Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw als extra verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw als extra verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw als extra verdieping

Drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen

Graag zouden wij in onze straat met 3 huishouden een dubbele nokverhoging willen laten realiseren. 1 dakopbouw moet een geschakelde worden en de andere moet een losse zijn. Zouden jullie mij een offerte kunnen toesturen op voor de enkele van 4,8 mtr en de dubbele van ongeveer 10 mtr. In de bijlage treft u een voorbeeld aan van een nokverhoging zoals deze bij ons in de buurt gebruikelijk zijn. De opbouwen moeten kunststof zijn en strak zijn afgewerkt aan de binnenzijde van de opbouw.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Zijwand bekleding dakopbouw vervangen

ik wil de houten zijwanden van onze dakopbouw laten vervangen voor kunststof bekleding. Het betreft een opbouw op de 2e verdieping. De wanden zijn 7.80m breed (3.90m aan beide kanten van het dak) en overal 2.30m hoog. Het zijn 2 zijwanden.

Dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen

Wij denken aan een extra (3e) verdieping op ons hoekhuis met plat betonnen dak. Het gaat om een opbouw van circa 50 m2 met 2 nieuwe vaste trappen. (Van 2e naar 3e EN van 3e naar het dak). In het dak een te openen lichtkoepel groot genoeg om het dak te kunnen betreden. En ook meteen zonnepanelen laten installeren. Vergunning is nog niet aangevraagd. Graag advies en prijs-indicatie van een ervaren Opbouw-Aannemer.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Offerte dakopbouw

Wij overwegen de realisatie van een dakopbouw op de woning. Het betreft een vloeroppervlakte van +/- 48m2. Graag zou ik de mogelijkheden willen doorspreken en een offerte ontvangen hiervoor. Ik wil graag een ervaren aannemer hiervoor.

Dakopbouw op bungalow

Betreft een verdieping op een bungalow uit de jaren '60. Wij hebben de originele bouwtekening van de woning. Graag een offerte voor een opbouw 7 x 6 meter (eventueel 8 x 6 meter). Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat. De bungalow heeft een houten dak. Het dak van de nieuwe opbouw willen we gedeeltelijk als serre-dak laten uitvoeren. Liefst een aannemer die ook het vergunning-traject regelt.

Dakopbouw op het dakterras plaatsen

Ik wil een dakopbouw op een terras (3e woonlaag) laten plaatsen. Er is nog een 4e woonlaag aanwezig. Mijn dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. 4,20 meter x 4 mtr. Het is mogelijk dat we dit uitvoeren met 3 - 4 buren.

Prefab dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een extra kamer creëren van ongeveer 14 m2 op de eerste etage van een plat dak. De opbouw moet prefab zijn en casco met alleen de elektra voorzieningen. De rest kan ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.