Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout oost? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw maken in Bezuidenhout oost. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw maken in Bezuidenhout oost

Dakopbouw plat dak

Goedendag, Ik wil samen met mijn buurvrouw een dakopbouw maken. De oppervlakte van ons ( platte dak) is 5 bij 11 met. We willen een ruimte maken op het dak van 15 vierkante meter dus samen 30 vierkante meter. Er moet dus een trap en een gat gemaakt worden en een opbouw moet er komen. We willen graag eens vrijblijvend praten hoe dit werkt en waar wij aanmoeten denken. Kunt u contact met mij opnemen, om hier over te praten? Wellicht zijn er meerdere die dit willen in onze blok. Ik wacht uw reactie graag af.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Dakopbouw met dubbele nokverhoging

We willen graag de zolder verhogen ( een nieuwe verdieping erop), waarbij we het dak 45 graden schuin willen houden, en we zowel aan de voor-en achterzijde een dakkapel met 4a5 ramen willen creëren. Totaal oppervlak zal dan ca 20 m2 zijn. We denken aan het maken van een vliering over de helft van de ruimte (met badkamer en/walking closet werkkamer en en de andere helft een luxe slaapkamer met hoog plafond. Deze afwerking willen we waarschijnlijk zelf doen, maar we staan open voor prijsinformatie over de afwerking. Ik zou graag een offerte van uw krijgen en de mogelijkheden voor bovenstaande telefonisch bespreken of een bezoek aan de showroom brengen om voorbeelden live te zien. Alvast hartelijk dank!

Opbouw op plat achterdak

We hebben financiering voor een dakopbouw. We zijn nu op zoek naar een Aannnemer die de dakopbouw kan tekenen, bouwen en afbouwen. De woning zelf is circa 6 meter breed en heeft aan de achterzijde een plat dak. De nokpannen van het schuine dak aan de voorzijde staan dwars t.o.v. de straat want we hebben een rechte voorgevel. Het huidige dak aan de voorzijde is eigenlijk een soort van zadeldak wat in een hoek loopt. Aan de achterzijde moet dit dak dus aangepast worden en aansluiten op deze nieuwe opbouw. Er moet wel een badkamer in komen, maar een toilet is niet noodzakelijk. Graag advies van een ervaren Dakopbouw-Aannemer, die dus samen met ons het ontwerp/tekening kan maken, de vergunningsaanvraag regelt en de realisatie op zich neemt en met ons kan overleggen over welke keuzes qua raampartijen, etc. de beste zijn. Kortom een Aannemer die meedenkt.

Dakopbouw (een 3e verdieping) (Omgevingsvergunning reeds aangevraagd)

Wij willen een dakopbouw (3e verd.) op onze woning van nu 2 verd. in Den Haag. De omgevingsvergunning heb ik zelf al geregeld en is op korte termijn rond. Ik zou graag daarom op korte termijn een offerte willen ontvangen voor de realisatie hiervan. Voor de uitvoering en omvang verwijs ik u naar de tekeningen in de bijlage. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: -Dakbedekking, Dakisolatie en grindlaag verwijderen -Trapgat uitzagen uit een breedplaatvloer + afvoeren beton -Nieuwe houten trap met balustrade boven -HSB wand- en dak elementen maken met isolatie en binnen- en buiten folies (mag uiteraard ter plaatse of prefab wat het beste is qua uitvoering en kostprijs) -Achtergevel doormetselen op bestaande metselwerk van onder. Zelfde stenen als beneden inclusief voegwerk -Leidingen van cv, toilet, en ventilatie doortrekken naar dak -Dakbedekking van bitumen + hwa goten aan beide zijden van het ronde dak incl. hwa afvoerpijpen 2st. -Buitenbekleding met Keralit elementen of andere soortgelijke onderhoudsvrije en kleurvaste sponningdelen. -Houten kozijnen voor & achter zoals op tekening in zelfde kleur verven zoals bestaande kozijnen onder (binnen en buiten) -Binnen betonnen breedplaatvloer egaliseren met enkele cm egalisatiebeton -Gehele Electra aansluiting binnen uitvoeren. Uitgaan van standaard uitvoering in de ruimtes (3x wcd in elke kamer & 1x lichtpunt met schakelaar) Electra inclusief schakelaren. -Badkamer riolering en ventilatie aanbrengen. (riolering op bestaande toilet onder aansluiten dus beton boren, ventilatie zelfstandig direct door het dak) -Badkamer hang/inbouw toilet monteren -Tegelwerk (vloer en wandtegels kopen wij zelf. Enkel kostprijs noemen voor het tegelen tot tegen het plafond) -Binnenwanden van gibo blokken -Gipsplaten schroeven op Buitenwanden -Stuken van binnen en buitenwand aan de binnenkant + plafond -Standaard ‘nieuwbouw’ binnendeuren met aluminium kozijnen en opdek platte deuren -Verwarming

