Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakplaten met asbest vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakplaten met asbest vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakplaten met asbest vervangen

Dakbeschot met asbest verwijderen en pannendaken maken

Circa 25 m2 asbest dakbeschot saneren. En dan unilin dakplaten plaatsen (zijn reeds aanwezig). Circa 85 m2 panlatten aanbrengen en pannen terugleggen. Er zijn 2 daken te maken.

Asbestverwijdering uit dakplaten

Asbest verwijderen van dakplaten.

Asbest dakplaten verwijderen

Een asbest dak (golfplaten) verwijderen en afvoeren. Het is van een schuur die in de tuin staat. Ongeveer 50m2 totaal.

Asbest van schuren verwijderen

Schuurdak met asbestgolfplaten van 5 bij 10 meter verwijderen. Daarna weer een nieuw golfplaten dak plaatsen. Verder is er nog een klein kippenhok, waar ook het asbest verwijderd moet worden. Hier hoeven geen nieuwe dakplaten voor in de plaats te komen.

Asbest dak verwijderen

Op de schuur zijn asbest golfplaten aanwezig. Deze platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en hier na zullen er nieuwe dakplaten geplaatst moeten worden. De oppervlakte is 10 bij 15 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. De schuur is goed bereikbaar.

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.

Asbest dakplaten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van asbestdakplaten van een schuur en het plaatsen van nieuwe dakplaten. Het dakoppervlak is ongeveer 100 m2 en het dak is geïsoleerd met isolatieplaten aan de binnenzijden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Nieuwe dakplaten monteren

Ik wil graag 700 m2 asbest dak verwijderen, nieuwe dakplaten monteren. Inclusief afvoeren van materialen. Locatie goed bereikbaar.

Dakplaten met asbest vervangen

Platen onder de pannen Astbestinventsrisatie aanwezig

Houten woonhuis slopen

Ik wil het houten woonhuis slopen ten behoeve van een nieuwbouw woning. Er zijn asbest dakplaten (mij is verteld: geschroefde platen). Een groot deel van de houten balken van de buitenzijde wil ik graag hergebruiken. Het kleine schuurtje van hout moet ook gesloopt. Het woonhuis is 8 x 8 m.