Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een dakopbouw met terras realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een dakopbouw met terras realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een dakopbouw met terras realiseren

Een dakopbouw met terras realiseren

Ik wil graag een dakopbouw realiseren van ca. 45/50 m2a plus een terras van ca 20 m2. De afmetingen opbouw ca. 6 a 7x7. De afmeting terras ca 2,5 a 3 x7 in principe 1 grote ruimte met een extra toilet en kastruimte. Schuifpui naar terras. Het betreft een tussenwoning en het gaat om de 3e verdieping die bijgebouwd wordt.

Prefab dakopbouw op plat betonnen dak

Ik wil graag een prefab houtskelet dakopbouw op het betonnen platte dak van een tussenwoning. Er dient ook een trapgat gemaakt worden (25 cm betonnen dak dikte) en een vaste trap. Tevens een badkamer met toilet erin. De voorzijde van het dak moet een terras worden van circa 25 m2 en de opbouw wordt ook circa 25 m2. Buren aan weerszijden hebben deze situatie al.

Dakopbouw op het dakterras plaatsen

Ik wil een dakopbouw op een terras (3e woonlaag) laten plaatsen. Er is nog een 4e woonlaag aanwezig. Mijn dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. 4,20 meter x 4 mtr. Het is mogelijk dat we dit uitvoeren met 3 - 4 buren.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Casco-Dakopbouw met terras op betondak

Op onze (hoek)bovenwoning (1e verdieping) met plat betonnen dak willen wij een opbouw en een dakterras. De woning is 8,50 meter breed en 8,50 meter lang. Aan de voorzijde willen we de eerste 2,50 meter over de volle breedte een dakterras met balustrade en de resterende 6 meter een opbouw met een plat dak. Er zal dus ook een trapgat uitgezaagd moeten worden voor een vaste trap. Graag casco-oplevering in houtskelet. Totale dakoppervlakte is circa 72 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw (met terras) op het platte dak van de 2e verdieping

Onze tussenwoning (1 naast de hoek) heeft BG, 1e en 2e verdieping met plat dak. Ik wil op het dak van de 2e verdieping een extra verdieping realiseren, bestaande uit een slaapkamer en een dakterras. Ook voorbereiding voor eventueel een wastafel. De vergunning is nog niet aangevraagd maar de hoekhuizen hebben deze situatie al vanaf de bouw dus lijkt slechts een formaliteit.

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Opbouw op plat dak

Een dakopbouw van ongeveer 30m2 met een terras van 10m2 dakdoorvoer van 2 schoorstenen, 1 toilet, aansluiting voor keuken. geen binnenmuren. Foto's en bouwtekeningen op verzoek. Vrijwel zeker doet 1 buurman mee, mogelijk zelfs 3.

Een dakopbouw conform bekeringen realiseren

Aanbouw 2e verdieping inclusief nieuw badkamer, het renoveren van de badkamer op de 1e verdieping en het aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Alles conform een bestaande bouwtekening en constructieberekening. De opbouw wordt 460 bij 860 ongeveer.

Een drietal woning opbouwen realiseren

We zijn met 3 geïnteresseerden in het plaatsen van een dakopbouw op onze woningen. Er zijn twee identieke woningen en een derde. De buurman laat de trap lopen zoals die in mijn woning is gesitueerd, dus niet gespiegeld. De wand van de dakopbouw komt als muur tegen mijn dakopbouw aan te liggen zoals wij dit nu voor ogen hebben. Wat betreft jullie vragen: 1. Indien nodig aanwezig situatie bouwtekeningen van 131/ 133. 2. Ingesloten voorbeeld van hoe wij het zouden wensen ingesloten (3 bij 2) - type duiventil. Maar het terras zou ook wat groters aan kunnen, dus hoor graag jullie ervaringen in Amsterdam! Wij beogen daarbij ook een systeem te laten maken voor zonnewering. Nu aan het zoeken naar een 'tentdoek' gespannen via opbouw naar hekwerk. 3. Graag een aansluiting voor water en electriciteit (133 heeft deze, 129 en 131 nog niet). Willen daar een kleine keukenblok in hebben met koelkast en kraan. Dus met alles erin - stucwerk, wind en waterdicht en loodgieterswerk. Voor 129 denk ik dat overigens niet - doe die casco. 4. Van de 3 opbouwen moeten er 2 woon-klaar en 1 casco zijn. Daarnaast moeten alle kozijnen hoogstwaarschijnlijk van kunststof zijn. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Partners

Partners van Casius