Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Dakopbouw op een plat dak en een dakkapel plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning waarvan de 1e verdieping gedeeltelijk een plat dak heeft en waar er verder een klein puntdak is op de rest van die verdieping. Wij willen op het platte dak een opbouw van ongeveer 3 x 4 meter laten bouwen. Ook willen wij aan de achterzijde op het puntdak een dakkapel laten plaatsen. Wij willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en de klus in te meten. We zoeken een aannemer die hier rond de zomer van 2018 tijd voor heeft. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw offerte. Op Street View kunt u zien welke dakvormen onze woning heeft.

Casco dakopbouw met punt plaatsen

Wij willen graag de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een opbouw met puntdak. De ruimte zal ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang moeten woorden. Alles mag casco opgeleverd worden echter dient er wel een vaste trap naar boven geplaatst te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zal dit geen probleem mogen opleveren daar er al meerdere opbouwen in de straat aanwezig zijn. Separaat willen wij graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het creëren van een opbergvliering.

Prefab dakopbouw op een plat dak

Ik wil een prefab dakopbouw met een vaste trap, kunststof kozijnen met minimaal HR glas, stopcontacten en lichtpunten, verwarming, plaatsen van toilet (of in ieder geval de voorbereiding daarvan) op 1e verdieping en verplaatsen van CV en wasmachineaansluiting naar dakopbouw. Eventueel wil ik het verwijderen van het restant van het rookkanaal op de eerste verdieping ook laten doen (apart op de offerte). Eerste werkdag in overleg. Geen probleem als het wat langer duurt tot er begonnen wordt, als dat een gunstig effect heeft op de offerte. Dak is zo'n 5 a 6 meter hoog en is ongeveer 6.5 x 6 meter.

Nokverhoging met dakopbouw

Een zo compleet mogelijk afgewerkte dakopbouw, van ongeveer 6 bij 7 meter, plaatsen.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Dakopbouw circa 31 m2. Graag casco indicatie. + indicatie met onderstaande afwerking: bijzonderheden/ wensen: - houten wenteltrap - CV ketel verplaatsen van 1e verdieping naar opbouw - Daklicht boven het trapgat, circa 100 x 100 cm - inclusief leidingwerk tbv van cv en wasmachine - inclusief installatie electra - inclusief plaatsen radiatoren - kunststof kozijnen

Extra verdieping bouwen

Wij willen graag een casco opbouw laten plaatsen op het platte dak van onze woning. De maten zijn 4 x 8 meter. Er is een vergunning nodig maar deze is nog niet aangevraagd. In het platte dak zal een gat gezaagd moeten worden voor een trap naar de nieuwe verdieping. Er is nog geen reken- of tekenwerk verricht. Bij de buurman is al een dakopbouw geplaatst. Ik wens offertes van aannemers voor deze verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

Wij willen een dakopbouw/zolder laten plaatsten op onze tussenwoning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal in een punt naar boven gebouwd moeten worden. Bij onze buren is er al een opbouw die aan deze eisen voldoen. De oppervlakte zal 5.50 bij 7,35 meter worden en er komen 2 slaapkamers. De elektra en cv moeten worden doorgetrokken en de beide slaapkamers met raam/ en deurkozijn gecreëerd. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor de volledige afwerking van de ruimtes. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in een dakopbouw op onze woning. De woning heeft nu 2 woonlagen en een plat dak. Er zal een opbouw opgeplaatst moeten worden van 5 meter breed en 4 meter diep. Hiervoor moet er een vaste trap naar boven geplaatst worden en verder mag de ruimte als 1 opgeleverd worden, casco. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Extra slaapkamer op woning bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw om mijn tussenwoning. De ruimte zal 5 bij 5 meter moeten worden. De opbouw mag casco opgeleverd worden maar de elektra en de verwarming dienen te worden doorgetrokken. Verder zal er een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden. In de wijk zijn er al meerdere opbouwen aanwezig, echter dienen wij de bouw wel te melden bij de gemeente.

Casco dakopbouwen plaatsen

Ik wil samen met de buren een casco dakopbouw laten plaatsen (een extra etage) op het dak. Per appartement betreft het een opbouw van ongeveer 70 m2, omdat de buren ook een opbouw willen gaat het om een oppervlakte van ongeveer 140 m2 voor 2 appartementen. Graag vernemen wij wat u nodig heeft om een offerte op te kunnen stellen cq een indicatie van de kosten kan geven. Met vriendelijke groet.