Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw uitbreiden

Uitbreiden dakopbouw

Het dakterras willen wij graag bij de woning betrekken. De oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2. Er zal een badkamer met toilet moeten gaan komen en de ruimte, dakterras en het woongedeelte wat al aanwezig is moet in 2 kamers worden gedeeld. Voor de badkamer zijn de leidingen al aanwezig. De gehele opbouw moet worden gestuukt en elektra en verwarming doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw platdak

Opbouw boven op het platte dak van de woonkamer. Hierdoor wordt voorgevel van de slaapkamer op de eerste verdieping gelijk getrokken met het woongedeelte van de begane grond. Maten momenteel van de Slaapkamer zijn 2,78m x 5,17m, nieuwe gewenste situatie is uitbreiden naar 6,45m x 5,17m (18,97 m2).

Dakopbouw uitbreiden

Wij willen onze bestaande dakopbouw uitbreiden. Momenteel zit er een dakterras voor van 3 x 5 meter die wij willen bijtrekken bij de dakopbouw. Constructie moet HSB worden en gevel damwandprofiel. Ik hoor graag wat u voor mij zou kunnen betekenen.

Plat dak opbouw afmaken/uitbreiden

Ik zoek een aannemer die mijn bestaande dakopbouw kan uitbreiden over de gehele oppervlakte van de woning. Het zou dan gaan om 50 m2 wat er bij gebouwd moet worden. Ik bespreek graag met de vakman de mogelijkheden.

Huis uitbreiden met dakopbouw

Uitbreiding van huis. We hebben een plat dak die aan de tuinkant schuin afloopt met een dakkapel. We zouden het liefst het hele huis vanaf de 1e verdieping recht omhoog trekken als een vierkant blok met een 2e verdieping. Afmeting is 5,21 x 8,04 indien we de gehele omtrek van de verdieping nemen. Ik heb ook een foto bijgevoegd van een voorbeeld bij ons 3 straten achter. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Woning uitbreiden met dakterras

Ik zoek een partij die een dakopbouw kan realiseren op de tweede verdieping van mijn woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van 20m2. Er is al goedkeuring van de gemeente en de bouwtekeningen voor de opbouw zijn al gemaakt.

Verdieping uitbreiden met dakopbouw

Graag willen wij onze boven verdieping uitbreiden. Zoals te zien is op de foto hebben onze buren deze ruimte al wel benut. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan. De ruimte bedraagt ongeveer 4 meter diep en 5 meter breed.

Uitbreiden dakopbouw

Wij zijn van plan om een huis in Almere aan te kopen, maar voor meer ruimte is het noodzakelijk om de opbouw uit te breiden. In de Bijlage zie je hoe dat bij de buren is en tevens zijn dat twee foto's van de situatie nu. De afmeting van de opbouw nu is 2,60 bij 6,17 Het stuk wat er aan moet komen is (zoals wij vermoeden) 2,60 bij 7,17. Het mag voor ons als een grote open ruimte worden opgeleverd. Kunnen jullie hiervoor een indicatieve prijs maken? Graag hoor ik van u. Gr.

Uitbreiding van de woning met een dakopbouw

Wij willen onze bestaande midden opbouw aan de voorzijde woning uitbreiden. De afmeting zal 5.40 x 3.59 meter moeten worden. Deze ruimte zal gaan fungeren als slaapkamer waarbij er 2 raamkozijnen geplaatst moeten worden. De elektra en verwarming willen wij laten doortrekken en eventueel het water ook. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden, echter zij bij de buren deze opbouwen al gerealiseerd dus dat zou geen probleem mogen opleveren.

Zolder op het dakterras uitbouwen

Wij willen de zolder uitbreiden op het dakterras. De dakopbouw moet recht tegen de gevel geplaatst worden. Een zijde moet worden gevormd door de uitbouw van de buren. De gevel moet worden bekleed met baksteen en voorzien van 2 keer tweevaks houten kozijn met 2 draai-kiepramen. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Ook de zolder heeft een plat dak.