Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw bij woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw bij woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw bij woningen

Dakopbouw op plat dak plaatsen

Goedemorgen, Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. Vanuit de gemeente zijn de volgende maten van toepassing: - Maximale en tevens minimale bouwhoogte (vanaf peil): 8,42 meter. - Maximale en tevens minimale breedte: 4,30 meter. - Maximale en tevens minimale lengte: 9,30 meter Inclusief plaatsen trap, vloer (kaal) en tussenwanden. Voor de extra verdieping is de volgende afwerking gewenst: Schilder klaar kozijn (afwerking kunststof kozijn), vloer geschikt voor vinyl, wanden behang/ schilder klaar. Wens is om de kozijnen in de gehele woning te vervangen voor nieuwe kozijnen en hr+ glas. E.e.a. afhankelijk van het totale kostenplaatje. De dakopbouw moet qua uiterlijk gelijk zijn met de rest van de woning. Ik zie graag per mail een (geschatte) offerte voor de dakopbouw met gebruik van de huidige kozijnen, maar ook met volledig nieuwe kozijnen in de woning tegemoet. Alvast dank! Met vriendelijke groet, Let op! De foto is niet van het betreffende huis. Echter gaat het om exact deze woningen en is hierop zoek de bestaande als de te creëren situatie zichtbaar(indien voor behoud van kozijnen wordt gekozen). Indien financieel houdbaar zullen ook de badkamer uitgebreid en vervangen en keuken vervangen worden. Offerte per mail, daarna pas telefonisch.

Dakopbouw bij meerdere woningen

Met een aantal van onze buren willen we een dakopbouw op het huis. Het gaat momenteel over 3 woningen, maar mogelijk doen nog 3 andere buren mee. De afmeting van de opbouw is afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het trapgat.

Een drietal woning opbouwen realiseren

We zijn met 3 geïnteresseerden in het plaatsen van een dakopbouw op onze woningen. Er zijn twee identieke woningen en een derde. De buurman laat de trap lopen zoals die in mijn woning is gesitueerd, dus niet gespiegeld. De wand van de dakopbouw komt als muur tegen mijn dakopbouw aan te liggen zoals wij dit nu voor ogen hebben. Wat betreft jullie vragen: 1. Indien nodig aanwezig situatie bouwtekeningen van 131/ 133. 2. Ingesloten voorbeeld van hoe wij het zouden wensen ingesloten (3 bij 2) - type duiventil. Maar het terras zou ook wat groters aan kunnen, dus hoor graag jullie ervaringen in Amsterdam! Wij beogen daarbij ook een systeem te laten maken voor zonnewering. Nu aan het zoeken naar een 'tentdoek' gespannen via opbouw naar hekwerk. 3. Graag een aansluiting voor water en electriciteit (133 heeft deze, 129 en 131 nog niet). Willen daar een kleine keukenblok in hebben met koelkast en kraan. Dus met alles erin - stucwerk, wind en waterdicht en loodgieterswerk. Voor 129 denk ik dat overigens niet - doe die casco. 4. Van de 3 opbouwen moeten er 2 woon-klaar en 1 casco zijn. Daarnaast moeten alle kozijnen hoogstwaarschijnlijk van kunststof zijn. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Opbouw op garage en op de berging ernaast

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze garage. Wij willen een opbouw in hout of kunststof (geen stenen) bovenop onze garage en ook op de berging ernaast indien mogelijk. Dit zou 6 bij 6 meter betreffen. Wij weten nog niet exact wat mogelijk is. De dakkapellen op ons huis zijn van unipanel. Dus als dat materiaal gebruikt zou kunnen worden is het wel zo mooi. Wij willen de opbouw uit besteden, maar afwerking aan de binnenkant willen we eventueel wel zelf doen. Heb de bouwtekening van ons huis en ook waar berging opstaat bijgevoegd. Meerder woningen in de buurt hebben een opbouw, waardoor een omgevingsvergunning makkelijk verkrijgbaar zou moeten zijn. Daarnaast willen we houten kozijnen in de opbouw.

Offerte dakopbouw op dakterras plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakopbouw met een plat dak. Er is al een trap en een dakluik aanwezig naar het dak. Afmeting circa 13 x 6 meter. Er is nog geen vergunningaanvraag gedaan. Andere woningen in de straat hebben al een opbouw. Gemetselde opbouw. In de opbouw twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte voor wasmachine en droger. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Casco oplevering.

