Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een dakopbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een dakopbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een dakopbouw realiseren

Een recent aangekochte woning voorzien van een opbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op mijn nieuw aangekochte woning. Deze opbouw dient 566 bij 745 cm groot te worden en tot op zekere hoogte casco te worden geleverd. Het dak waar de opbouw op komt is van beton. Daarnaast graag aluminium kozijnen.

Een casco dakopbouw maken aan de hand van constructietekeningen

Ik ben op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een dakopbouw conform de constructie teken/bekeringen. De vergunningsaanvraag is al een maand geleden ingediend. Het gaat om het bouwen van een hout skelet dakopbouw van 600 bij 800 cm. Dit graag voorzien van kunststof kozijnen. Dit moet op een tussenwoning gebouwd worden.

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor realiseren van een dakopbouw op onze woning. Deze opbouw dient ongeveer 550 bij 500 cm groot te zijn en casco te worden opgeleverd. Het betreft een hoekwoning. In de opbouw zie ik graag kunststof kozijnen. Dit dient op een schuin dak gemaakt te worden. Graag hout skelet bouw met keraliet bekleding.

Casco dakopbouw realiseren op plat dak

Ik wil graag een casco opbouw op een plat dak laten plaatsen. Graag met een houten constructie en een gemetselde buitengevel, net als de buren verderop in de straat. Verder moet er een dichte vurentrap in komen met een sparing van 1 x 3 meter. Het dak is 10 meter lang en 5,4 meter breed. De bouwtekeningen zijn aanwezig en de vergunning is al aangevraagd.

Dakopbouw (voor 2e verdieping) Utrecht - Langenrak

Wij hebben interesse in een dakopbouw (voor 2e verdieping). In onze straat heeft een deel van de huizen een opbouw. Dit is destijds met meerdere bewoners tegelijk gerealiseerd Ik stuur in de bijlage het bijbehorende bouwdossier die we van de Gemeente Utrecht hebben ontvangen. Wij willen een soortgelijke opbouw realiseren. Nu ook met zoveel mogelijk woningen tegelijk. Hoeveel bewoners mee willen doen is natuurlijk afhankelijk van de prijs. Het plan is om een bijeenkomst met aannemer en geïnteresseerde bewoners te organiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aannemer (liefst uit provincie Utrecht) die ons een scherpe prijs kan aanbieden en zorgen voor een mooi resultaat. Hopelijk kunnen jullie op basis van dit dossier een offerte opstellen. De huizen zijn hetzelfde, alleen soms gespiegeld. In veel gevallen hebben de buren aan een of twee kanten al een opbouw. We ontvangen graag twee verschillende offertes: 1) basic en 2) compleet BASIC pakket Dat betekent een opbouw waar al het belangrijke sloop- en bouwwerk wordt gedaan, zoals allee casco (incl.buiten deuren en kozijnen), dak, trap en alle bestaande installaties worden doorgetrokken. Dit is niet inclusief interieur werkzaamheden zoals verdere aanleg van binnenwanden, deuren, elektra en leidingen. COMPLEET pakket Alt.1 - 1x slaapkamer met plaatsing van een wand en deur, elektra (1x licht, 2x stopcontacten + 1x data), leidingen incl. elektra (aanvoer en afvoer) voor wasmachine en droger Alt.2 - alles zelfde dan Alt.1 + een kleine badkamer met toilet en douchecabine. Wij ontvangen graag dan ook eventuele kwantumkorting bij 2, 5, 10 keer opbouw op Skagerraklaan. Let op! De woningen zijn helaas niet allemaal naast elkaar. Er is nog geen duidelijke gewenste startdatum. Het is wel fijn als jullie aangeven wat volgens jullie actuele planning geschikt begindatum is. Ik hoor graag jullie reactie.

Een dakopbouw op een hoekwoning maken

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. Deze opbouw dient 570 bij 630 te worden en te zijn voorzien van een puntdak. Hier zijn nog geen omgevingsvergunningen voor aanwezig. Echter zijn er wel al meerdere woningen in de wijk met een opbouw. Ik zou graag willen dat de binnenzijde netjes is afgewerkt. Het dak van de woning is van hout. Overige specificaties bespreek ik graag met de specialist.

Een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw op mijn woning. Het heeft al een puntdak wat in de diepte groter gemaakt kan worden. Ongeveer 1 à 2 bij 11 meter. Ik verwacht met metaal constructie. Graag binnenzijde geïsoleerd opleveren, het afwerken doen we zelf. Meerder woningen in de wijk hebben het al dus een omgevingsvergunning zou weinig problemen moeten opleveren.

Dakopbouw realiseren

Ik wil een uitbouw laten plaatsen van 6 meter breed en 4 meter diep op de 4e verdieping (voormalig zolderetage). Dit zijn de afmetingen van mijn huidige dakterras. Bovenop de uitbouw moet het dakterras terug geplaatst worden. Compleet/casco is nog in overleg. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ben geinteresseerd in houtskelet en prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen of vergunningen aanwezig, kunt u deze voor mij regelen? Ik hoor graag van u.

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Een dakopbouw realiseren

We zijn op zoek naar een specialist in het realiseren van dakopbouwen. We zouden graag zo een opbouw van ongeveer 40 m2 op onze woning willen. Meerdere woningen in de wijk hebben dit al dus de omgevingsvergunning zou geen probleem moeten zijn. Verdere specificaties wat betreft de oplevering bespreek ik graag met de aannemer. Het betreft een tussenwoning.

Partners

Partners van Casius