Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Dakopbouw of dakkapel op een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar 1989, waar het schuine dak al op de 1e verdieping begint. Ik ben mij nu aan het oriënteren op de mogelijkheid om aan de achterzijde de woonruimte op zowel de 1e als 2e verdieping te laten vergroten. De gevel is 480 cm breed. Ik wil er ofwel een dakopbouw op ofwel een dakkapel. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers die daar ervaring in hebben. Een dergelijke dakopbouw is bij diverse woningen in de straat al uitgevoerd. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Dakopbouw realiseren

We bevinden ons in de oriënterende fase voor het plaatsen van een dakopbouw op ons huis in Amsterdam IJburg. Dat betekent dat we onze eerste ideeën hebben gevormd en op basis daarvan willen weten met welke overwegingen we rekening moeten houden en wat een eerste nauwkeurige indicatie van de kosten kan zijn. In het verlengde hiervan willen we onderzoeken hoe we dit het beste kunnen financieren. In eerste instantie denken we aan een oplevering met volledige afwerking. Graag horen we van u hoe we tot een antwoord op bovenstaande vragen kunnen komen. Graag deel ik per email een PDF bestand met een schets. Eventueel kunt u natuurlijk ook langskomen om de mogelijkheden te bespreken en één en ander door te nemen.

Dakopbouw op verdieping

Dakopbouw op bestaande verdieping. Omgevingsvergunning is al goedgekeurd. Ongeveer 8 x 5 meter met aan de achterkant plat dak met 2 ramen. Voorkant 70 graden hoek met dakpannen. Soort materiaal in overleg. Uitvoering graag dit jaar nog.

Opbouw op dak realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren met een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Tevens willen wij aan de achterzijde van het huis een terras aansluitend aan de opbouw.

Extra verdieping op plat dak

Wij willen graag een verdieping op ons . De maten van de dakopbouw moeten worden -Elektra dakopbouw - Loodgietswerk ivm CV ketel en wasmachine - Binnenzijde simpel afgewerkt

Dakopbouw op een bijkeuken bouwen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en zijn daar inmiddels aan het klussen. Wij hebben de wens om daar op het platte dak van de bijkeuken een opbouw te laten maken van ongeveer 3 x 2,6 meter voor een extra slaapkamer. We willen een afspraak maken om de situatie hier even te laten beoordelen. We willen voor zowel een casco opbouw als voor een volledig afgewerkte opbouw een offerte ontvangen.

Rechte opbouw op een aanbouw maken

Wij willen op een plat dak van een aanbouw een rechte dakopbouw met een plat dak laten maken van ongeveer 4 x 5 meter, voor het realiseren van een slaapkamer. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben met Keralit. De balklaag van het platte dak beneden zal een stukje opgehoogd moeten worden. Op de foto ziet u een ruwe schets van de opbouw. Er is al positief advies van de gemeente, de vergunning moet nog wel formeel geregeld worden. Het is de bedoeling dat de opbouw stuc- klaar wordt opgeleverd en voor de winter is afgerond. We hebben zelf een stukadoor voor dat werk. Ook willen we in de offerte graag aparte posten laten opnemen voor het werk van de elektricien, loodgieter en dakdekker. Wij willen graag op korte termijn een afspraak maken om onze wensen te bespreken en daarna een offerte te ontvangen.

Dakopbouw op plat dak bouwen

Wij willen graag op ons plat dak een dakopbouw van ongeveer 35 m2, 5 x 7 meter, en de rest eventueel een dakterras. Volledige huis is 5 x 10 meter, Graag ook prijsopgave voor het eventueel aanleggen van een aparte badkamer in deze extra verdieping. Er moeten water en elektra leidingen naartoe. Ik wil weten hoeveel het kost met en zonder dakterras. Ik wil dat de opbouw met prefab gedaan wordt. Ik ben de eerste in mijn straat die een opbouw gaat realiseren. Ik moet nog een vergunning aanvragen.

Dakopbouw op plat dak

Op het platte dak willen wij graag een opbouw laten plaatsen. De oppervlakte zal ongeveer 7 bij 4 meter moeten worden. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en elektra en CV doorgetrokken. De opbouw dient bekleed te worden met dakpannen en aan beide zijde willen wij of een dakkapel of een dakraam. Hier ontvangen wij graag advies over. Er is nog geen vergunning aangevraagd.