Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakplaten met asbest vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakplaten met asbest vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakplaten met asbest vervangen

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.

Asbest dakplaten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van asbestdakplaten van een schuur en het plaatsen van nieuwe dakplaten. Het dakoppervlak is ongeveer 100 m2 en het dak is geïsoleerd met isolatieplaten aan de binnenzijden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Nieuwe dakplaten monteren

Ik wil graag 700 m2 asbest dak verwijderen, nieuwe dakplaten monteren. Inclusief afvoeren van materialen. Locatie goed bereikbaar.

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig

Houten woonhuis slopen

Ik wil het houten woonhuis slopen ten behoeve van een nieuwbouw woning. Er zijn asbest dakplaten (mij is verteld: geschroefde platen). Een groot deel van de houten balken van de buitenzijde wil ik graag hergebruiken. Het kleine schuurtje van hout moet ook gesloopt. Het woonhuis is 8 x 8 m.

Asbest dakplaten verwijderen

Slopen 100 m2 asbestplaten dak. De werkplek is goed bereikbaar.

Asbest verwijderen in een oude woonboerderij

We willen het asbesthoudende dakbeschot van een (binnenkort aan te kopen) woonboerderij laten vervangen. Het is een T-dak met twee dakdelen van ongeveer 100 en 150 vierkante meter. Het zijn asbest platen van 70 bij 40 (gok). Het 150-vierkante-meter-deel zijn de platen van binnen uit te zien. Ze liggen redelijk los op de dakbalken en worden door een dunne lat op hun plaats gehouden. Het 100-meter-dak is op dit moment van binnenuit niet te zien i.v.m. een plafond (dit hoeft er niet in te blijven zitten). Beide daken zijn van buiten bereikbaar en aan de buiten kant zitten dakpannen. Er is verder geen isolatie aanwezig. Eventueel moeten er isolerende dakplaten geplaatst worden, waar de dakpannen dan weer op terug kunnen.

Asbest dakplaten verwijderen

Ik wil de asbest daken van twee losstaande schuren verwijderen. De afmetingen van deze schuren zijn 7,60 bij 1,93 en 7,60 bij 2,15 meter. De goot is 2 meter hoog en de nok 3,25 meter hoog. Beide zijn dus vrijstaand en ik kan eventueel ook helpen met afvoeren.

Dakplaten van asbest verwijderen

Het betreft het verwijderen van asbest golfplaten op het dak van de schuur. De oppervlakte hiervan is 160 m2. Tevens zitten er aan de zijkant van de schuur vlakke asbest platen die ook verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 22 m2. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Verder zal er een inventarisatierapport opgemaakt moeten worden. Separaat wil ik een kosten indicatie ontvangen voor het leveren en plaatsen van nieuwe golfplaten.

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen: 1. oppervlak 100 m2 2. Asbest dakbeschot verwijderen 3. Dakplaten + panlatten opnieuw aanbrengen 4. Nieuwe pannen 5. Dakkapel plaatsen voor een douche (2.5 meter)

Partners

Partners van Casius