Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een dakopbouw realiseren voor 8 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen

Dak opbouw op plat dak realiseren aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen graag een dakopbouw, velen in de straat hebben het al. Hier zijn bouwtekening voor gemaakt en de omgevingsvergunning is al aangevraagd. Het betreft: Een opbouw van 20-25 m2, gemetselde constructie, casco opleveren, houten dak huidige woning en het betreft een toekomstig 2e verdieping woning.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons een dak opbouw kan realiseren. Wij zijn met 4 huishoudens die allemaal het zelfde willen. De oppervlakte bedraagt 45 m^2 per huis, en heeft 2 schuine zijde met een plat dak er tussen. De hoeken zijn verschillend een is 45 graden, dat andere is onderhandelbaar bij de welstandcommissie en zou ergens tussen de 60 en de 80 graden moeten liggen. Als optie zouden wij een dak kabel willen. Ook zouden wij graag een optie willen voor casco vs afwerking. Wellicht kunt u mij even bellen.

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Dakopbouw platte dak aan de hand van bouwtekeningen maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van 44 m2. Hier zijn bouwtekeningen voor en de omgevingsvergunning is onderweg. Ik deel graag deze documenten voor een nauwkeurige offerte.

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Opbouw hsb aan de hand van bouwtekening realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 m2 met hout skelet, kunststof kozijnen en casco afwerking. De omgevingsvergunning is aangevraagd en de bouwtekeningen zijn aanwezig. Het betreft een tussenwoning.

Dakopbouw realiseren aan de hand van berekeningen en ontwerpen

Ik zoek een aannemer die het schuine dak van mijn woning kan verbouwen door middel van een dakopbouw. Hier zijn constructieberekeningen en omgevingsvergunningen voor aanwezig. De opbouw dient casco, want de binnen afwerking doen we zelf. Alle benodigde informatie staat in de bijlage. Alleen de kozijnen doet een andere partij.

dakopbouw platdak realiseren

Dakopbouw. 48-50 m2. Platdak. Kunstofplanken kozijnen. Electra + Inet aansluitingen. Met trap. Zonnepanelen weer aangesloten op het nieuwe dak. Voorbeeld mee gestuurd hoe we het ongeveer zouden willen hebben. Afmetingen geschat.

Dakopbouw puntdak

Wij willen graag een dakopbouw realiseren met een punt dak maten ongeveer 6 m breed 6 m diep en 2.5 m hoog. Voorkeur voor een casco oplevering met een houten constructie. Ik zorg zelf voor het hout.

Dakopbouw realiseren over gehele breedte woning

Wij willen graag een dak opbouw op onze woning van kunststof met een hout look, zodat we weinig onderhoud er aan hebben. De breedte van onze woning is 5,20 m bij ongeveer 5 of 6 m en wij willen de dakopbouw over het gehele dakoppervlak hebben. Ook moet er een vaste trap komen naar deze verdieping. De buren hebben een opbouw, dus wij gaan ervan uit dat het geen probleem zal vormen met de vergunningaanvraag. Wij hebben nog geen tekeningen laten maken. Waarschijnlijk zouden er wat aanpassingen aan de dakconstructie moeten worden gedaan. De vloer zou ook verbreed moeten worden, wij hebben nu een vliering midden in huis, deze moet dus verbreed worden. Er moeten 4 kozijnen in de opbouw komen, 2 voor en 2 achter. Het wordt een slaapkamer/ logeerkamer. Wij hebben financieel gekeken en het moet in principe lukken, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe hoog de prijs uiteindelijk is.

Partners

Partners van Casius