Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Opbouw op plat dak maken

Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dakopbouw op een plat dak? Houtskeletbouw. Inclusief plaatsen trap. Het dak word aan u opgeleverd zonder dakleer en vv OSB plaat. Daar moet een kartonnen doos komen die wind en waterdicht is. Er hoeven geen leidingen naar de opbouw getrokken worden. Er moet een deur in komen omdat er een dakterrasje komt. De opbouw moet ongeveer 30 m2 worden.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn bezig met het aankopen van een huis en willen kijken of wij een dakopbouw kunnen meefinancieren. De maten van de vliering die er is zijn 681 cm x 634 cm. Daar wij veel verschillende bedragen horen en er soms verschillen van zo'n € 10. 000 (!!! ) weten wij niet goed welke bedragen we moeten aanhouden om dit voor te leggen bij de bank. Wij vragen daarom (in alle eerlijkheid) bij meerdere bedrijven een offerte op om toch een beetje een indicatie te krijgen van de kosten van deze verbouwing. Op de bijgevoegde foto ziet u het huis en twee huizen verderop een huis met een opbouw wat wij bedoelen.

Dakopbouw voor kantoorruimte maken

Wij zouden graag op een plat dak van ongeveer 5 x 5 meter een dakopbouw laten plaatsen. Hiervoor zal eerst bepaald moeten worden of het mogelijk is. Als de opbouw geplaatst kan worden dan dient er een vast trap naar boven geplaatst te worden en elektra en verwarming doorgetrokken. De wanden en plafonds wil ik dan graag laten stuken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren

Ik zou graag mijn zolderverdieping willen vergroten door er een opbouw te plaatsen. De oppervlakte van de verdieping zal ongeveer 25 m2 groot gaan worden. Beide buren hebben dit al laten uitvoeren en deze muren kunnen wellicht gebruikt worden. Er zal verder een vaste trap geplaatst moeten worden, nu een vlizo trap, 2 kantelramen, een wasmachineaansluiting en simpel afgewerkt. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter is mijn woning de enige zonder opbouw.

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw tweede verdieping van ongeveer 50 m2 (5,5 x 9m) met 2 slaapkamers en 1 badkamer en met dakkapel over de gehele breedte (5,5m) aan de voorkant. Huis heeft nu een plat dak met nieuwe pannen (2015) op valse kap. De buren hebben al een dakopbouw laten plaatsen. Ik wil het op dezelfde manier als de buren hebben. Ik heb nog geen vergunning. Ik neem aan dat het prefab is. Ik wil elektriciteit en water in de opbouw.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag het schuine stuk op de foto ook net als de slaapkamer rechts op de foto recht omhoog laten trekken dat de gevel geheel recht wordt met platdak. De maten zijn ongeveer breedte 2 meter en de hoogte tussen de 2/2,5 meter. Het materiaal moet van kunststof gemaakt zijn. En er moet een kiepkantelraam bij.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn voornemens om een dakopbouw te laten plaatsen. Dit gaat om een dakopbouw op een plat dak. Bij ons in de straat hebben de meeste mensen al zo'n opbouw. Een van de buren heeft een constructietekening, deze heb ik in mijn bezit. Graag een houten skelet met aan de voorkant opgemetseld, zijkanten, schuin dak met een dakkapel aan de achterzijde. Afmetingen 9 x 5 meter, totaal 45 m2. Er moet er vaste trap geplaatst worden met daarboven een lichtkoepel. Er kan altijd iemand langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken. (Bij voorkeur geen telefonisch contact)

Opbouw laten plaatsen samen met buren

Wij willen graag samen met de buren een casco dakopbouw laten plaatsen. Breedte wordt 4,74 meter en de diepte wordt 6,53 meter (= 7,53-meter van de rand) x 2.

Dakopbouw maken op aan te kopen woning

We zijn bezig met de aankoop van een huis. Daarbij zit een dakterras van 32 m2. Hier zouden we graag een houten dakopbouw plaatsen (maximaal 4.50 x 4.50 meter). Dit is reeds in de splitsingsacte en vve regelement opgenomen, tevens hebben enkele buren zo’n dakhuis al geplaatst. De vergunning lijkt daarom geen problemen op te leveren (wat is hierin uw advies?). Aanstaande maandagochtend (07-08-2017) 9:00 uur hebben wij een afspraak voor het bouwkundig rapport, is het mogelijk om gelijktijdig een (vrijblijvende) opname te doen voor een offerte? We horen graag van u! Met vriendelijke groet,