Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plaatsen

Prefab dakopbouw 25 m2 op plat dak realiseren

Het betreft een realisatie van een prefab houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Dakopbouw plaatsen

Verwijderen van de bestaande mansardekap en dakkapel en toevoegen van een volwaardige verdieping met een plat dak. Overige gegevens staan vermeld in de bijlage.

Dakopbouw

Onze woning heeft aan de tuin een schuin dak met dakkapel. Wij zouden het graag recht laten maken en een dakopbouw plaatsen. Ik heb de brochure van onze woning meegestuurd waarop u de huidige situatie kunt zien. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen.

Dakopbouw op keukenuitbouw

Extra etage op de keuken. Dakopbouw met plat dak. Afmeting 580cm bij 340cm Materiaal graag in houtskelet. raamkozijn met 2 dichte en 2 draaikiepramen. Het gaat er om dat de huidige badkamer verplaatst wordt, er moeten dus wel wat leidingen worden verlegd. Daarom willen wij graag een complete oplevering met een Kerlalite gevel.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw voor 5 bij 5. We willen een bijna casco oplevering met alleen waterleiding (voor douche), elektra en trap. Verder geen andere afwerkingen. Kunststof Kozijnen met hout wanden zoals in de foto in de bijlage. De vergunning in overleg eventueel uitbesteden aan de aannemer.

Dakopbouw realiseren

Een dakopbouw van ongeveer 700 cm bij 500 cm en 250 cm hoog met vier ramen er in.

Offerte dakopbouw

Wij ontvangen graag een offerte voor een casco dakopbouw met een afmeting van ca 11 x 5 m. Schuine voor en achtergevel (ivm bestemmingsplan) met dakkapel en voorzien van zinken bekleding. De langsgevel bekleden met rockpanel. Plat dak voorzien van EPDM dakbedekking met een dakraam boven de trap.

Dakopbouw enkelzijdig

Wij willen het dakverhogen met een dakopbouw. Het is een huis wat net gekocht hebben en waar we pas in het najaar gaan wonen. Voor de financiering van de dakopbouw zou een offerte welkom zijn (en voor de uitvoering uiteraard ook) Ik stuur enkele foto's van het huis mee. (nb: ik merk dat ik maar 1 foto kan uploaden. mocht u er meer willen hebben, dan hoor ik dat graag) Bezoeken zal dus lastig zijn, aangezien wij er nog niet wonen. Ik hoor graag van u. Bijvoorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Maurice.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een stenen, casco uitbouw plaatsen van 5 x 3 met kunststof kozijnen en zou graag een indicatie prijs willen weten. Daarnaast wil ik ook weten wat het kost om een dakopbouw van 5,5 meter breed en een dakkapel te plaatsen. Casco/compleet is in overleg, en elektra/stuc werkzaamheden zijn ook in overleg. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.