Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw met verhoogde nok? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw met verhoogde nok. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw met verhoogde nok

Dakopbouw

Graag zo ik een offerte willen krijgen voor het plaatsen van een dakopbouw met verhoogde nok inclusief metselwerk. Wou zouden het graag hetzelfde willen hebben als bij de buren erop in de straat op nummer 12 (zie google Maps) Het zou om het benodigde metselwerk gaan aan de gevel zijde en tussen ons en de buren Aan beide zijde twee kunststof kozijnen met twee draaikiep ramen incl HR++ glas Gordingen met geïsoleerde dakplaten Bestaande pannen hergebruiken en indien nodig vervangen Zinken dakgoten incl afvoer en beugels Benodigde schilderwerk/lood/voerwerk Plaatsen van een steiger en of lift Ik hoor graag van u en bij vragen kunt u altijd bellen of mailen Afmetingen? Het moet 6 meter lang en 4,5 breed worden Vergunning nodig? Ja, moet ik nog aanvragen Moet er een fundering in? Nee Moet er elektra in? Nee Complete oplevering? Ja, alleen de binnen afwerking doe ik zelf. Metsel/stucwerk nodig? De buitenkant moet gemetseld worden, en de binnenmuur hoeft niet gestuct te worden. Materiaal? Buitenmuur van steen en de raamkozijnen van kunststof.

Dakopbouw met verhoogde nok

Hi. I would like to have an extension on my roof build. The size would be 4,5 by 6 meter. It would be exactly the same as in the link. Could you please provide me with the estimated costs? I want everything to be done by the professional except the bathroom and the painting.

Dakopbouw door middel van verhoogde nok

Een dakopbouw door middel van een dubbele nokverhoging. Zowel bij mij als de buurman, dus bij twee woningen. Twee-onder-een-kap woning. Boven de eerste verdieping hebben we nu een erg lage zolder, de nokhoogte is 1.57 meter. Het dak geheel liften zodat er een volledige, beloopbare verdieping ontstaat.

Dakopbouw laten maken

Gaat om een dakopbouw, verhoogde nok, kamelenrug. (2e verdieping). Er is een concept tekening aanwezig. Vergunning is aangevraagd bij de gemeente, maar is overeenkomstig de eisen van de gemeente, dus zal zeker geaccepteerd worden, maar duurt ong. 6 weken. Opbouw van kunststof op maat gemaakt, mag geen prefab zijn.

Dakopbouw met nokverhoging plaatsen

Ik woon in een hoekwoning die ik wil laten vergroten door de nok te verhogen. Dit is bij enkele andere woningen in de straat al gedaan, waaronder bij de buren. Er moet nog een vergunning worden aangevraagd, maar dat geeft geen probleem. Ik beschik al over de tekening van de buren. Wij willen op de verhoogde zolder een badkamer en twee slaapkamers maken. De geplande uitvoering is tussen 3 en 6 maanden vanaf nu. Wij willen eerst een oriënterend gesprek met de aannemer.

Dakopbouw bouwen met verlengde of verhoogde nok

Wij willen graag 2 offertes: 1. Dakopbouw met verlengde nok: - Ongeveer 5 meter breed; - De dakschuinte is ongeveer 30 graden; - De nokhoogte is ongeveer 160 cm. 2. Dakopbouw met verhoogde nok: - Ongeveer 5 meter breed; - Dakschuinte 30 graden; - Nokhoogte ongeveer 160 cm.

Dakopbouw met verhoogde nok plaatsen

Het gaat om een dakopbouw met dubbele kant en verhoogde nok. Binnenwerk doe ik zelf. De breedte is ongeveer 5,5 meter lang. Bestaande nokhoogte is nu 1.30 meter hoog vanuit zoldervloer. Het is een rijtjeshuis.

Casco tweezijdige dakopbouw met verhoogde nok

Bouwvergunning al verstrekt, zoldervloer al constructief verzwaard, gordingen waarop de kozijnen (of stelkozijnen komen voor kunststofkozijnen over de volledige voor- en achtergevelbreedte) zijn al ondersteund, vaste trap is al geplaatst. Nog te doen: - verwijderen deel van de dakpannen en dakbeschot voor - en achterzijde) - verwijderen in totaal drie gordingen (inclusief nokgording) - plaatsen dragende hsb-wand (met deuropening) tot nieuwe nokhoogte - plaatsen stelkozijnen (voor- en achterzijde) tbv kunststofkozijnen - plaatsen geïsoleerde dakplaten (2,5) - aan één zijde topgevel aanwerken (inclusief schoorsteen ophogen) - aanbrengen panlatten, dakgoten + hwa, herplaatsen dakpannen (ceramisch) + aanvullen met gevelpannen, etc. - dus geen elektrawerken, schilderwerken, etc.

Dakopbouw met verhoogde nok

Op dit moment heeft de zolder aan de achterzijde een dakkapel over de gehele breedte van het huis met een stahoogte, de andere zijde is schuinaflopend. De wens is een dakopbouw met een verhoogde nok, zodat de zolder kan worden verdeeld in 1 of 2 slaapkamers. De cv-ketel is oud en dient vervangen en verplaatst te worden. De dakpannen zijn hoogstwaarschijnlijk ook aan vervanging toe. In verband met een aanstaande gezinsuitbreiding graag, nadat de bouwvergunning e.d. is geregeld, zo snel mogelijk aan de slag. Betreft een tussenwoning. Graag komen kijken.