maatwerk 4 seizoenen-pui met ventilatierooster in de deuren via tuindeuren-opmaat. We kunnen deze eventueel zelf bestellen, maar willen dit graag in de volledige opdracht laten vallen zodat er een integrale planning is, waarbij jullie de levering/plaatsing pui coördineren. Mag ook via andere aanbieder als prijs en aanbod vergelijkbaar zijn, maar regie dus via jullie. Vloerverwarming: Wens doortrekken/uitbreiden vloerverwarming (buizen) waarbij de verdeler/pomp waarschijnlijk vervangen moet worden door een grotere geüpgraded versie (huidige installatie 1994) met als functie hoofdverwarming woonkamer (geen radiatoren meer nodig in woonkamer) Elektra: Elektropunten in beide zijkanten van uitbouw en 1 lichtpunt boven eventueel inbouw spots. Dit graag in overleg. Buitenkraan doortrekken (eventueel op zijgevel buren?). Kabels: Weggewerkte kabelgoot over breedte huis in vloer of plafond. Afwerking: Plafond en muren glad afwerken/zo strak mogelijk op bestaande muren en plafond. Muren behang klaar.

Opbouw op dakterras of extra verdieping bouwen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Wij willen het dakterras bij de woning betrekken. Het zal gaan om 24 m2. De muren moeten worden opgemetseld met 2 kozijnen. De muren en plafonds moeten worden gestuukt en een tussenwand met deurkozijnen geplaatst om 2 slaapkamers te creëren. De elektra en de verwarming willen wij laten doortrekken. In de wijk zijn meerdere woningen verbouwd en de vergunning zal geen probleem opleveren. De constructie van de woning is in orde. Wij willen de werkzaamheden op 9 april laten starten.

Dakterras doortrekken en dakterras met grote serre bouwen

Hierbij stuur ik u een beschrijving de bestaande situatie. Ik bezit de 3e en 4e etage van een Amsterdamse woning. Op de 3e etage zit een douche. Daarboven, op de 4e etage zit momenteel een dakterrasje. Deze moet doorgetrokken worden en wil ik graag overdekt (3 x 2,5 meter) hebben. Boven op de 4e etage (licht hellende dak) van het appartement, zou ik graag zo'n groot mogelijk dakterras met serre (3 x 4,50 meter) willen creëren. De ingang wil ik graag door laten lopen via het bestaande trappen huis. Dan heeft de gehele woning een vochtprobleem, waarschijnlijk aan de gehele achter gevel van de woning. Deze moet behandeld worden, zodat er geen schimmmelvorming meer kan ontstaan binnen in de woning. Voor deze laatste klus heb ik een kosten plaatje nodig om dit aan de VVE voor te leggen. Het zou fijn zijn als u langs zou willen komen voor een bezichtiging en doornemen van de mogelijkheden.

Serre en extra verdieping bouwen

Ter vergroting woonkamer willen wij een serre van 4.2 meter breed en 2.5 meter diep. Voorzien van verlichting, elektra en verwarming. De huidige pui dient verwijderd te worden. De breedte van de doorbraak is 4.2 meter. Ook willen we een etage op de woning laten plaatsen. De woning heeft nu alleen een eerste verdieping. Het is mogelijk een houten constructie op het platte dak te maken. Het is een betonnen plaat. Een opgang/trap maken, elektra en verwarming doortrekken, isoleren en al dan niet de binnenzijde afwerken. De opbouw mag 30 m2 worden zodat er nog een dakterras te maken is.

Extra laag op plat dak bouwen

De opbouw zal 7 meter breed bij 7 meter lang worden. Volledige met elektra en ramen (met dubbelglas). Wij willen de keuken dan naar boven verplaatsen. We willen graag de voorgevel doortrekken, gewoon met dezelfde bakstenen. Aan de achterkant naar het dakterras willen we graag een glazen schuifpui of openslaande deuren. Alle kozijnen van kunststof. Wij zitten nog echt in de oriënteerde fase, dus wanneer er iemand langs zou kunnen komen om naar de mogelijkheden te kijken zouden we dat op prijs stellen. De buren zijn bezig dit aan te bouwen, dus wanneer ik hen weet te benaderen zou het fijn zijn tegelijk met hen te starten.

Dakopbouw maken op basis van tekeningen

We willen een dakopbouw van 3 bij 4 meter. De woning heeft een plat dak met 2 woonlagen en er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden door het betonnen dak. De opbouw zal een slaapkamer gaan worden en separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra en het afwerken van de ruimte. Er zal wel een deur geplaatst moeten worden om het dakterras op te kunnen. Er moet nog een vergunning aangevraagd worden, we hebben al wel van de gemeente op de mail dat deze toegekend gaat worden. Ook hebben we allemaal bouwtekeningen op USB, ook van de opbouw, dit was tzt een optie bij de bouw van het huis.

Uitbouw aan de achtergevel

Aan de achtergevel zou ik graag een uitbouw willen realiseren van 8.50 meter breed en ongeveer 4 meter diep waardoor de achtergevel recht getrokken wordt. Dit zal een deel woonkamer en een extra slaapkamer moeten worden. De uitbouw dient een dakterras en een balkon te kunnen dragen. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra,verwarming en het water en de afwerking van de uitbouw. Wij mogen vergunningsvrij uitbouwen.

Slaapkamer en dakterras opbouwen

Wij willen een extra slaapkamer en dakterras. De tekening hebben we al van de buren. De buren aan beide zijden hebben dit al gedaan. Op de tweede verdieping, aan de achterzijde van de woning. Aan de achterkant loopt een schuin dak, dat moet worden doorgetrokken. Het mag aan de voorzijde van de woning niet zichtbaar zijn dat er een opbouw gemaakt is. Ongeveer 3 x 6 meter aan slaapkamer. Trapgat zagen en trap plaatsen. Verwarming en elektra doortrekken. Er is al een vergunning aangevraagd.

Kelder en uitbouw bouwen

Wij willen graag een kelder bouwen onder onze (nog te bouwen) uitbouw. Die kelder mag, afhankelijk van de kosten en vergunning, een stuk de tuin in lopen. Wat kost zoiets bij jullie (prefab en op maat) los, en wat zou dit kosten als we jullie ook de uitbouw zouden laten doen? De uitbouw zal 4 meter diep en bijna 6 meter breed moeten worden. Een gemetselde uitbouw. Er is nog geen fundering aanwezig. De fundering kan eventueel op de kelderbak komen te staan of er moet geheid. Plat dak met dakterras erop. Elektra en verwarming doortrekken. Casco oplevering. Graag een offerte voor de twee opties. begin april krijgen we de sleutel van de woning.

Dakopbouw op een plat dak

Wij willen een derde verdieping opbouwen op ons huis met plat dak. Ons huis is ongeveer 5 meter breed en 10 meter lang. Op de foto is te zien hoe de buren verderop het hebben gedaan en hoe ons platte dak er nu uitziet. Niet de gehele verdieping volbouwen maar aan de voorzijde een stuk balkon/dakterras houden. Ik weet niet of dit verplicht is. Een doorgang maken door het dak om op de verdieping te komen. De opbouw is deels gemetseld, de rest is van hout. Elektra en verwarming doortrekken. Voor de rest casco opleveren.