Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw zolder plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw zolder plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw zolder plat dak

Opbouw garage

We willen graag een dakopbouw op garage, voorkant 1e verdieping recht. Dan zolder voorkant schuin tot hoogte van huis. Daarna vanaf de nok schuin naar beneden naar bestaande dak van de garage. Op de 1e verdieping zou tegen redelijke kosten ook nog een dakkapel geplaatst moeten worden. Maar dat ligt aan wat het allemaal moet gaan kosten. Mag houtskelet zijn en prefab is ook prima. Wel zou het casco zijn, elektra en afwerken doen we zelf. Komt er op neer dat er tekeningen gemaakt moeten worden. Aanvraag bij de gemeente, kunnen we met hulp eventueel zelf doen. Opbouw moet 35 m2 worden.

Nokverhogende dakopbouw

Wij willen het liefste een extra verdieping als dat kan. Anders een flinke nokverhoging zodat er extra kamers op zolder en vliering bijkomen. Er zijn reeds 2 dakkapellen aanwezig maar deze mogen weg als er zo extra kamers gecreëerd kunnen worden. Wij willen ook graag hulp bij de vergunningaanvraag.

Dakopbouw realiseren

Wij gaan een dakopbouw doen. We hebben nu een schuin dak (de zolder). Aan de achterzijde moet het een plat dak worden. En de vloer van de zolder moet verlaagd worden. En aan de achterkant moet de etage eronder gelijk worden gemaakt als de etage daar onder een stukje moet er gemetseld worden. De uitbouw zou ongeveer 7 x 5 m worden. We hebben al een trap.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw & dakkapellen achterkant

Ik heb een rijtjeshuis van twee verdiepingen waar ik nog een zolder op wil gebouwd hebben. Ik wil een zolder met dakkapelen en een schuin dak. Deze uitbouw wordt aan de tuinkant 5 bij 2,44 meter. Ik wil eerst een offerte ontvangen voor ik verder ga met de vergunning. Graag wil ik in overleg met de vakman over het materiaal en de grootte van de dakkappelen.

Dakopbouw met dubbele nokverhoging

We willen graag de zolder verhogen ( een nieuwe verdieping erop), waarbij we het dak 45 graden schuin willen houden, en we zowel aan de voor-en achterzijde een dakkapel met 4a5 ramen willen creëren. Totaal oppervlak zal dan ca 20 m2 zijn. We denken aan het maken van een vliering over de helft van de ruimte (met badkamer en/walking closet werkkamer en en de andere helft een luxe slaapkamer met hoog plafond. Deze afwerking willen we waarschijnlijk zelf doen, maar we staan open voor prijsinformatie over de afwerking. Ik zou graag een offerte van uw krijgen en de mogelijkheden voor bovenstaande telefonisch bespreken of een bezoek aan de showroom brengen om voorbeelden live te zien. Alvast hartelijk dank!

Dak uit 1925 laten vernieuwen (balken hangen door) en dakopbouw achterzijde realiseren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussen woning (1925) een nieuwe aanbouw. Ik wil echter nog meer woonruimte creeren en omdat het complete (pannen)dak van de woning aan vervanging toe is (draagbalken hangen door) wil ik advies van een constructieve Aannemer om meteen aan de achterzijde van het nieuwe dak ook een soort van dakopbouw te maken. Graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en met een goed idee/voorbeeld komt. Daarom ook de vraag of het mogelijk is om een dakopbouw te plaatsen op de bestaande aanbouw op de BG en deze door te trekken tot aan de zolder. Het kan gewoon van hout zijn. Ben nieuwsgierig naar wat dat kost. Als dat buiten ons budget valt wil ik alleen aan de achterzijde een dakopbouw/zolder uitbouwen, maar geen standaard dakkapel plaatsen. Het hele dak moet sowieso vervangen worden en volgens de vorige bewoner moet er 1 etherniet plaat inzitten. Foto is slechts inspiratie en niet meer dan een voorbeeld van mijn idee.

Uitbouw

Ik wil mijn zolder uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Momenteel bedraagt het oppervlak hiervan 6.94 m breed x 4 m lang. De (eerste) verdieping eronder is 6.94 m breed x 8.88 lang en heeft een plat dak. Het zou dus gaan om een opbouw van 6.94 m x 4.88 m= 33 m2. De hoogte zal 2,50 zijn tot het plafond van de dakopbouw. Aan dit bericht heb ik vier afbeeldingen van de huidige situatie toegevoegd. Graag zou ik ook het leisteen aan de buitenzijde willen hergebruiken bij de nieuwe uit/ opbouw zodat het één geheel blijft. De muren hoeven niet gestuct te worden. Vloer hoeft niet te worden een gebracht. Wel graag geïsoleerd met raampartij erin.

Dakopbouw zolderverdieping

Wij staan aan het begin van het traject om een dakopbouw voor onze zolder te laten maken voor ons huis aan . Dit gaat niet om een standaard dakkapel, maar om een opbouw waarbij het bestaande schuine dak van onze zolder opgehoogd wordt tot een plat dak zodat er een volwaardige etage van 25m2 ontstaat. De voorgevel moet hiertoe ook een beetje worden opgehoogd zoals te zien is op de foto. Ook moet er een vaste trap geplaatst worden naar de zolder. Voorkeur voor een casco oplevering en een houten constructie.

Dakopbouw plaatsen

Wij hebben op zolder 1 slaapkamer en een groot dakterras nu willen we daar een dakopbouw plaatsen om 2 slaapkamers te creëren en nog een balkon overhouden. Onze voorkeur gaat uit naar prefab. Aantal m2 nu even niet paraat, maar kunnen we later doorgeven. Voor zo ver wij weten is er een vergunning nodig, maar daar verwachten wij geen problemen mee. Meeste huizen in de straat hebben al een dakopbouw.

Partners

Partners van Casius