Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouwen in Amsterdam Oost? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouwen in Amsterdam Oost. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouwen in Amsterdam Oost

Zes dakopbouwen in Amsterdam Oost

Namens 6 bewoners en de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een opbouw op onze woningen. We wonen allemaal in een dubbele bovenwoning uit bouwjaar 1920. We hebben een 3e en 4e verdieping. Op de 4e verdieping is een dakterras. Bij 3 woningen is de wens om een opbouw op het platte dak te maken, bij 3 andere woningen om een uitbouw van een façadedak te realiseren. Elke verbouwing moet een extra ruimte opleveren van ongeveer 40 m². Bij een eerdere renovatie is een houten betimmering die vergrijst aangebracht bij het dakterras. Wij denken qua uitvoering dat het fraai is om de buitenzijde in diezelfde stijl te laten maken. We hebben al onderzoek gedaan en de bouwbesluiten nagelezen. We denken dat met onze wensen aan de eisen van de bouwbesluiten te kunnen voldoen. We willen een afspraak maken met een aannemer die ervaring heeft in een dergelijke bouwklus voor een eerste stap.

Dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken

Dakopbouwen op voormalig schoolgebouw (1960) maken. 4,5 meter bij 5 meter. Niet alle 7 dakopbouwen zijn geschakeld.

Dakopbouw realiseren op plat dak tussenwoning

Graag offerte voor een dakopbouw, 2e verdieping, op een (bitumen) plat dak van een tussenwoning in Amsterdam Zuidoost. Het gaat om een eengezinswoning (begane grond en een etage). In de wijk zijn alleen maar platte daken en al meerdere dakopbouwen. Zie foto. Beide buren hebben geen dakopbouw. Afmetingen van de woning bedragen 9 bij 4,55 meter. De inschatting van de werkzaamheden is aan de aannemer. In het dak boven het trapgat moet er een lichtkoepel en trap komen. Een bezichtigingsafspraak voor een gedetailleerde offerte is mogelijk. Ik wil dit door middel van prefab laten gebeuren.

Meerdere dakopbouwen op laten bouwen

Ik ben architect en heb meerdere dakopbouwen die gemaakt moeten worden. Ik zou graag contact hierover hebben.

Dakopbouwen op woningen bouwen

Als architectenbureau verzorgen wij diverse dakopbouw projecten in Amsterdam. Wij zouden graag ter kennismaking deze maand een offerte ontvangen voor de bouw van 2 dakopbouwen. Neemt u contact op dan sturen wij de stukken?

Opbouw op plat dak bouwen

Wij willen een huis kopen en op het platte dak van de woning een extra verdieping laten bouwen. De maten zijn ongeveer 7.5 x 4 meter maar wanneer het erg prijzig wordt voor ons mag het bijvoorbeeld ook 6 x 4 meter of 5 x 4 meter worden. Uiteraard moet de verdieping bereikbaar zijn via een trapgat. Graag met elektrische leidingen en een dubbel stopcontact en graag geïsoleerd. De afwerking zo eenvoudig mogelijk, kunststof platen aan de buitenkant en een laminaat vloer. Aan de voor- en achterzijde ramen en achter ook een deur zodat we op het platte dak achter kunnen lopen, hiervoor eventueel dakbedekking, ongeveer voor 8 m2, zodat we niet het dak beschadigen en een eenvoudige balkon reling. Wat zou het meerwerk kosten als we verwarmingsbuizen en waterleiding door zouden laten trekken naar deze verdieping en een eenvoudige wasbak zouden laten plaatsen? De afwerking, schilderen/ stuken, kunnen we zelf. Er is een foto beschikbaar van hoe reeds bestaande dakopbouwen eruit zien in de buurt, zoiets hebben wij ook in gedachten.

Dakopbouw maken en afbouwen

Graag een offerte voor dakopbouw in Amsterdam West. De opbouw moet bestaan uit 2 slaapkamers en een badkamer. Oppervlakte ongeveer 30 m2. Kunststof kozijnen en balkon. Houtskelet bouw. Opbouw op een plat dak en met een plat dak. Trapdoorgang moet ook gerealiseerd worden. Afbouwen aan de binnenzijde: elektra, loodgieterij, wanden plaatsen, badkamer realiseren etc. Badkamer materialen zullen we waarschijnlijk zelf gaan aanschaffen. Er zijn in de wijk al dergelijke dakopbouwen gerealiseerd.

1) dakopbouw, circa 50m2, 2) nieuwe trap ...

1) dakopbouw, circa 50m2, 2) nieuwe trap bg (een wat luchtige metalen uitvoering) tevens trap naar nieuwe 2e verdieping. Overdracht huis tussen half juli en eind augustus. User kan de bedrijven foto's sturen/laten zien van dakopbouwen daar in de buurt.