Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een dakopbouw realiseren op een tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Casco dakopbouw realiseren

De dakopbouw moet 6,20 bij 8,10 m. Het hele plan hebben we liggen, tekeningen zijn er en we zijn bezig met de vergunning. Het moet casco opgeleverd worden en de constructie moet van hout.

Dakopbouw plat dak realiseren

Ik wil een uitbouw van mijn woning realiseren. De maat van het platte dak is +/- B. 5,72 m & L: +/- 8,72 m. Echter van dat laatste mag 2 m worden afgetrokken gezien we aan de voorzijde een terras willen hebben, bereikbaar met 2 openslaande deuren. Zie de foto die ongeveer precies het beeld geeft dat we willen. Vergunning is nodig en er moet een bouwrapport komen, dit laten wij graag door u uitbesteden en zou u hiervan ook de prijs(indicatie) in de offerte mee kunnen nemen? Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is en ik heb wat vragen. Het liefste zou ik kunststof willen hebben, als dat bij het pand past. Het liefste een complete oplevering met een trap naar boven.

Een woning uit- en opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 650 cm groot worden. De uitbouw moet 100 bij 300 cm groot worden. Voor zowel de uit- als opbouw geldt: casco opleveren en hardhouten kozijnen met hr+ glas. Daarnaast is het huidige dak van de woning van beton en gaat de opbouw om een toekomstig 2e verdieping.

Dakopbouw inclusief dakterras

Goedendag, wij willen een dakopbouw en dakterras realiseren voor een appartement dat wij hebben gekocht. Het dak is ongeveer 45 m2, de dakopbouw zou ongeveer 17 m2 moeten worden en dakterras ongeveer 25 m2. Van welk materiaal we de opbouw willen weten wij nog niet. Het doel van de opbouw is het vergroten van de woning en er een kleine woonkamer van te maken. De opbouw komt dus vast aan de woning. Vergunning is nodig. Complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Voor het dakterras wollen wij vlonders en een hek eromheen. In mei willen wij beginnen.

Dakopbouw plat dak realiseren

We Willen een dakopbouw realiseren op een plat dak van 36 m2.

Prefab dakopbouw realiseren

Wij willen een extra verdieping op het huis plaatsen van ongeveer 8 m lang en 5 m breed met het liefst 2 slaapkamers erbij. Over de volledige lengte is het mogelijk om te bouwen. Graag willen wij de kosten weten wat het ons ongeveer gaat kosten aangezien wij de financiën eerst moeten regelen.

Dakopbouw met nokverhoging voor en achter

Ik zoek een aannemer die een dubbele nokverhoging kan realiseren op het puntdak van mijn hoekwoning. De verhoging moet van kunststof zijn. Exacte mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Dakopbouw 45 m2

Ik wil boven op mijn huis met plat dak een Dakopbouw realiseren van 9 x 5 meter. Vergunning niet bekend. Graag een casco oplevering, constructie nog niet bekend.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw plaatsen van 5,5 bij 7,5 ongeveer. Graag een complete oplevering, constructie graag in onderling overleg. Vergunning is reeds aangevraagd.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die voor ons een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 570 bij 235 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; houten kozijnen hebben en casco worden opgeleverd. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping.