Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Dakopbouw op plat dak

Wij willen een dakopbouw op ons plat dak laten realiseren. Graag ontvangen we een offerte voor een casco dakopbouw, waarbij: Wij willen graag een wind en water dichte constructie, van binnen gaan we het zelf verder aftimmeren, inrichten, scheidingswanden plaatsen etc. Wat wij door jullie willen laten doen is: Dakopbouw casco (wanden met dak en ramen), gat in plafond van bestaande platte dak, en en eventueel een trap zodat we op de nieuwe verdieping kunnen komen. Mogelijk ook CV installatie naar bovenste verdieping brengen. Indien jullie ook de tekeningen en vergunningen willen/kunnen regelen, willen we daar ook graag een raming voor.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Ik wil een opbouw op een plat dak. De totale opbouw wil ik circa 7,5 x 14,5 meter. Raampartijen voor- en achterzijde en twee kleinere ramen aan de zijkant. Vergunning is nog niet aangevraagd. Het dak is sterk genoeg, ik heb constructieberekeningen en ook de tekeningen zijn gemaakt. Ik wil een complete oplevering met elektra en stucwerk. Het soort constructie maakt mij niet heel veel uit. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw op het platte dak

We willen een dakopbouw op het platte dak. Realiseren van een pre-af dakopbouw voor aangekocht huis: grote zie plattegrond voor ongeveer 8 - 10 m2 (passend bij afmeting huis). Het doel is als opbergruimte. Er zijn geen berekeningen gemaakt of het dak sterk genoeg is. Wel hebben meerdere in de straat een dakopbouw. We willen graag een casco, pre-af dakopbouw. Graag wel elektra en stucwerk apart vermelden op de offerte. Of een vergunning nodig is durf ik niet te zeggen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie willen we zo goedkoop en toch onderhoudsvriendelijk mogelijk. We willen zonnepanelen, daar zijn we mee bezig.

Etage opbouw plat dak inclusief afwerking

Ik wil een dakopbouw realiseren op een platte dak van 83 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik graag via u aan laten vragen bij de gemeente. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een prijsindicatie voor een dakopbouw op ons platte dak. 3 x 5 m2 met een trap langs buiten. We weten niet of een dak sterk genoeg is. Een vergunning is misschien niet nodig, omdat het om het buitengebied gaat. We willen een casco oplevering, met ramen en een buitenafwerking. Elektra en stucwerk hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie is heel erg prijs afhankelijk, daar willen we graag meer over weten. Graag ontvangen we een prijs indicatie.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen een extra verdieping op ons platte dak van ongeveer 35 m2. Alleen de buitenzijde compleet afgewerkt. Wanneer mogelijk prefab. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte dak. Maten zijn +/- 45 m2 aan beide zijden van het schuine dak, inclusief afwerking. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen en een platdak. Het doel is extra slaapkamers te maken. Er is een vergunning nodig, dit laat ik graag door de vakman regelen. Er is twijfel of het huis het houdt, daar laat ik graag naar kijken. Ik denk dat ik de constructie van hout wil. De oude materialen graag afvoeren.

Dakopbouw op platte dak

Ik wil graag een dakopbouw van 6 m breed en 7 meter diep. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in, geen stucwerk, en het moet van keralit gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning.

Dakopbouw hele verdieping

Wij willen graag een dakopbouw op ons platte dak van een hele verdieping laten plaatsen, en willen hier wat informatie over. Het dak is waarschijnlijk wel sterk genoeg, een aantal buren hebben ook een dakopbouw. De afmetingen zijn ongeveer 6 x 9 meter. De vergunning zou door de vakman geregeld mogen worden. De constructie willen we graag advies over. Dakopbouw mag casco opgeleverd worden, elektra en stucwerk is ook niet nodig.