Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een dakopbouw realiseren op een tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Een dakopbouw realiseren

We zijn op zoek naar een specialist in het realiseren van dakopbouwen. We zouden graag zo een opbouw van ongeveer 40 m2 op onze woning willen. Meerdere woningen in de wijk hebben dit al dus de omgevingsvergunning zou geen probleem moeten zijn. Verdere specificaties wat betreft de oplevering bespreek ik graag met de aannemer. Het betreft een tussenwoning.

Een opbouw maken aan de hand van bouwtekeningen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakopbouw. De opbouw dient ongeveer 21 m2 groot te worden en op onze bestaande garage te worden gerealiseerd. Hier zijn al bouwtekeningen voor aanwezig, de omgevingsvergunning wordt aangevraagd zodra er een goed voorstel komt. Het betreft een opbouw aan de zijkant van een twee-onder-een-kap-woning die casco moet worden opgeleverd. Verder graag voorzien van kunststof kozijnen.

Een volwaardige dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een grote dakopbouw. Wij willen een dakopbouw van ongeveer 64 m2 waarbij het huidige schuine dak moet worden verwijderd (wij menen te hebben begrepen dat de kavel welstandsvrij is). En daarnaast denken wij aan zonnepanelen, buitenlift om dakopbouw ook te bereiken, wtw ventilatiesysteem met luchtfilter, warmtepomp en airco. Kortom het wordt een groot project, maar te beginnen met een dakopbouw. Wij horen graag of we een keer langs kunnen komen met zelfgemaakte tekeningen, kartonnen maquette en ideeën. Het betreft een vrijstaande woning en ik denk dat hout-skelet bouw het best is. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Alvast dank voor uw reactie!

Een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw dient 52 m2 groot te worden en een gemetselde constructie hebben. Verder mag het casco worden opgeleverd. Hier is al een omgevingsvergunning voor aangevraagd. De bouwtekeningen zijn dus ook al aanwezig. Het betreft een toekomstig 4e etage. Verder graag kunststof kozijnen.

Hout-skelet garageopbouw realiseren

Wij zoek een aannemer die naast onze woning een dakopbouw op de schuur kan realiseren. Wij zijn al met een bouwkundige bezig voor de tekeningen. Echter gaan we pas een omgevingsvergunning aanvragen als we een goede indicatie krijgen. Het betreft 24 m2 aan hout-skelet bouw wat op de schuur dient te komen. Daarnaast geveldoorbraak vanuit de woning naar de toekomstige opbouw. Verder graag casco opleveren.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. Dit moet gemetseld zijn en ongeveer 900 bij 550 cm groot zijn. Graag voorzien van houten kozijnen. Verder casco opleveren graag.

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakopbouw op mijn hoekwoning. De opbouw dient 600 bij 500 cm groot te worden en zijn voorzien van houten kozijnen. Het dak van huidige woning is ook van hout. Daarnaast graag casco opleveren. Hier is waarschijnlijk wel een omgevingsvergunning voor nodig.

Een dakopbouw/puntdak op een bestaande garage maken

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op een bestaande garage. De garage is 300 bij 700 cm groot. De opbouw betreft een puntdak (extra ruimte) op de garage. Het dak van de garage is van hout en het puntdak mag met dakpannen gelegd worden. Onbekend of er een omgevingsvergunning voor nodig is. Het betreft een dijkwoning.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een dakopbouw op mijn woning. Dit dient ongeveer 45 m2 groot te zijn; woon-klaar te worden opgeleverd en te zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het dak van de woning is van beton. Het betreft een tussenwoning.

Partners

Partners van Casius