Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw en uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw en uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw en uitbouw

Uitbouw naar extra kamer achterzijde 1e verdieping

Dakopbouw realisatie van 2,5 meter bij 5,5 meter. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Dakopbouw en uitbouw

Ik heb een huis in Amsterdam. Daar wil ik een dakopbouw laten plaatsen van +/-40 m2 en ook nog een uitbouw van +/- 20 m2. Allebei de projecten moeten casco opgeleverd worden, dus geen elektra, geen stucwerk, geen isolatie. Er moet wel een fundering in de uitbouw komen, de opbouw moet prefab zijn en de uitbouw metselwerk. Allebei met kunststof kozijnen. Alle vergunningen en bouwtekeningen zijn geregeld. Graag hoor ik of u hier interesse in heeft.

Uitbouw op de keuken realiseren

Wij willen boven op de keuken graag nog een extra kamer creëren van 5 bij 3 meter. Officieel is er geen berekening gemaakt of dat het dak sterk genoeg is. Wel heeft iemand de keuken verbouwd en die gaf aan dat een dakopbouw mogelijk is. Vergunning is waarschijnlijk nodig, deze laten we graag door de vakman regelen. We willen een casco oplevering, met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie zal waarschijnlijk van hout worden.

Opbouw achterzijde van het huis

We hebben een plan om een dakopbouw te doen bovenop het uitgebouwde deel van ons huis richting de tuin (ik mail afbeeldingen afzonderlijk toe). Zo creëren wij een wat grotere slaapkamer op de eerste etage, met oog op de kinderen. We denken aan een uitbouw over de hele gevelbreedte van de kamer (circa 3,78 m) x 4 meter We willen de uitbouw graag opgetrokken in dezelfde steen als van het huis nu. Of het dak sterk genoeg is weten wij niet. De vraag ligt wel bij de architect van het huis. Kunt u bij benadering aangeven wat zo'n klus kost inclusief btw? De klus bestaat dus uit het creëren van de opbouw + afwerking aan de binnenkant met elektra + de aanvraag hiervoor regelen bij de gemeente.

Uitbouw plat dak

Via deze weg heb wil ik u aanschrijven voor een offerte voor een plat dakopbouw (verlenging van huidige dak). De omvang van de uitbouw = +- 2,6 m1 hoog x 5 m1 breed x 5 m1 lang = 65 m3 Er is geen haast met de uitbouw waardoor de start ook volgend jaar mag beginnen. Ik hoor graag van u of er interesse is en welke documenten u van mij nog meer nodig heeft (zie bijlage).

Een dakopbouw realiseren op een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn bestaande uitbouw. Dit moet ongeveer 360 bij 235 cm. De opbouw moet waarschijnlijk een houten constructie hebben en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Opbouw op bestaande uitbouw

We willen een opbouw op bestaande uitbouw van 5,15 breed bij 2,50 m diep. Het is een dakopbouw op een plat dak. Er is geen constructieberekening gemaakt of het dak sterk genoeg is. Over de constructie hebben wij een vraag: is het mogelijk om een prefab constructie te hebben met metselwerk aan de buitenkant? mocht dit niet mogelijk zijn dan metselwerk van rode bakstenen. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Wie dit doet, graag in overleg. We willen een deels casco oplevering. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt, maar de buitenkant en de ramen wel. Elektra en stucwerk is ook niet nodig. Met de tekeningen zijn we al bezig. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Dakopbouw op jaren 70 nieuwbouw uitbouw van '30 huis

Wij willen een dakopbouw realiseren op een stuk nieuwbouw (bijgebouwd in de '70) dat grenst aan onze '30 woning. De opbouw in een stijl die strookt met de woning. De opbouw moet dan verbonden worden met de rest van de eerste etage. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal de opbouw gemaakt moet gaan worden, daar wil ik graag advies over.

Dakopbouw casco

Ik wil graag een offerte voor een prefab casco-dakopbouw op een plat dak. Het is een 2-onder-1-kap. De dakopbouw komt op de uitbouw van het huis. 1 zijde van de dakopbouw wordt dus bevestigd aan het huis. De afmetingen zijn: 7 meter x 6 meter. Het materiaal graag onderhoudsvriendelijk: kunststof, zink, aluminium ect. Inclusief 3 draaikiepramen hardhout met dubbelglas. Dakbedekking: epdm. Egale cementdekvloer. Zonder trap. Vergunningsprocedure besteed ik in overleg uit aan de aannemer.

Partners

Partners van Casius