Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw

Dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen

Wij denken aan een extra (3e) verdieping op ons hoekhuis met plat betonnen dak. Het gaat om een opbouw van circa 50 m2 met 2 nieuwe vaste trappen. (Van 2e naar 3e EN van 3e naar het dak). In het dak een te openen lichtkoepel groot genoeg om het dak te kunnen betreden. En ook meteen zonnepanelen laten installeren. Vergunning is nog niet aangevraagd. Graag advies en prijs-indicatie van een ervaren Opbouw-Aannemer.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Offerte dakopbouw

Wij overwegen de realisatie van een dakopbouw op de woning. Het betreft een vloeroppervlakte van +/- 48m2. Graag zou ik de mogelijkheden willen doorspreken en een offerte ontvangen hiervoor. Ik wil graag een ervaren aannemer hiervoor.

Dakopbouw op bungalow

Betreft een verdieping op een bungalow uit de jaren '60. Wij hebben de originele bouwtekening van de woning. Graag een offerte voor een opbouw 7 x 6 meter (eventueel 8 x 6 meter). Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat. De bungalow heeft een houten dak. Het dak van de nieuwe opbouw willen we gedeeltelijk als serre-dak laten uitvoeren. Liefst een aannemer die ook het vergunning-traject regelt.

Dakopbouw op het dakterras plaatsen

Ik wil een dakopbouw op een terras (3e woonlaag) laten plaatsen. Er is nog een 4e woonlaag aanwezig. Mijn dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. 4,20 meter x 4 mtr. Het is mogelijk dat we dit uitvoeren met 3 - 4 buren.

Prefab dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een extra kamer creëren van ongeveer 14 m2 op de eerste etage van een plat dak. De opbouw moet prefab zijn en casco met alleen de elektra voorzieningen. De rest kan ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw met verhoogde nok

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een dakopbouw van 20 m2 met verhoogde nok. De dakopbouw moet casco opgeleverd worden met elektra en zonder stucwerk, en moet een kunststof buitenkant hebben. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw

Ik wil graag een casco dakopbouw van 30 m2 laten plaatsen. Graag zonder elektra en stucwerk, en een houten constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.