Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw platte dak aan de hand van bouwtekeningen maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw platte dak aan de hand van bouwtekeningen maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw platte dak aan de hand van bouwtekeningen maken

Complete verdieping opbouw

Bij toeval ben ik op uw website terecht gekomen. Wij hebben momenteel 2 offertes en willen er van u 1 bij. Wij willen op ons platte dak een casco-dakopbouw van circa 50 m2. We schrikken nogal van de verschillen in de bedragen en zijn benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Dakopbouw

Casco dakopbouw op het platte dak van onze drive-in-woning. Het gaat om een dakopbouw van circa 12 meter lang en 6 meter breed. Aansluitingen voor elektra en internet doortrekken en 2x verwarming (voor- en achterzijde). (Geen sanitair-aansluitingen)

Dakopbouw platte dak aan de hand van bouwtekeningen maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van 44 m2. Hier zijn bouwtekeningen voor en de omgevingsvergunning is onderweg. Ik deel graag deze documenten voor een nauwkeurige offerte.

Dakopbouw achterzijde huis

Wij willen graag een extra kamer creëren met behulp van een dakopbouw. Deze graag helemaal afgewerkt. De dakopbouw moet komen op de achterzijde van ons platte dak van de keuken. De dakopbouw wordt dus gebouwd op de eerste etage. De gewenste oppervlakte van de dakopbouw is 18 m2. Graag ook voorzien van isolatie. Er is een vergunning nodig, maar daarvoor moeten we eerst een concreet plan aanleveren. Graag zouden we dus met een bouwkundige eerst een tekening maken.

Dakopbouw

Wij willen graag een compleet afgewerkte dakopbouw laten plaatsen op het platte dak van onze woning. De opbouw zal ongeveer 5.00 breed en 8,50 lang worden Het heeft (helaas) een vreemde vorm. Half rond naar schuin aflopend. Ik kan hier eventueel een foto van sturen.

Extra verdieping op plat dak

Wij willen een extra verdieping op ons platte dak. Afmetingen zijn 8,50 bij 5,50 inclusief balkon. Veel in onze wijk hebben ook een dakopbouw en wij willen eigenlijk vrijwel hetzelfde als op de foto. Het dak is sterk genoeg. We moeten nog een vergunning aanvragen. Wij willen in de dakopbouw twee kamers en een washok. Trap en trapgat moeten gemaakt worden. De gevel willen we met hout bekleed hebben. Aan de voorkant naar het terras toe willen we een schuifdeur en aan de achterkant 2 ramen met houten kozijnen. Het dak moet dicht worden. Graag een casco oplevering, maar binnen wel de muren voor de kamers maken. Leidingwerk en elektra is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op ons platte dak, inclusief kunststof kozijnen en trap. Waar mogelijk willen wij een zo'n groot mogelijk oppervlak creëren binnen de technische mogelijkheden en binnen de vergunning. De afmetingen zijn ongeveer 4 m x 4,25 m + 5,25 m x 5 m (als 1 geheel). Bijgevoegde plattegrond hebben wij ter indicatie. Buitenzijde afgewerkt met kunststof hout. Zie ook andere huizen in de straat. De helft van de straat heeft een opbouw, wij verwachten dus geen problemen met de dakconstructie. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit laten wij graag aan u over. Graag een complete oplevering, dus ook de binnenzijde afwerken, inclusief elektra en stopcontacten. Graag ook een aansluiting voor warm en koud water en een afvoer, zodat in de toekomst iets gerealiseerd kan worden. Het doel van de opbouw is extra woonruimte (slaapkamers).

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Een dakopbouw ontwikkelen

Wij willen graag informeren naar de mogelijkheden. Wij willen een opbouw doen op ons platte dak. Overal in de buurt hebben ze een opbouw met dakterras. Zoals in de bijlage te zien is. Wij willen hem graag dicht. Dus met een puntdak en aan de kant waar het terras zou zijn zonnepanelen. Nu heeft niemand in de buurt dit. Dus wij weten niet of dit zou mogen. De rest blijft hetzelfde, alleen het stuk overdekt/dichtmaken. Ik zou u graag nog meer fotos willen sturen en een mail die wij van de gemeente hebben gehad.

Dakopbouw realiseren 60 m2

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt. Ik heb al tekeningen voorhanden van een buurman die een soorgelijke uitbouw heeft gerealiseerd, deze kan ik met u delen.