Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw op plat dak aan huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw op plat dak aan huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw op plat dak aan huis

Dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen

Wij denken aan een extra (3e) verdieping op ons hoekhuis met plat betonnen dak. Het gaat om een opbouw van circa 50 m2 met 2 nieuwe vaste trappen. (Van 2e naar 3e EN van 3e naar het dak). In het dak een te openen lichtkoepel groot genoeg om het dak te kunnen betreden. En ook meteen zonnepanelen laten installeren. Vergunning is nog niet aangevraagd. Graag advies en prijs-indicatie van een ervaren Opbouw-Aannemer.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Prefab dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een extra kamer creëren van ongeveer 14 m2 op de eerste etage van een plat dak. De opbouw moet prefab zijn en casco met alleen de elektra voorzieningen. De rest kan ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Opbouw plat dak

Ik wil graag de prijs weten voor het aanmaken en plaatsen van een casco dakopbouw op een plat dak van 5 bij 8 meter. Ik wil ook graag een trap laten plaatsen en eventueel een cv ketel naar boven laten halen. CV ketel is er al. Het betreft een hoekwoning met een poort en de aangrenzende buren hebben al een dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Budget is maximaal 30,000.

Dakopbouw op een plat dak

Sleuteloverdracht van onze woning is begin september 2020. Ik wil graag daarna meteen een dakopbouw laten plaatsen op het platte dak van de 1e verdieping. Beide buren hebben dit al gerealiseerd, zie foto van de gevel. Ik zou graag de volgende dingen in de offerte verwerkt willen hebben: 1) Casco prijs, plaatsen van dakopbouw, met cementvloer, vurenhouten trap en aansluitingen voor water (wasmachine/badkamer) . 2) Casco plus/Standaard. Als voorgaande maar met kamerindeling/scheidingsmuren zonder afwerking. 3) Totaalprijs. Alle bovenstaande maar dan met volledige afwerking van de muren en plafond.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op een plat dak van plus minus 38,5 m2. Wij hebben nog geen vergunning en vragen ons af of je ons hiermee kan helpen. Het is nog geen concreet plan, we willen weten of dit te realiseren is en wat dit zou kosten.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een etage erbij op ons huis dat voorzien is van een plat dak van ca 40 m2. Graag casco, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Ik heb nog geen vergunning. Graag ontvang ik een offerte.

Casco-Dakopbouw met terras op betondak

Op onze (hoek)bovenwoning (1e verdieping) met plat betonnen dak willen wij een opbouw en een dakterras. De woning is 8,50 meter breed en 8,50 meter lang. Aan de voorzijde willen we de eerste 2,50 meter over de volle breedte een dakterras met balustrade en de resterende 6 meter een opbouw met een plat dak. Er zal dus ook een trapgat uitgezaagd moeten worden voor een vaste trap. Graag casco-oplevering in houtskelet. Totale dakoppervlakte is circa 72 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Partners

Partners van Casius