Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Dakopbouw aan de voorkant

Wij willen een dak opbouw laten plaatsen aan de voorkant. Maten zijn 5,70 meter breed en 6,70 meter diep

Dakopbouw op hoekwoning maken

Ik wil en dakopbouw laten plaatsen hoekwoning ik wil en verdieping erbij ongeveer 40 m2 het msg houtskelet maar gevel moet wel steen

Dakopbouw plaatsen op plat dak

De maten zijn van het bestaande dak ongeveer 6 bij 10 meter

Dakopbouw maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. De oppervlakte zal ongeveer 42 m2 groot moeten worden. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en eventueel een lichtkoepel. Het zal 1 grote ruimte blijven met toilet en douche en een kleine bergkamertje. Hier zou ik graag wat advies over ontvangen. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het afwerken van de ruimte? Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Afgewerkte dakopbouw maken

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een dakopbouw van 30 m2. Deze ruimte dient te worden opgedeeld in 2 kamers. Er zal een uitgebreide afwerking komen, elektra, sausklare wanden en plaatsen van een verwarming. De bestaande slaapkamer moet hiervoor worden doorgebroken en vervolgens de muur hersteld worden. Er dient nog een vergunning aangevraagd te worden.

Dakopbouw op een plat dak

Graag ontvangen wij een gedetailleerde vrijblijvende offerte voor een dakopbouw welke wij op de garage (plat dak) willen realiseren. Het betreft 20 m2 inclusief, lichtkoepel, verleggen verwarmingsbuizen, doortrekken waterleidingen, helemaal af - dus niet casco. De architect tekeningen hebben wij al in bezit. Wij willen er een slaap/speel/sport ruimte mee creëren. Wij wonen in een twee onder een kap woning met aangebouwde garage. Hier komt de dakopbouw op. Er dient een slaapkamer open gebroken te worden, door knieschotten heen. Deze dienen ook weer netjes afgewerkt te worden. Schuin dak wordt dan een open gedeelte en andere schuin dak van de andere boven slaapkamer dient een rechte muur te worden. Al met al een heel bouwproject. Tussen de twee slaapkamers bevind zich onze tweede badkamer met bad. Ook deze heeft nu een schuin dak welke recht zal moeten worden. Inclusief, leidingwerk, licht, stucen, kozijnen met HR ++ glas en sloten plaatsen (politie keurmerk dus minimaal 3 pits sloten). Graag ontvangen wij uw offerte. We kijken er naar uit.

Uitbouw en dakopbouw plaatsen

Wij wonen op de Kajuit 18 in Noorderplassen West. Tijdens de bouw hebben wij onze woonkamer laten uitbouwen met 2,5 meter. Nu zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om de eerste verdieping verder uit te bouwen tot de hoogte van de woonkamer. Daarbij een tweede verdieping (dakopbouw) op de eerste etage te bouwen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn en is dit wel te realiseren.

Dakopbouw plaatsen

Ik wil een tweede verdieping laten plaatsen op een plat dak. Of stukje aanbouwen aan de eerste verdieping op de bovenkant van de woonkamer. Graag prijsindicatie voor beide.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Casco dakopbouw maken

Ik wil een casco dakopbouw plaatsen van ongeveer 45 m2 op een plat dak. Deze moet ook een plat dak hebben. Het dakopbouw moet van prefab zijn. Ik doe alles verder.