Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plat dak

Dakopbouw plat dak

Wij willen een extra verdieping op onze woning realiseren, er zijn in de omgeving al meerdere gelijkwaardige woningen met een dakopbouw (zie foto), ook is er in de bouw van ons huis een bouwkundige sparing meegenomen in de dak vloer boven onze huidige trap waar dus geen leidingen lopen en verstevigt is rond om de sparing. Waar ik graag hulp bij nodig heb is: Vergunningen Dakopbouw casco plaatsen Nieuwe trap naar de opbouw. Eventueel dakterras mits mogelijk. Wat ik zelf doe : Installaties en binnen afwerking / wanden plaatsen. (dit betreft voor nu alleen nog een oriëntatie, van kosten en mogelijkheden, want we willen het namelijk laten meenemen in de hypotheek door middel van bouwdepot)

Een dakopbouw van 30 m2

Wij willen een verdieping bijbouwen, het gaat om een plat dak van 5 m x 6 m. Er is een vergunning aanwezig, in de bijlage is een schets van de architect. De vergunning en tekeningen kan ik u doorsturen. Houten skeletbouw, casco. Wij gaan graag in gesprek met een aannemer die dit kan realiseren.

Dakopbouw plat dak en uitbouwen woonkamer

Wij willen een dakopbouw op ons huis (plat dak) realiseren deze zal ongeveer 4 bij 10 zijn. Daarnaast willen we een uitbouw van de woonkamer deze zal ongeveer 4:20 bij 3 zijn. Wij laten ons graag verder adviseren maar we zaten aan kunststof te denken.

Een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping

Ik zoek aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw dient 800 bij 500 cm groot te worden. De zijmuren van de dakopbouw staan schuin naar boven en daarboven ook een plat dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Ik ontvang graag een indicatie voor de werkzaamheden.

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Gevel optrekken en dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 54 M2 met vaste trap. Daarbij willen we de oude dakkapel laten weghalen en de voorgevel laten optrekken gelijk aan de buren. Zie foto middelste woning. Na het optrekken dient er nog een verdieping opgebouwd te worden. Of die verdieping een punt- of plat dak heeft bespreek ik graag met de aannemer. Verder graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Dakopbouw garage

Ik wil graag een dakopbouw op huidige garage (plat dak) realiseren. Garage is 5.5 bij 5.5 meter. Tevens de voor- en achtergevel van huidige garage opnieuw metselen. Ik laat me graag adviseren over het materiaal. De voor- en achtergevel moeten opnieuw gemetseld worden.

Dakopbouw plaatsen

Extra verdieping op bestaande woning plaatsen. De woning heeft een plat dak. De extra verdieping moet ongeveer 40 m2 zijn. Er moet een trap gat worden gemaakt voorzien van een vaste houten trap. Binnen afwerking zal ik zelf doen Inclusief de Electra en verwarming.

Prefab dakopbouw op eetkamer en garage

wij willen graag een prefab op bouw laten realiseren voor op de eetkamer begane grond en voor op de garage de afmetingen van de eetkamer zijn lengte 4,01 M Breedte 6,48 M de afmetingen van de garage zijn lengte 8,00 M breedte 2,93 M bij de prefab opbouwen willen wij graag met een plat dak de hoogte vaan de prefab opbouwen zijn 2,60 M kozijnen zijn niet van toepassing omdat bestaande kozijnen worden gebruik. Binnen zijde word zelf afgewerkt en buiten zijde word afgewerkt met stuc.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw op een plat dak zie foto. Zowel voor, zij en achtergevel moeten gemetseld zijn zie tweede foto. Maar denk dat bij opbouw zandblok gebruikt wordt. Zie foto’s van andere woning met dakopbouw. Wel heb ik een vraag. Er is nog geen bouwvergunning. Wordt daar bij geholpen? Of dien ik deze zelf aan te vragen? Heeft u tips of een link voor mij zodat ik dit ook kan gaan regelen? In afwachting van uw reactie.

Partners

Partners van Casius