Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw platdak realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw platdak realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw platdak realiseren

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

dakopbouw platdak realiseren

Dakopbouw. 48-50 m2. Platdak. Kunstofplanken kozijnen. Electra + Inet aansluitingen. Met trap. Zonnepanelen weer aangesloten op het nieuwe dak. Voorbeeld mee gestuurd hoe we het ongeveer zouden willen hebben. Afmetingen geschat.

Dakopbouw realiseren

Wij zouden graag een opbouw willen realiseren. Denk aan maten 4,5m x 4,5m. Opbouw is op een platdak, en afwerking graag van steen. Er zijn al meerdere soortgelijke opbouws gedaan bij ons in de buurt. Eigenlijk zoeken wij precies hetzelfde. Moet een kleine badkamer in. Wij hebben een schets voor onszelf. Vergunning is noodzakelijk. Graag prijs voor een casco- en complete oplevering. Zou graag willen weten wat de richtprijs ongeveer is.

Dakopbouw op platdak

Wij willen een uitbouw realiseren van +/- 25 m2 op een platdak in een L-vorm. We hebben al een dakterras, dus er is al een trap en gat aanwezig. Het dakluik moet overigens wel verwijderd worden. Tevens moeten er zonnepanelen verplaats worden van het bestaande dak naar de dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde van willen we een aluminium pui met glas hebben, waarbij de achterzijde functioneel moet zijn en open kunnen. De opbouw willen we in dezelfde steen kleur als het huis hebben. En er moet een waterleiding doorgetrokken worden van de tweede verdieping naar de dakopbouw.

Dakopbouw plaatsen

Dakopbouw realisatie. Oorspronkelijke bouwtekening van de woning is in mijn bezit. Voorbeeld van de dakopbouw kan ik eventueel toesturen aan de hand van andere opbouwen in de wijk. Dakopouw (platdak) word ongeveer L3,5m bij B5,30m Graag vrijblijvende offerte van de uitbouw incl vergunning aanvraag. Draagkrachtberekening nog niet gemaakt. Voorkeur voor een casco oplevering met keralit

Opbouw op het platdak

Ik wil graag een casco dakopbouw van 5 x 6 meter laten plaatsen. De binnenkant moet casco zijn met alleen elektra aansluitingen, en het moet een houten constructie hebben. Hier is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Opbouw op platdak

Voor een uit te voeren klus zoek ik een partij voor de uitvoering van het realiseren van een dakopbouw op een bestaande woning met plat dak. De afmeting van de opbouw is 11,60 mtr x 5,50 mtr x 2,60 mtr. De opbouw dient wind en waterdicht opgeleverd te worden maar verder casco omdat de binnenafbouw zelf gerealiseerd zal worden, de gevelbekleding, opening voor trap, voorbereiding elektra en voorbereiding loodgieterswerk inclusief alsmede aan de voor en achterzijde kunststof kozijnen ( ongeveer 4 kozijnen van 70 hoog x 2,10 met een vast raam en kantel kiep raam ) en 1 raam van 70 x 150 ( aan de zijkant badkamerraam vast ) Op dit moment is de gevel van de 1e etage bekleed met Trespa platen, de opbouw en 1e etage mogen voorzien worden van dezelfde afwerking, voorkeur, Keralit of alternatief merk.

Dakopbouw platdak

We willen een opbouw op het platte dak van iets minder dan 50 m2. Verwacht wel dat het dak sterk genoeg is. We willen een houtenconstructie en een complete oplevering. vergunning moet nog, daar krijgen we graag hulp bij en tekeningen moeten ook. Een paar schetsen hebben we wel.

Dakopbouw platdak realiseren

Graag zouden we vrijblijvend een offerte en gesprek willen hebben over het idee om een opbouw van ca 6 bij 5 m te plaatsen. Er is een vergunning nodig. Graag een houtenopbouw. Over de oplevering zouden wij graag met u spreken. In principe zouden wij een casco oplevering willen hebben, maar wellicht dat wij nog wat dingen willen uitbesteden. . Net na de zomervakantie zou ik willen beginnen.

Uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak

- Ik wil graag een uitbouw van 5/2,4 met 2 verdiepingen, moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een goede fundering en een gemetselde buitenkant. - Complete dakopbouw met badkamer en wasruimte, elektra, stucwerk, en keralit aan de buitenkant - Boven uitbouw terras. Vloerverwarming op de begane grond en in de dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Die is wel nodig, maar die ga ik zelf aanvragen.