Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Een prefab dakopbouw realiseren

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt.

Prefab dakopbouw plat dak realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op onze platte dak. Afmetingen zijn ongeveer 6 x 5 m met aansluitende dakterras van 6 x 3 m. Geen idee of het dak sterk genoeg is, ik weet wel dat het een houtenconstructie is. Graag een prefab constructie met een casco oplevering. Wel zou ik graag willen bespreken hoe het dan wordt opgeleverd. Een vaste trap zou gemaakt moeten worden. De vergunning en tekeningen moeten nog geregeld worden. Vergunning uitbesteden, kan maar ligt aan de kosten. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Opbouw extra verdieping

Wij willen een opbouw realiseren op ons platte dak. We hebben het hele plan al bedacht en we zouden het graag doorbereken wat mogelijk is. Afmetingen kan 15% afwijken: 6,10 meter breed en 8,30 meter lang. Het bestaande dak is een sedum dak en bevat planten en steentjes. Graag ontvangen wij een offerte waarbij: Puntdak met dakkapel voor en achter. Deze dient gelijk te zijn aan de buren. Het is naar ons idee een dakkapel met maximale ramen in het dak opbouw. Optioneel zien wij graag: Trap naar dak opbouw; Zonnepanelen op of geïntegreerd op het dak opbouw; Mogelijke opties tot soorten dak opbouw, denkende aan prefab, duurzaam, gebruik van verschillende mogelijke materialen. Dakopbouw interne installatie mogelijkheden per onderdeel geprijsd. -Verwarming -Elektriciteit voorzieningen -Water toevoer en afvoer -Wasbak En de volgende deel prijzen: -diverse sloopwerken dak e.d. -maken van een trapdoorgang. -leveren en plaatsen van een open houten vuren trap. -aanbrengen van een stokkenwanden op de bestaande dakvlakken. -aanbrengen van spinvlies dampdoorlatende foliën. -aanbrengen van balk ravelingen ,spanten en gordingen. -aanbrengen van geïsoleerde dakplaten. -aanbrengen van folie, tengels en panlatten. -aanbrengen van zwarte siddings t.b.v, zijkanten dak opbouw en dakkapellen. -aanbrengen van loodwerk /ubbiflex zwarl.. -leveren en plaatsen van een kunststof kozijn 4200x 1200 met twee draai-kiep ramen En tussenstijl inclusief dubbel glas HR++ t.b.v. twee dakkapellen. -aanbrengen van dakbedekking op dakkapel twee laags dit door derde i.v.m. garantie. Evenals dakbedekking bestaand dak bij buren opbrengen tegen opbouw. -aanbrengen van zinken goot en afvoeren. -leveren aanbrengen van pannen -nokken en kantpannen. -aanbrengen van boeilijsten, -opmetselen van één bestaande schoorsteen, -containerkosten dak afval Chemisch, -containerkosten bouw en sloop afval, -post onvoorzien, -reis en transportkosten

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag op een dakopbouw op ons platte dak. Het totaal aantal m2 op te bouwen bedraagt maximaal 11 m2. Ik weet niet zeker of het dak sterk genoeg is, ik vermoed van wel. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit doen we zelf. We zitten wel met de welstandscommissie, of we toestemming krijgen of niet. We hebben een hoekhuis en het gaat om de achterkant. In het verleden hebben we al bij de gemeente geïnformeerd en ze stonden er redelijk positief in. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering. Over stucwerk en elektra twijfelen we nog een beetje. We denken aan een houten constructie of een prefab.

Dakopbouw op het platte dak

Wij zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor een dakopbouw op een plat dak. Wij hebben een plat dak met daarop losse zonnepanelen. De afmetingen zijn ongeveer 7,50 bij 5 meter. De zonnepanelen zouden dus weer op het dak van de opbouw moeten komen. Geen idee of het dak sterk genoeg is, we zijn de eerste in de buurt. De vergunning zouden we willen laten aanvragen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een complete oplevering, graag met elektra en stucwerk. Ook zal er een trap gemaakt moeten worden. We willen een prefab constructie.

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw op platte dak van 40 m2 en de hoogte circa 2.6. Graag ontvang ik een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. Stucwerk en elektra graag als aparte post meenemen op de offerte. Het dak is sterk genoeg. Ik ben bezig met de vergunning. Voor de constructie wil ik graag advies, wat het geschiktst is. Het moet goed geïsoleerd worden, de buren hebben geen opbouw. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Dakopbouw op deels plat dak en deels hellend dak

Wij willen een extra verdieping realiseren (circa 30 m2). De helft van het dak is nu plat (1 verdieping). De andere helft is schuin (zolder) met nokhoogte 180 cm (2e verdieping met vlizotrap). Graag een grove schatting van de kosten om hiervan een woonverdieping te maken over de hele lengte (+/-15) van het huis inclusief trap. De opbouw willen we aan beide kanten met een schuine helling en in het midden een plat dak. De opbouw komt boven het hellende dak en het platte dak. Wat er mogelijk is ontvangen we graag advies over. Of het dak sterk genoeg is, durf ik niet te zeggen. Vergunning zou geen probleem moeten zijn om aan te vragen. In eerste instantie willen we een complete oplevering. Graag elektra en stucwerk. We willen graag advies over het soort constructie, graag de goedkoopste. We denken aan prefab.

Casco houtskelet dakopbouw op uitbouw

Geachte heer/mevrouw, Graag vraag ik een offerte aan voor het maken en plaatsen van een (casco) houtskelet dakopbouw (met plat dak). Deze moet geplaatst worden op het platte dak van de aanbouw (2.5 meter hoog) tegen een schuin pannendak van de woning. Indien nodig de omgevingsvergunning en bouwtekening verzorgen. De maten zijn: 3.15 m breed 3.05 m lang 5.05 m lang (dakmaat) Met een buitendeur en een raam. Gevelbekleding hout of keralit. Warme dakconstructie De dakopbouwconstructie moet geplaatst worden alleen met buitenwanden en het dak afgewerkt (water- en winddicht). Dus geen binnenwanden en plafond. Wel moeten de bestaande dakkapel en schoorsteen 43 x 65 x 60 h. verwijderd worden. Indien u nog vragen heeft dan kan ik deze ev. telefonisch of per mail toelichten.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een prefab dakopbouw realiseren op het platte dak van onze woning van ongeveer 4,5 bij 9,5 meter. Het moet compleet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Onze buren hebben enige jaren geleden al een dakopbouw gerealiseerd. Ik heb een foto en de tekeningen daarvan bijgevoegd.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een dakopbouw op ons platte dak (35 m2). Blok van 6 huizen, wij zijn enige zonder opbouw. Ik zoek een bedrijf, welke me van a-tot-z kan helpen. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, etc. Materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. En de vergunning laat ik graag aanvragen door de vakman. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.