Uitbouw achterzijde dakterras en plaatsing dakterras op het huidige dak

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een dakopbouw op het huidige dakterras, graag willen wij het dakterras verplaatsen naar het dak op de opbouw/huidige dak. Er zijn woningen het blok waar dit al is gerealiseerd. • De geschatte afmetingen van de opbouw zouden 5,56 bij 2,74 =15 m2 zijn. • In de huidige situatie is eer een opstap van cicra 40 cm omhoog naar het dakterras, wanneer hier de uitbouw komt zien wij dit graag verdwijnen. • Dakterras op huidige dak/dakopbouw, nog nader te bepalen (wij gaan uit van tenminste +/-25 m2) voor een beeld van onze situatie verwijs ik u graag door naar de foto's en plattegronden.

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging op onze woning. Daarbij willen we graag de volgende zaken in meenemen: 1) Verwijdering schoorsteen 2)Verwijdering Rookkanaal op zolderkamer 3) Verhogen schoorsteen, gedeeld met buren om nokverhoging aan te monteren. 4) Plaatsen Dakopbouw / Nokverhoging Dakobouw met kunstof kozijnen incl hor en rolluiken 5) Compleet afgewerkt aan binnenzijde 6) Nieuwe tussen muur met nieuwe deur 7) Nieuwe dakpannen (huidige dakpannen zijn 60jr en brokkelen af) (31x14 voorzijde) (-26x9 achterzijde) 8) Nieuwe zoldertrap, dichte trap. Ik weet dat er, binnen een straal van 200 meter van ons, nog twee woningen een nokverhoging willen plaatsen. Misschien is het een optie om dit gezamenlijk te laten uitvoeren.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw op een plat dak. Geen idee wat de maat is, ik denk ongeveer 40 m2. Totale oppervlakte bouwlaag staat er in het taxatie rapport. Hopelijk heeft u hier iets aan. Ik denk dat de constructie van hout of prefab moet worden. Jaren 30 woning. Er moet een heel klein stukje gevel rechtgetrokken worden (schuindak met dakkapel, 30-40 cm.). In de rij waar ik woon, hebben 3 andere woningen ook een dakopbouw. We komen slaapkamers te kort, vandaar de opbouw. Ik ga er vanuit dat er een vergunning nodig is, wellicht doe ik dit zelf, wellicht laat ik dit de aannemer. Ook wil ik graag de mogelijkheid voor de trap laten bekijken door de aannemer. Aan beide zijden wil ik een dakkapel. Ik durf iet te zeggen welk formaat deze moet krijgen. Graag oud materiaal laten afvoeren.

Tuinkamer achterzijde en dakopbouw

Wij zijn de middelste woning van 3. De buitenste twee woningen hebben al een dakopbouw. Hierdoor staan er al twee wanden en de twee schoorstenen zijn ook al opgebouwd. We ontvangen graag een offerte voor een casco opbouw van 9 bij 6 m, met vloer (is nu een vlizozolder met geen loopvloer (vermoed ik) en sterk genoeg om over te kruipen) en een vaste trap, en waterleidingen naar boven aanleggen. De constructie graag van hout. Wij zouden graag de gasketel op de begane grond willen vervangen van het gas af en naar boven, dus hiervoor een alternatief, eventueel zonnepanelen. Verder een serre/tuinkamer aan de achterzijde van 4 bij 6 meter, met complete glaswand achter en glazen dak. Graag bij beiden de leidingen doortrekken. Eventueel dan nog het vernieuwen van de keuken. Dat zou gaan om het plaatsen nieuwe keuken in zelfde opstelling als wij nu hebben. Leidingen hoeven niet verlegd te worden. graag ook de mogelijkheid voor inductie. Wij doen momenteel een aanvraag voor krachtstroom, maar ik weet niet of dit hetzelfde is als perilex. Vergunning moet voor de dakopbouw aangevraagd worden, dit kan ik zelf doen, maar hiervoor heb ik tekeningen nodig, maar dezer kan ik eventueel van de buren gebruiken. De offerte is voorlopig bedoeld om een keuze te maken in de financiering.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. In de buurt hebben woningen dakopbouwen gerealiseerd met puntdaken. Wij willen het liefst een dakopbouw met een plat dak (een extra verdieping). Het huidige dak is plat. Wij willen graag advies over wat het beste is qua constructie en hulp bij het aanvragen van een vergunning. Ook zouden er tekeningen gemaakt moeten worden. Er moet elektra doorgetrokken worden, leidingen geplaatst en geïsoleerd. het moet casco opgeleverd worden.