Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouwen realiseren op tussenwoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouwen realiseren op tussenwoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouwen realiseren op tussenwoningen

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op de derde verdieping. De afmeting is ongeveer 10x5 meter. Gezien meerdere dakopbouwen in onze straat, is een eventuele vergunning geen probleem. Qua constructie laten we ons graag informeren over de mogelijkheden.

Dakopbouw realiseren

In onze wijk worden veel dakopbouwen gerealiseerd. We willen ook graag een dakopbouw uit laten voeren. Belangrijk voor ons is dat de ruimte wordt geoptimaliseerd. Bij de opbouw vinden we het belangrijk dat de gevel ook een stukje wordt doorgetrokken (zoals bij veel huizen in de buurt) ook willen we 2 ramen aan de voorkant en achterkant. Veel buren in de straat hebben ook al een dakopbouw gerealiseerd, idealiter gebeurd dit in de zelfde stijl. Er zijn nu twee verdiepingen, de opbouw wordt ongeveer 4 x 7,9 meter. We willen hierbij drie lichtkoepels in het dak en de opbouw van binnen zelf deels afbouwen, maar we zouden het fijn vinden als de vloer en het skelet voor de indeling van de kamers ook gedaan kan worden door de aannemer.

Drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen

Graag zouden wij in onze straat met 3 huishouden een dubbele nokverhoging willen laten realiseren. 1 dakopbouw moet een geschakelde worden en de andere moet een losse zijn. Zouden jullie mij een offerte kunnen toesturen op voor de enkele van 4,8 mtr en de dubbele van ongeveer 10 mtr. In de bijlage treft u een voorbeeld aan van een nokverhoging zoals deze bij ons in de buurt gebruikelijk zijn. De opbouwen moeten kunststof zijn en strak zijn afgewerkt aan de binnenzijde van de opbouw.

4 Dakopbouwen realiseren

In het bestand staan alle offerte aanvragen uitgeschreven. Graag ontvangen wij van alles een uitgeschreven offerte zodat wij in ons budget goed kunnen kijken wat wel en niet realiseerbaar is.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Meerdere dakopbouwen realiseren

Mijn buren en ik willen allebei een dakopbouw van plus minus 24 vierkante meter. We hebben navraag gedaan en als het goed is, is een vergunning niet nodig. De overbuurman heeft tekeningen van zijn dakopbouw. Deze is wel met metselwerk, wij willen mogelijk prefab. Deze tekeningen zouden gebruikt kunnen worden en anders laat ik ze elders regelen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn, het is van beton. Het doel is de uitbreiding van de slaapkamer. We willen graag weten wat een casco oplevering zou kosten of wat een complete oplevering zal kosten. Graag elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.

Extra verdieping bouwen op plat dak

Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk ook graag. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, ik zou dit graag door de vakman laten regelen. In de straat zijn alle dakopbouwen hetzelfde, ik vermoed dat dit een eis is. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw is het realiseren van een slaapkamer.

4 dakopbouwen realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 40 m2. Dit gaat waarschijnlijk om 4 huizen naast elkaar. Iedereen heeft andere wensen, dus alles is nog even in overleg. Heeft u meer informatie voor mij?

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. In de buurt hebben woningen dakopbouwen gerealiseerd met puntdaken. Wij willen het liefst een dakopbouw met een plat dak (een extra verdieping). Het huidige dak is plat. Wij willen graag advies over wat het beste is qua constructie en hulp bij het aanvragen van een vergunning. Ook zouden er tekeningen gemaakt moeten worden. Er moet elektra doorgetrokken worden, leidingen geplaatst en geïsoleerd. het moet casco opgeleverd worden.