Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw en uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw en uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw en uitbouw

Uitbouw en dakopbouw

Wij willen graag een uitbouw maken aan bestaande gevels. Van 3 bij 4, met een veranda van 5 bij 5 aan vast + een dubbele nokverhoging. Bespreek graag de mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen sowieso een nokverhoging/dakopbouw en eventueel meteen een uitbouw aan de achterzijde afhankelijk van het totale kostenplaatje. De diepte van de uitbouw moet 2.07 worden. De breedte weten we niet zo goed, 4 meter of 6 meter ivm (zie foto) een hoekje van deur naar schuur waarvoor we nog geen oplossing weten. We willen het graag functioneel behouden maar wat is dan de beste keus ? Dus graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en ons kan adviseren.

Uitbouw

Ik wil mijn zolder uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Momenteel bedraagt het oppervlak hiervan 6.94 m breed x 4 m lang. De (eerste) verdieping eronder is 6.94 m breed x 8.88 lang en heeft een plat dak. Het zou dus gaan om een opbouw van 6.94 m x 4.88 m= 33 m2. De hoogte zal 2,50 zijn tot het plafond van de dakopbouw. Aan dit bericht heb ik vier afbeeldingen van de huidige situatie toegevoegd. Graag zou ik ook het leisteen aan de buitenzijde willen hergebruiken bij de nieuwe uit/ opbouw zodat het één geheel blijft. De muren hoeven niet gestuct te worden. Vloer hoeft niet te worden een gebracht. Wel graag geïsoleerd met raampartij erin.

Garage met dak opbouw

Wij willen graag een garage laten bouwen met dakopbouw. Garage 6 x 3.5m bij 2,70 m hoog. Graag het dak isoleren. Daarnaast willen we graag een stenen buitenmuur. Verder nog een dubbele garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de achterzijde, en ook een raam in de achterzijde. Aan de voorzijde een overstek van 1 meter en hiervan af de dakopbouw met een lengte van 5 meter. Op deze manier loopt de achterkant van de garage gelijk met de uitbouw van het huis en de achterkant van de opbouw gelijk met de originele achterkant. Graag een betonnen vloer storten met een houten tussen vloer. De garage dient aan de zijkant van het huis te komen. Dit is makkelijk bereikbaar.

Dakterras ombouwen tot slaapkamers

Ik zoek een aannemer die van een dakterras een dakopbouw kan maken. Op de tweede verdieping heb ik een (begaanbaar) dakterras van 530 bij 250 cm. Hierop zou ik graag een extra kamer creëren. In de extra kamer zou ik graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten. Buitenkant mag ook bekleed worden met Keralit. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping zijn reeds 2 andere slaapkamers aanwezig. Het moet waarschijnlijk een casco opbouw met hout skelet worden.

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.

Een dakopbouw, dakkapel en garage uitbouw

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen voor mij kan realiseren. - Het gaat om een casco opbouw/uitbouw van 15 m2 - Een dakkapel van 450 bij 500 cm - Het uitbreiden va neen gemetselde garage van 3 bij 2 meter met een elektrische garagedeur. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek graag met de vakman wat mijn mogelijkheden zijn.

Een dakopbouw en woning uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan vertellen hoeveel een dakopbouw van 70 m2 kost en een uitbouw van 40 m2. Dit zou een gemetselde/betonnen bouw moeten zijn. Verder bespreek ik graag met de vakman overige details.

Dakopbouw of uitbouw

Wij willen een dakopbouw van 7 meter of een uitbouw van 7 x 3 meter. Graag compleet met elektra en stucwerk en een houten constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw zolder op dakterras

Ik zoek een aannemer die ons dakterras bij de zolder kan betrekken door middel van een dakopbouw. De opbouw moet 320 bij 530 cm groot worden, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft de 2e verdieping waar gebouwd moet worden. Het huidige dak van de woning is hoogstwaarschijnlijk beton. In de opbouw zien we graag 2 badkamers terug.