Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw als extra verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw als extra verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw als extra verdieping

Dakopbouw op dakterras

Wij willen graag weten wat het kost om ons dakterras om te toveren tot een extra kamer, afgewerkt en wel. Er hoeft geen trap te komen. Het betreft 21 m2. We willen graag elektra en stucwerk. Er zijn ooit plannen gemaakt door de vorige eigenaar om en dakopbouw te realiseren, tekeningen zijn daar nog van aanwezig. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, maar dat is niet officieel bekeken. Vergunning moet worden aangevraagd en mag door de vakman worden gedaan. We willen een houten constructie. Graag willen wij weten wat het ons ongeveer zou kosten.

Dakopbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte dak. Maten zijn +/- 45 m2 aan beide zijden van het schuine dak, inclusief afwerking. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen en een platdak. Het doel is extra slaapkamers te maken. Er is een vergunning nodig, dit laat ik graag door de vakman regelen. Er is twijfel of het huis het houdt, daar laat ik graag naar kijken. Ik denk dat ik de constructie van hout wil. De oude materialen graag afvoeren.

Dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken

Graag zouden wij 2 casco (ijzeren constructie) opbouwen laten plaatsen. Ongeveer 90 m2 in totaal. De buren hebben al een dakopbouw. Wij zouden graag een afspraak willen maken en een offerte willen ontvangen. Ik hoor graag van u.

Dakopbouw

Wij willen een extra derde verdieping realiseren. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra punten en het moet van hout gemaakt worden. De extra verdieping zal over de gehele woonvlakte bestaan (twee extra kamers van elk ca. 25 m2). Het huis is van 1916. Er is een vergunning nodig en die moet ik nog aanvragen.

Dakopbouw dakterras

Wij hebben een dakterras van 60 m2 waarvan we 5,5 bij 5,5 meter mogen bebouwen, daar heeft ooit een asbest schuurachtig iets gestaan. Nu willen we daar graag 2 slaapkamers, in de toekomst kantoor/atelier ruimte creëren om ons gezin wat meer woonruimte te geven. De rest van het dakterras zou ik dan in gelijke stijl bekleed willen hebben met veranda en houten vloer. Ons voorkeur gaat uit naar alles van hout en in cottage stijl met veel glas aan de dakterraszijde en een dakraam. Beide zijkanten en achterkant mogen geen ramen ivm privacy van de buren. Graag hoor/lees ik de mogelijkheden. Vergunning opnemen in offerte

Dakopbouw realiseren

Ik ben opzoek naar een bedrijf die voor mij een mooie prijs opgave kan maken voor een opbouw en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Voorlopig willen wij eerst even een offerte zodat wij financieel kunnen kijken wat mogelijk is. Momenteel woon ik in een woning met een plat dak en 2 woonlagen (bijgevoegd de bouwtekening). Onze buren hebben een dakopbouw, dus het huis moet het houden. Als ik het even snel uitreken zou de opbouw 30 m2 kunnen worden indien jullie een andere oppervlakte berekenen op basis van de bouw tekening hoor ik dit ook graag. Graag ook een trapplaatsen. Voor er gebouwd kan worden moet de huidige dakbedekking weggehaald worden, dit ook graag afvoeren. Doel is meer ruimte te creëren. Het gaat alleen om het neerzetten van de buitenkant, inclusief ramen en deuren (graag van kunststof), binnen plaatsen wij zelf muren etc. Elektra en stucwerk is ook niet nodig. De constructie van de opbouw graag van hout Kunnen jullie een prijsopgave doorsturen en mogelijk ook hoeveel dagen dit in beslag neemt? Indien er vergunningen nodig zijn wil ik dit ook graag uit handen geven.

Prefab dakopbouw

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor een dakopbouw, plat dak met hout skelet. Waarschijnlijk prefab. en kunnen jullie dan ook de verbindingstrap leveren en plaatsen, sanitair aansluiting etc. ik heb een voorbeeld bijgevoegd, zal wel in een andere kleur moeten, grijs. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Bouwtekening heb ik van de vorige eigenaren, deze wilden de opbouw van stenen, ik wil het van hout, voor de rest wil ik het wel hetzelfde. De dakopbouw wordt 6.10 meter bij 4,370 m met een terras aan de achterkant. Het huis is onderheid voor een dakopbouw. We zijn ons nog een beetje aan het oriënteren.

Extra verdieping bouwen op plat dak

Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk ook graag. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, ik zou dit graag door de vakman laten regelen. In de straat zijn alle dakopbouwen hetzelfde, ik vermoed dat dit een eis is. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw is het realiseren van een slaapkamer.

4 dakopbouwen realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 40 m2. Dit gaat waarschijnlijk om 4 huizen naast elkaar. Iedereen heeft andere wensen, dus alles is nog even in overleg. Heeft u meer informatie voor mij?

Dak opbouw

Wij willen een kunststof dakopbouw laten plaatsen van 5 x 5 meter. Aan de buitenkant geheel onderhoudsvrij. Wij hebben houten vloeren boven. Zowel willen wij aan de voor en achterkant draaikiep ramen. Rolluiken.. geheel afgewerkt aan de binnenkant. Bijgevoegde foto is van onze buren. In deze trant zou het ongeveer gerealiseerd moeten worden.