Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw zolder plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw zolder plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw zolder plat dak

Dakopbouw zolder, plat dak

Wij willen graag onze bovenste verdieping uitbreiden naar een volledige verdieping (inclusief elektra, stucwerk etc), Deze is nu voor de helft bebouwd. Het is plat dak en meerdere buren hebben dit ook al gedaan. Tekeningen en constructieberekening zijn reeds gemaakt, de tekening hebben wij bijgevoegd.

Dakopbouw op deels plat dak en deels hellend dak

Wij willen een extra verdieping realiseren (circa 30 m2). De helft van het dak is nu plat (1 verdieping). De andere helft is schuin (zolder) met nokhoogte 180 cm (2e verdieping met vlizotrap). Graag een grove schatting van de kosten om hiervan een woonverdieping te maken over de hele lengte (+/-15) van het huis inclusief trap. De opbouw willen we aan beide kanten met een schuine helling en in het midden een plat dak. De opbouw komt boven het hellende dak en het platte dak. Wat er mogelijk is ontvangen we graag advies over. Of het dak sterk genoeg is, durf ik niet te zeggen. Vergunning zou geen probleem moeten zijn om aan te vragen. In eerste instantie willen we een complete oplevering. Graag elektra en stucwerk. We willen graag advies over het soort constructie, graag de goedkoopste. We denken aan prefab.

Dakopbouw zolder

Dakopbouw van ongeveer 300x600 cm. Houten skeletbouw met een kunststofafwerking aan de buiten. Vaste trap. Alleen de opbouw, buitenafwerking en het dak. Eventueel 2 grote ramen. Binnen doe ik alles zelf.

Uitbouw dak/zolderverdieping

Wij zouden onze huidige zolder willen uitbreiden met een dakopbouw. Ons huis heeft een gedeeltelijk punt dak (de zolder) en aan de achterzijde een gedeelte plat dak. Wij willen de zolder uitbreiden over dit platte gedeelte aan de achterzijde van het huis (~15 m2. 540 cm bij 280 cm). Graag bespreken wij de mogelijkheden en ontvangen wij een offerte. Het liefst een prefab optie, maar wij realiseren ons dat een houten skelet de meest voorkomende. Wij willen hier ook waterleidingen getrokken hebben voor een wasbak en eventueel een douche. Geen elektra dat doen we zelf, voor de rest casco.

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.

Dakopbouw/ zolder uitbreiden

We have an attic in our house. We would like to turn it to a room. This is the size of the attic: Witdh: 580 cm Depth: 200 cm Height: 170 cm We probably need a permit The construction we want from wood. We want a complete delivery. I would like to know if we can increase the Depth along with Height. I suggest to come to see the house and then give me a quote. Thanks.

Verbouwing zolder, dakkapellen en creëren ruimte

Onze zolder (met alleen 1 dakraam, binnenmuren en een vliering) willen we graag bewoonbaar maken. Een grote dakkapel voor en ook achter zodat er 2 slaapkamers gecreëerd worden. Het liefst ook een kleine simpele badkamer waar ruimte is voor de was, droog en evt strijk, of een aparte wasruimte. Inclusief meer licht bij het trapgat en ook voldoende opbergmogelijkheden. Tevens hebben wij 2 dakramen op de eerste verdieping die al jaren aan vervanging toe zijn. Graag zouden wij in deze kamers ook meer licht creëren. Het liefst met een dakkapel, maar wij weten niet of dat nog mogelijk is als er op zolder al een dakkapel komt. Geen vergunningen nog aanwezig. Graag afgewerkt opleveren aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om zelf veel te klussen. Creatieve oplossingen voor een aparte werkplek boven het trapgat zijn zeer welkom. :). In de bijlage een oude tekening van toen we nog een dakopbouw van plan waren. De gemeente lag hier in de weg. De Ruiter dakkapellen heeft deze gemaakt toen. Met hen willen we voor nu niet verder.

Offerte voor een dakopbouw

Het huis heeft een grondige verbouwing nodig, waaronder waarschijnlijk (een groot deel van) het dak. Nu ik het toch groot moet aanpakken wil ik graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakopbouw. Ik zou hierdoor het liefst minimaal zo'n 15 m2 meer ruimte creëren. De zolder/vliering heeft op dit moment aan 3 kanten een schuin dak en de afmeting van het vloeroppervlak is ongeveer 8 bij 4.15. Zie bijgesloten foto's. In de straat zijn behoorlijk wat huizen met een of meer dakkapellen of een dakopbouw. Kunt u mij meer vertellen omtrent de vergunning die hiervoor mogelijk nodig is? Uiteraard ontvang ik ook graag informatie over de kosten en een mogelijke tijdlijn. Indien er een vergunning nodig is kan deze worden opgenomen in de offerte. We zitten te denken aan een casco prefab oplevering.

Dakopbouw

We willen een opbouw realiseren op zolder, er is ongeveer 20 m2 aan beschikbare ruimte voor de opbouw. Het moet casco opgeleverd worden, dus geen elektra en geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Hele dak ophogen

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Het liefst wil ik het dak een meter omhoog (bakstenen). Het dak heeft een hele lichte helling, ik vermoed dat er bitumen op ligt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze regel ik zelf. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, of binnen of buiten nodig is krijg ik graag advies over. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Betreft een oude seniorenwoning waar ik op zolder alleen in de nok kan staan.