Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw plaatsen aan de hand van tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de ontwerpen een dakopbouw kan realiseren op mijn appartement. Afgelopen week is ook de V.v.E. akkoord gegaan met mijn dakopbouw van ca. 43 m2 op bovengenoemd adres, mijn omgevingsvergunning, met constructietekening etc. werd al eerder goedgekeurd. Graag een afspraak over een prefab-opbouw en basis-afwerking. leidingen et cetera wel aanwezig. Meerdere woningen hebben het al.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw van 5 m bij 6 m realiseren op een plat dak (van beton). Er moeten aan beiden kanten dan ook kunststof kozijnen komen. Graag compleet met elektra en stucwerk. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Een dakopbouw met terras realiseren

Ik wil graag een dakopbouw realiseren van ca. 45/50 m2a plus een terras van ca 20 m2. De afmetingen opbouw ca. 6 a 7x7. De afmeting terras ca 2,5 a 3 x7 in principe 1 grote ruimte met een extra toilet en kastruimte. Schuifpui naar terras. Het betreft een tussenwoning en het gaat om de 3e verdieping die bijgebouwd wordt.

Dakopbouw plat dak tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van ongeveer 20 à 25 m2. Het betreft een tussenwoning. De opbouw moet casco zijn en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op de derde verdieping. De afmeting is ongeveer 10x5 meter. Gezien meerdere dakopbouwen in onze straat, is een eventuele vergunning geen probleem. Qua constructie laten we ons graag informeren over de mogelijkheden.

Dakopbouw realiseren

In onze wijk worden veel dakopbouwen gerealiseerd. We willen ook graag een dakopbouw uit laten voeren. Belangrijk voor ons is dat de ruimte wordt geoptimaliseerd. Bij de opbouw vinden we het belangrijk dat de gevel ook een stukje wordt doorgetrokken (zoals bij veel huizen in de buurt) ook willen we 2 ramen aan de voorkant en achterkant. Veel buren in de straat hebben ook al een dakopbouw gerealiseerd, idealiter gebeurd dit in de zelfde stijl. Er zijn nu twee verdiepingen, de opbouw wordt ongeveer 4 x 7,9 meter. We willen hierbij drie lichtkoepels in het dak en de opbouw van binnen zelf deels afbouwen, maar we zouden het fijn vinden als de vloer en het skelet voor de indeling van de kamers ook gedaan kan worden door de aannemer.

Een dakopbouw realiseren aan de hand van bouwtekeningen

We willen een verdieping boven op onze huidige woning plaatsen. Afmeting 7,1 x 3,5 Waarbij de muren recht moeten worden gemetseld net als bij linker buren. Er zijn bouwtekeningen van de buren aanwezig. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen.

Dakopbouw realiseren

Wij gaan een dakopbouw doen. We hebben nu een schuin dak (de zolder). Aan de achterzijde moet het een plat dak worden. En de vloer van de zolder moet verlaagd worden. En aan de achterkant moet de etage eronder gelijk worden gemaakt als de etage daar onder een stukje moet er gemetseld worden. De uitbouw zou ongeveer 7 x 5 m worden. We hebben al een trap.

Dakopbouw en maatwerk uitbouw realiseren

Wij willen een plat dak opbouw en 3 tot 4 kamers realiseren. Onze woning is 4,5 m breed en 10 meter lang. De opbouw moet denk ik wel iets kleiner graag meer info hierover (36 m2). Daarnaast willen we ook nog een uitbouw van ongeveer 13,5 m2, zitten te denken aan een stenen constructie en voor beide klussen een complete oplevering. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren op plat dak

Wij willen graag informatie met kosten voor een dakopbouw. We hebben nog geen vergunning hiervoor en zijn nog bezig om te kijken of het nodig is.