Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw platdak 50m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw platdak 50m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw platdak 50m2

Dakopbouw

Wij willen een dakopbouw met een afmeting van circa 8.5 x 5.8 meter. Het betreft een platdak, op de 2de etage.

Dakopbouw op platdak

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak laten plaatsen. Ik woon in een rijtjeshuis en het is goed bereikbaar. Over gehele oppervlakte willen wij een opbouw de maat voering is 5 mtr breed en ca. 8 mtr lang

Dakopbouw platdak

Wij willen graag een offerte voor een dakopbouw op een plat dak met de afmeting van ongeveer 4,5 bij 5,5 meter. Ik wil een prefab opbouw, deze moet netjes dicht zijn, stopcontacten moeten erin zitten en de gipsplaten moeten er in zitten.

Dakopbouw platdak 50m2

Wij hebben een bungalow en willen een opbouw daarop. Ik heb een aantal van onze wensen/ ideeën hieronder neergezet. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kunnen betekenen en welke vragen dan nog meer beantwoord moeten worden. - Ergens in 2019 (in overleg bekijken) - Ongeveer 50 m2 - Slaapkamer (12 m2), badkamer (8 m2) (douche, bad, wastafel), inloopkast (8 m2), hal (5 m2), hobbykamer (12 m2), wc (3 m2). - Plat dak (goed geïsoleerd), rechte gevel - Aanleg elektra, cv en badkamer apart (wel interessant om te zien wat de meerprijs is als jullie dat ook doen) - Afwerking buitenkant: Onze huidige geven is gemetseld, wit geverfd. We willen de zelfde look krijgen. We denken aan steensprits en die wit verven. Dat is wellicht veel voordeliger dan alles metselen. - Trap van hal beneden naar hal boven. - Draai kiepramen met horren en vaste ramen met ventilatieroosters - Houten kozijnen, afgelakt. - Binnenmuren niet afgewerkt. Nog stukadoren.

Casco dakopbouw op plat dak

Ik ontvang graag een prijsindicatie om te bepalen of project doorgaat. Het betreft: - casco bouwen dakopbouw (afmetingen zijn ca: 5m breed, 5,5m lang en 2,5m hoog) aansluiten op huidige woning incl: - Opstellen tekening t.b.v. vergunningaanvraag in Driebergen (gemeente heuvelrug) - vergunningaanvraag Het betreft een casco dakopbouw op een bestaand platdak: - lange zijde voorzien van dakpannen met 3 dakramen erin - korte zijde 1 dubbelraam er in met ca afmeting 1*2m in de bijlage een schets van de situatie. Bij vragen hoor ik het graag. Met vriendelijke groet,

Dakopbouw over de gehele verdieping bouwen

Gehele verdieping met platdak, ongeveer 13 bij 12. Zie bijlage rode belijning

Stenen dakopbouw op plat dak bouwen

Platdak 40 m2. Van steen, met electra en verwarming,

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag het schuine stuk op de foto ook net als de slaapkamer rechts op de foto recht omhoog laten trekken dat de gevel geheel recht wordt met platdak. De maten zijn ongeveer breedte 2 meter en de hoogte tussen de 2/2,5 meter. Het materiaal moet van kunststof gemaakt zijn. En er moet een kiepkantelraam bij.

Opbouw op platdak

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen hebben voor het volgende: Ik wil een dakopbouw, lessenaarsdak, laten plaatsen op mijn woning over de totale lengte en breedte. Het dak is ongeveer 540 cm breed en 835 cm lang. Qua hoogte moet deze hetzelfde worden als mijn buren, deze hebben hetzelfde huis in spiegelbeeld maar hun achtergevel staat haaks terwijl deze bij mijn huis schuin loopt. Elk huizenblok bestaat uit 4 huizen, en aan het 'begin' van de straat is het zelfde huis als wij hebben met reeds een dak opbouw. Het gaat om een complete opbouw en binnen muren elektra, minimaal 2 stopcontacten per kamer, en cv leidingen en radiator. Ook de hal moet minimaal 1 stopcontact en 1 lichtpunt bevatten. Ook moet elke kamer 2 lozen leidingen krijgen, en elke kamer moet 2 lichtpunten krijgen, behalve de badkamer. Ook moeten de badkamer aansluitingen worden doorgetrokken, dus wc, riool, elektra en eventueel de afwaseming voor de vocht bij het douchen.Er zullen 8 ramen geplaatst moeten worden, en binnen moeten er 3 deuren geplaatst worden. In de achterkamer welke gerealiseerd word moet een vliering komen. De huizen zijn bij de bouw al geschikt gemaakt voor een opbouw. Er moet wel een vergunning e.d. alles wat hiervoor nodig is aangevraagd worden. Het liefste alles via één persoon/bedrijf te regelen. Om kosten te besparen kunnen een aantal opties aan de binnenkant van de opbouw optioneel zijn, deze kan ik eventueel ook zelf uitvoeren.

Dakopbouw op een plat dak

We hebben een woning gekocht met een platdak. Het is nu een terras met een mogelijkheid om deze uit te breiden. Uitbreiding is circa 4. 5 ×5 meter. Via jullie prefab systeem zou ik graag willen weten wat dit ongeveer zal kosten. Mijn buren hebben dit al uitgebreid. Ik heb een foto toegevoegd.