Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Verdieping plaatsen op plat dak

Bij een woning waar wij naar aan het kijken zijn, zouden wij tzt een verdieping op het platte dak willen hebben. Het huis is 8. 85 x 5. 13. Is de dakopbouw incl. Vaste trap?

Dakopbouw als extra verdieping plaatsen

Wij hebben een bungalow met plat dak. Wij willen een dakopbouw/verdieping casco laten plaatsen van houtskelet en zijn geïnteresseerd naar offertes daarvoor. Afhankelijk van de totale kosten voor casco opbouw willen we een opbouw van circa 7,5 meter, breed, bij 3 tot 5 meter, diep.

Opbouw op platdak

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen hebben voor het volgende: Ik wil een dakopbouw, lessenaarsdak, laten plaatsen op mijn woning over de totale lengte en breedte. Het dak is ongeveer 540 cm breed en 835 cm lang. Qua hoogte moet deze hetzelfde worden als mijn buren, deze hebben hetzelfde huis in spiegelbeeld maar hun achtergevel staat haaks terwijl deze bij mijn huis schuin loopt. Elk huizenblok bestaat uit 4 huizen, en aan het 'begin' van de straat is het zelfde huis als wij hebben met reeds een dak opbouw. Het gaat om een complete opbouw en binnen muren elektra, minimaal 2 stopcontacten per kamer, en cv leidingen en radiator. Ook de hal moet minimaal 1 stopcontact en 1 lichtpunt bevatten. Ook moet elke kamer 2 lozen leidingen krijgen, en elke kamer moet 2 lichtpunten krijgen, behalve de badkamer. Ook moeten de badkamer aansluitingen worden doorgetrokken, dus wc, riool, elektra en eventueel de afwaseming voor de vocht bij het douchen.Er zullen 8 ramen geplaatst moeten worden, en binnen moeten er 3 deuren geplaatst worden. In de achterkamer welke gerealiseerd word moet een vliering komen. De huizen zijn bij de bouw al geschikt gemaakt voor een opbouw. Er moet wel een vergunning e.d. alles wat hiervoor nodig is aangevraagd worden. Het liefste alles via één persoon/bedrijf te regelen. Om kosten te besparen kunnen een aantal opties aan de binnenkant van de opbouw optioneel zijn, deze kan ik eventueel ook zelf uitvoeren.

Dakopbouw plaatsen en woningrenovatie

Dakopbouw van 65 m2 met dakterras en opknappen benedenverdieping. Het gaan om een 3e woonlaag in Den Haag waarop we een dakopbouw willen. We willen graag een nette afwerking en goede isolatie. Kunnen we met u een afspraak maken voor een specificeren beschrijving zodat u ons een offerte kunt doen?

Dakopbouw over de gehele breedte bouwen

Wij willen een dakopbouw over de gehele breedte en lengte van onze woning. Betreft een opbouw van 4.40 meter bij 9.50 meter (om en nabij). We zouden graag van u horen. We hebben nog geen vergunning aangevraagd, er zijn 3 van de 5 woningen bij ons in het rijtje die een dakopbouw hebben. Betreft een HSB opbouw. Er komt een schuin dak op. De wanden aan de binnenzijde plaatsen we zelf. Elektra en waterpunten wel graag aanleggen, stucwerk is niet nodig.

Dakopbouw op een plat dak maken

Ons oog is op dit huis gevallen waar we mogelijkheden in zien: Weten niet of het mogelijk is op dit huis er een bovenverdieping op te plaatsen qua constructie en vergunningtechnisch. Ook zouden we met jullie de overige punten willen bespreken die we aan dit huis zouden willen aanpassen. Zou het mogelijk zijn dat een specialist van u met ons mee gaat kijken naar dit huis en de mogelijkheden te onderzoeken en een offerte op te maken? Maandag 19 juni om 17. 00 uur hebben we een afspraak bij dit huis staan. Horen graag van jullie.

Dakopbouw prefab opbouwen

Mijn nieuwe woning, 10 juli oplevering, bevat geen dakopbouw. Daar wil ik een prefab dakopbouw laten plaatsen. Afmetingen 5.17 bij 5,57 meter met dakterras van 2.24 bij 4.99 meter. Inclusief draaitrap en eventueel optioneel aanleg elektriciteit, water en verwarming. Graag ontvang ik van u een offerte.

Dakopbouw voor en achter

Wij gaan verhuizen naar een tussenwoning uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan op 28 juni de sleutel. Wij willen daar zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het dak een dakopbouw laten plaatsen. We hebben al bouwtekeningen en zijn bezig met de vergunningaanvraag voor de voorzijde. We ontvangen graag 2 offertes, namelijk een offerte voor een kunststof opbouw met 'houtlook' en een offerte voor een geheel houten opbouw. We willen ook graag het prijsverschil weten tussen gewoon isolatieglas en HR++ glas. We laten ook graag de binnenkant isoleren en afwerken en het installatiewerk verzorgen. Laat u ons even weten hoe wij u de bouwtekeningen kunnen sturen. We ontvangen graag uw offerte.

Dakopbouw plaatsen met terras

Ik wil een dakopbouw plaatsen op een plat dak. Totale oppervlakte 5 bij 9 meter maar hiervan zou 5 bij 3 terras moeten worden, dus opbouw 5 bij 6 meter. Steen of ander constructie maakt niet zoveel uit, maar mijn vrouw is gecharmeerd van een stenen opbouw. Er moeten ook water en elektra leidingen komen. Er is voldoende ruimte voor een hijskraan.

Dakopbouw bouwen en balkon uitbreiden

Wij zijn ons aan het oriënteren een opbouw op ons huis te laten plaatsen en een verlenging van het terras op de eerste verdieping met 2 meter. De afmeting van het dak is ongeveer 5 bij 10 meter. Er dient een vaste trap naar boven te worden geplaatst en de ruimte zal een slaapkamer worden en eventueel een wasruimte voor de wasmachine en droger. De afwerking dient de vakman uit te voeren. Voor de verlening van het terras denken wij aan een soort carport waarop wij een extra terras kunnen maken. Wij komen graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Beide buren hebben ook deze ideeën.