Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw realiseren

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw op een plat dak, op het dak van de woonkamer. We weten niet of het dak geschikt is. Naast de dakopbouw moet er een aansluiting gemaakt worden met de aansluitende kamers, ook afwerking van de kamers en eventueel maken van een badkamer. De afmeting van de dakopbouw zou 6 x 10 meter moeten worden. Vergunning is nodig, maar wij zouden nog twee verdiepingen mogen bouwen, dus dat zou een probleem moeten zijn. Dit laten we graag door de vakman regelen. We willen een complete oplevering. Een deel zou gemetseld moeten worden. Het liefst willen we voor de rest een prefab constructie, maar we weten niet of het mogelijk is. We hebben een vrijstaande woning, een stuk van de weg af met bomen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Dakopbouw realiseren

Dakopbouw schuin dak 5 meter breed bij 7 meter lang. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel stucwerk en elektra aangebracht worden, en leidingen. De dakopbouw moet een houten constructie krijgen en de vergunningen moet ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren. De breedte is 4 meter en de lengte is 9 meter lang. Wij willen aan de voor- en achterzijde een schuine wand. En daar tussen in wel een plat dak. De ruimte tussen de schuur en het huis wordt ook dicht gemaakt doordat we de schuur/garage tegen het huis aan gaan laten zetten. Wij gaan ervan uit dat het dak sterk genoeg is. Er is een vergunning nodig. Het ligt aan de prijs welke oplevering wij willen, graag daarom een prijs van een casco- en complete oplevering. graag een houten skeletopbouw. Er zijn nog geen tekeningen.

Prefab dakopbouw realiseren

Voor ons huis overwegen we een dakopbouw van +/- 4 x 5 meter. Het dak is deels hellend en deels plat. De opbouw komt voornamelijk op het platte gedeelte van het dak. We willen een prefab constructie. Of het dak sterk genoeg is, heb ik nog geen inzage in. Overige bijzonderheden: We hebben een halve draai trap van begane grond naar 1e etage. Boven de trap hangt een zonneboiler. Deze mag worden afgekoppeld voor ruimte nieuwe trap. Links en rechts van de trap lopen 2 kleine schachten voor de ventilatie en afvoer rookgas. Deze moeten worden doorgetrokken. Afbouw binnenzijde kan ik zelf, zolang stroom en verwarming maar wel alvast doorgetrokken zijn naar de opbouw. We zijn de eerste in heel de wijk, het is dus even afwachten wat de gemeente ervan vind. De vergunning zou ook nog geregeld moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw dak/zolderverdieping

Wij zouden onze huidige zolder willen uitbreiden met een dakopbouw. Ons huis heeft een gedeeltelijk punt dak (de zolder) en aan de achterzijde een gedeelte plat dak. Wij willen de zolder uitbreiden over dit platte gedeelte aan de achterzijde van het huis (~15 m2. 540 cm bij 280 cm). Graag bespreken wij de mogelijkheden en ontvangen wij een offerte. Het liefst een prefab optie, maar wij realiseren ons dat een houten skelet de meest voorkomende. Wij willen hier ook waterleidingen getrokken hebben voor een wasbak en eventueel een douche. Geen elektra dat doen we zelf, voor de rest casco.

Dakopbouw realiseren

Wij willen inventariseren wat een dakopbouw kost. Wij hebben een garage van 6x4 die aan huis grenst. De fundering is goed genoeg alleen de garage is enkelmuurs. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en de buitenkant moet van bakstenen gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

platdak dakopbouw

Dakopbouw van 4.8m bij 10m op een plat dak. Wij hebben de voorkeur voor een Prefab, het realiseren van een kraan zal geen probeelm zijn. Het is de bedoeling dat hier een badkamer en toilet en twee kamers terrecht komen. Wij willen graag een complete oplevering.

Opbouw extra verdieping met platdak

Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheden om een dakopbouw te realiseren op ons platte dak. De afmetingen zijn ongeveer 7 meter lang x 5 meter breed. In totaal ongeveer 35-37 m2. We willen een casco oplevering, maar wel gestuct en met een aantal stroompunten. Het dak is waarschijnlijk sterk genoeg, meerdere buren hebben ook een dakopbouw, maar er is geen constructie berekening gemaakt. Vergunning moeten we nog aanvragen. Het huis is aan de buitenkant van hout, wat voor constructie hierbij past willen we graag advies over. Het liefst zouden we rond maart of april 2020 beginnen.

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging op onze woning. Daarbij willen we graag de volgende zaken in meenemen: 1) Verwijdering schoorsteen 2)Verwijdering Rookkanaal op zolderkamer 3) Verhogen schoorsteen, gedeeld met buren om nokverhoging aan te monteren. 4) Plaatsen Dakopbouw / Nokverhoging Dakobouw met kunstof kozijnen incl hor en rolluiken 5) Compleet afgewerkt aan binnenzijde 6) Nieuwe tussen muur met nieuwe deur 7) Nieuwe dakpannen (huidige dakpannen zijn 60jr en brokkelen af) (31x14 voorzijde) (-26x9 achterzijde) 8) Nieuwe zoldertrap, dichte trap. Ik weet dat er, binnen een straal van 200 meter van ons, nog twee woningen een nokverhoging willen plaatsen. Misschien is het een optie om dit gezamenlijk te laten uitvoeren.

Dubbele dakopbouw en een schuin dak recht laten trekken

Wij willen een dubbele dak opbouw realiseren, de ene kant loopt schuin af tot de eerste verdieping de andere kant loopt normaal schuin af. Dak is ongeveer 5.5 meter breed. Verder willen we graag het schuine dak van de eerste verdieping recht laten trekken zodat de kamers meer tot hun recht komen. Dit is ook ongeveer 5.5 meter breed. Ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco als complete oplevering.