Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plus asbest dak verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plus asbest dak verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plus asbest dak verwijderen

Een dakopbouw met terras realiseren

Ik wil graag een dakopbouw realiseren van ca. 45/50 m2a plus een terras van ca 20 m2. De afmetingen opbouw ca. 6 a 7x7. De afmeting terras ca 2,5 a 3 x7 in principe 1 grote ruimte met een extra toilet en kastruimte. Schuifpui naar terras. Het betreft een tussenwoning en het gaat om de 3e verdieping die bijgebouwd wordt.

Dakopbouw plus asbest dak verwijderen

In Winterswijk Huppel staat mijn recreatiewoning. Het dak is van asbestplaten (zie foto). Dat wordt ondersteund door houten spanten. Ik wil graag een offerte voor een dakopbouw van 56 m2 op de 1e verdieping nadat het asbest is afgevoerd en de spanten nok zijn weggehaald. Complete oplevering met een prefab constructie.

Dakopbouw op een plat dak

Sleuteloverdracht van onze woning is begin september 2020. Ik wil graag daarna meteen een dakopbouw laten plaatsen op het platte dak van de 1e verdieping. Beide buren hebben dit al gerealiseerd, zie foto van de gevel. Ik zou graag de volgende dingen in de offerte verwerkt willen hebben: 1) Casco prijs, plaatsen van dakopbouw, met cementvloer, vurenhouten trap en aansluitingen voor water (wasmachine/badkamer) . 2) Casco plus/Standaard. Als voorgaande maar met kamerindeling/scheidingsmuren zonder afwerking. 3) Totaalprijs. Alle bovenstaande maar dan met volledige afwerking van de muren en plafond.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op een plat dak van plus minus 38,5 m2. Wij hebben nog geen vergunning en vragen ons af of je ons hiermee kan helpen. Het is nog geen concreet plan, we willen weten of dit te realiseren is en wat dit zou kosten.

Prefab dakopbouw kunststof plus dakterras

Graag willen wij een extra verdieping erbij laten bouwen. Hierbij de de volgende punten: -Breedte 5 m, lengte 6 m - 1 raam voorzijde, 1 deur (tuindeur/buiten draaiende deur - Hierbij een vaste trap naar de boven. - Electra: stopcontacten en lichtpunt - stucwerk - Aanvraag vergunning Zie bijlage van onze woning voor-en achterzijde.

Dakhuis of opbouw met plat dak

Wij hebben een bestaand dakterras (met vergunning) wat volgens nieuwe gemeentelijke regels vergroot mag worden met 5 x 7 meter. Wij overwegen een dakhuis/dakopbouw. Veel mensen bouwen hier dakhuizen van 6 m2, maar waarom zou er geen opbouw van 20 m2 op kunnen? wij willen graag beide opties bekijken, plus vergroten en vernieuwen van het dakterras. Ik hoor graag van u.

Opbouw realiseren

Wij zouden graag willen overwegen een casco, houtskelet dakopbouw van 28 m2 te plaatsen. Het gaat dan om 1 slaapkamer plus natte ruimte plus de trap vanuit onze eerste etage, inclusief elektra, zonder stucwerk. Mag veel glas zijn rondom. Wij zijn benieuwd naar een kosten indicatie.

Dakopbouw realiseren

Wij denken eraan een dakopbouw te plaatsen. Ik weet niet exact hoe groot, maar het liefst realiseren we een extra slaapkamer plus een kleine ruimte voor de wasmachine en wasdroger. Het moet casco opgeleverd worden met een houten constructie. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Meerdere dakopbouwen realiseren

Mijn buren en ik willen allebei een dakopbouw van plus minus 24 vierkante meter. We hebben navraag gedaan en als het goed is, is een vergunning niet nodig. De overbuurman heeft tekeningen van zijn dakopbouw. Deze is wel met metselwerk, wij willen mogelijk prefab. Deze tekeningen zouden gebruikt kunnen worden en anders laat ik ze elders regelen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn, het is van beton. Het doel is de uitbreiding van de slaapkamer. We willen graag weten wat een casco oplevering zou kosten of wat een complete oplevering zal kosten. Graag elektra en stucwerk. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw plus een dakkapel laten bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een dakopbouw met puntdak te realiseren op onze aanbouw aan de achterkant van de woning. De aanbouw is 4 x 5,5 meter (buitenmaat) en komt dus op het platte dak. Verder zouden wij op de zolder een grote dakkapel willen realiseren. Wij zijn opzoek naar een partij die ons hierbij kan helpen. Het is mijn voornemen om zelf de afwerking te realiseren.