Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras aanleggen

Dakterras aanleggen

Voor onze woning willen wij op korte termijn een dakterras laten aanleggen. De constructie berekeningen en tekeningen zijn hier reeds voor gemaakt. In de bijlage een situatieschets(bij interesse in de klus zullen tekeningen en berekeningen volgen). In overleg moeten er gekeken worden of wij alleen het geraamte inclusief stalen balken gedaan willen hebben of het gehele dakterras inclusief dakhuis.

Dakterras aanleggen

Het betreft een plat dak met grind. Wij willen daar een vlonder terras aanleggen van ongeveer 40 m2. Daarnaast moet er ook een trap gerealiseerd worden. De trap moet via de buitenzijde één etage omhoog gaan (circa 3 meter).

Houten dakterras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag 30 m2 houten dakterras aanleggen met een trap en gat naar het dak. Bevindt zich op de 2e verdieping.

Dakterras aanleggen inclusief hekwerk

Wij denken om zelf een dakterrasvloer op 4e verdieping gaan aanleggen en als dit gedaan is aluminium hekwerk gaan plaatsen. Moet alles voldoen aan bouwbesluit. Dus Onderbalken plaatsen Hardhouten terrasvloer (18,5 m2) en vastmaken van hekwerk. Heeft u ervaring hiermee neem contact. Bedankt, Met vriendelijke groet

Dakterras aanleggen

Oppervlakte van het dakterras is 4.5 x 5.5 meter. Huidige situatie is dakleer. Ik heb berekeningen laten maken en het dak kan een terras dragen. De wensen zijn: -Plaatsen van de houten vloer met onderliggend frame komen. -Plaatsing van een houten omheining -Bestaand dakluik vergroten -Plaatsen van een vaste trap van de vierde etage naar het dakterras -Aanleg electra -Aanleg water

Hardhouten dakterras aanleggen

We willen graag een hardhouten dakterras aanleggen voor ons recent aangekochte woning. Er is nog geen vergunning aangevraagd voor de aanleg van het dakterras, maar we gaan er van uit dat die wel gaat komen. En dan zouden we in juni met de aanleg kunnen starten. Het platte dak is 45 m2 groot. Er is geen trap die naar het dak gaat.

Opening maken en terras aanleggen

Vanaf 9 april ben ik in het bezit van de sleutel van mijn appartement (maisonnette bovenwoning) in Vlaardingen. Nu heb ik naast de zolder met schuin dak een stuk plat dak (eigen dak), waar ik zo'n 25 m2 dakterras wil aanleggen. Er is geen toegang naar het platte dak, dus dat is mijn eerste vraag. Ik ben in feite op zoek naar een soort dakkapel met een deur erin om het terras op te komen, zodat op deze manier ook de slaapkamer groter wordt. Breedte van de dakkapel moet zo'n 2,5-3 meter zijn en de hoogte ongeveer 2 meter. Als volgende wil ik dan een dakterras hebben. Nu denkt de gemeente dat het dak wel beloopbaar is (100kg/m2), maar NIET bruikbaar voor een dakterras (250kg/m2). Ik wil dan graag een zwevende constructie op het dak laten aanbrengen en hierop dan de vlonders en hekwerken. Belangrijk is nog dat het platte dak aan de achterzijde is en er alleen een weg is aan de voorkant, eventuele materialen moeten dus over totaal 4 verdiepingen heen getild worden. Mijn vraag aan u is of u een grove schatting kan maken van wat dit ongeveer kost, als er gekeken wordt naar een prijs waarin wel goeie, maar geen extreem dure materialen gebruikt worden. De uitstraling van de dakkapel maakt mij namelijk niet heel erg veel uit, bijvoorbeeld houtnerf zal wel de voorkeur hebben, maar niet noodzakelijk als dit niet bekostigd kan worden, ik ben namelijk een starter op de huizenmarkt. Het gaat om de volgende kosten inclusief montage: - Toegang tot plat dak via schuin dak (46 graden hellingshoek), door middel van soort van dakkapel (tenzij jullie een andere oplossing hebben waarmee ook de slaapkamer groter wordt). - Aanleggen van een zwevende constructie op de draagmuren van de woning. - Aanleggen van het dakterras van 5 x 5 (25 m2). Inclusief hekwerken. De hekwerken zullen zo'n 17-18 gestrekte meters beslaan.

Mogelijkheid tot aanleggen van dakterras

Er lig nu grind op wat wij eraf gaan halen. Het dakterras (102 m2) zit boven een winkel en wij willen weten of het dak stevig genoeg is om er wat moois van te maken. Het is in 1970 gebouwd.

Dakterras aanleggen op bovenwoning

Op onze bovenwoning in Rotterdam willen wij graag een dakterras laten aanleggen van ongeveer 30 m2 met een vaste trapaansluiting (van binnenuit) en een entree huisje.Onze architect heeft hiervoor al tekeningen met een materiaalbeschrijving gemaakt (een gedetailleerder concept dan nu is toegevoegd, is beschikbaar per e-mail). We willen het dakterras graag voor de zomer af hebben. We willen graag composiet als terras bedeking en geïntergeerde plantenbakken. Indien financieel haalbaar, dan graag het hele terras op maat gemaakt.

Dakterras realiseren

Ons platte dak heeft last van lekkage. Wij willen dit spoedig laten repareren. Hierop willen wij ook graag deels een dakterras laten aanleggen. De afmetingen van het dakterras moeten nog nader bepaald worden. Het platte dak is nabij 40 m2.