Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plat dak

Opbouw plat dak

Dakopbouw ter grootte van 5 x 6 meter op plat dak. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra een stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.

Complete prefab dakopbouw realiseren op plat dak

Plaatsen van een Prefab dakopbouw op een bestaand plat dak. Vergunning is al reeds goedgekeurd en tekeningen zijn aanwezig. Betreft een dakopbouw van 5.5m breed bij 3,80. Hij dient aan de buitenzijde afgewerkt te worden op verven en beitsen na. Stucwerk/elektra is nog in overleg. In de slaapkamer zal er 1 vastraam met 1 draai/kiep raam komen. In de inloopkamer komt er 1 draai/kiep raam.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Dakopbouw plat dak

We willen een verdieping op een plat dak laten maken. De afmetingen zijn nog in overleg. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en het moet van steen gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig, maar dat krijgen we makkelijk omdat onze buren het ook hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een prefab dakopbouw op een plat dak van 2.10x6.25 met een terras van 1.70x.6.25. Buren hebben het al gedaan en tekeningen zijn al aanwezig en vergunning is al aangevraagd. Het adres is waar het geplaatst moet worden is op de Graag telefonisch contact om verdere toelichten van onze kant nog te geven. In de hoop dat u ons blij gaat maken.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen een dakopbouw op ons plat dak laten realiseren. Graag ontvangen we een offerte voor een casco dakopbouw, waarbij: Wij willen graag een wind en water dichte constructie, van binnen gaan we het zelf verder aftimmeren, inrichten, scheidingswanden plaatsen etc. Wat wij door jullie willen laten doen is: Dakopbouw casco (wanden met dak en ramen), gat in plafond van bestaande platte dak, en en eventueel een trap zodat we op de nieuwe verdieping kunnen komen. Mogelijk ook CV installatie naar bovenste verdieping brengen. Indien jullie ook de tekeningen en vergunningen willen/kunnen regelen, willen we daar ook graag een raming voor.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Ik wil een opbouw op een plat dak. De totale opbouw wil ik circa 7,5 x 14,5 meter. Raampartijen voor- en achterzijde en twee kleinere ramen aan de zijkant. Vergunning is nog niet aangevraagd. Het dak is sterk genoeg, ik heb constructieberekeningen en ook de tekeningen zijn gemaakt. Ik wil een complete oplevering met elektra en stucwerk. Het soort constructie maakt mij niet heel veel uit. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw

Wij willen graag onze mogelijkheden met jullie bespreken om op ons huis een complete dakopbouw van 5,5 bij 9,5 meter te plaatsen op een plat dak. We hebben verschillende wensen en ideeën welke we in een totaal plan willen gieten. we hebben foto's toegevoegd om een idee te geven. Graag zouden wij dit ter plaatse met jullie willen bespreken.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak van ongeveer 25 a 35 m2, afhankelijk van de mogelijkheden. Er is een vergunning nodig. Deze willen wij graag door de vakman laten aanvragen. De constructie graag zo onderhoudsvrij mogelijk. Welke oplevering we willen ligt nog open. Het doel van de opbouw is een extra slaapkamer creëren. Het geld is in principe binnen, dus dit is geen probleem.