Dakopbouw

Wij willen een dakopbouw over de volle lengte en breedte van onze huidige woning 8,45 x 5,10. De raamindeling willen laten overeenkomen in lijn met de woning twee kiepramen aan de voorkant en twee aan de achterkant. Riolering en electra wil ik in 1 keer laten uitvoeren. Andere mogelijkheden zoals behangklaar maken en vloeren etc. wil ik nog nader bekijken of ik dat wil nemen. Ik ben zelf ook nog zoekende wat wel en niet kan, wat handig en wat ik zelf moet doen. Ik hoop ook op uw advies hiering. Voor verdere vragen hoor ik het graag van u. Vergunning graag geregeld door de vakman.

Dak uit 1925 laten vernieuwen (balken hangen door) en dakopbouw achterzijde realiseren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussen woning (1925) een nieuwe aanbouw. Ik wil echter nog meer woonruimte creeren en omdat het complete (pannen)dak van de woning aan vervanging toe is (draagbalken hangen door) wil ik advies van een constructieve Aannemer om meteen aan de achterzijde van het nieuwe dak ook een soort van dakopbouw te maken. Graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en met een goed idee/voorbeeld komt. Daarom ook de vraag of het mogelijk is om een dakopbouw te plaatsen op de bestaande aanbouw op de BG en deze door te trekken tot aan de zolder. Het kan gewoon van hout zijn. Ben nieuwsgierig naar wat dat kost. Als dat buiten ons budget valt wil ik alleen aan de achterzijde een dakopbouw/zolder uitbouwen, maar geen standaard dakkapel plaatsen. Het hele dak moet sowieso vervangen worden en volgens de vorige bewoner moet er 1 etherniet plaat inzitten. Foto is slechts inspiratie en niet meer dan een voorbeeld van mijn idee.

Opbouw realiseren

Ik heb op dit moment een dakterras van 4 x 6 meter. Ik wil het dicht maken zodat het een dakopbouw word. De dakopbouw moet casco zijn met een gemetselde buitenkant en een houten kozijn (huidige kozijn kan hergebruikt worden). Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw laten plaatsen

Ik wil graag onze woning uitbreiden met een extra verdieping en wil een dakopbouw over de volledige breedte en diepte van de woning, wat neekomt op 54 m2. De voor- en achterkant volledig in glas uitgevoerd. Bij de achterkant van de dakopbouw wil ik graag een vide van circa 2 meter indien mogelijk. Inclusief electra zoals bij de overige verdiepingen, gestuukte muren en vloerverwarming. Er hoeven geen binnenwanden in, de bedoeling is om er 1 grote lounge ruimte van te maken. De voorkant willen we graag uitgevoerd hebben met een grote schuifpui en de kozijnen van aluminium. Kan ik hier een offerte van krijgen. Zie bijlagen voor de tekeningen. Vergunning moet ook worden aangevraagd.

Grote verbouwing; dakopbouw, badkamer op 1e, vloer BG en doorbraak BG

We hebben de aankoop van een woning zo goed als rond en zijn mondeling al accoord. Net als de buren zouden we graag een opbouw willen plaatsen. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat dit doet qua kosten. We zouden in ieder geval willen gaan voor een afgewerkte opbouw, niet casco. Via Funda zijn de foto's te vinden. Het gaat om een opbouw van ca. 10 meter x bij 4,50 meter. De Badkamer op de 1e verdieping moet ook gerenoveerd worden en iets vergroot (ten koste van een inbouwkast in de slaapkamer ernaast). Op de BG zit naast de huidige oude keuken een werkkamer die moet worden uitgebroken t.b.v. een te vergroten nieuwe keuken. De Kelder is door een vorige eigenaar ooit verhoogd naar sta-hoogte waardoor de woonkamervloer gedeeltelijk met 30 cm. omhoog is gekomen met een opstap. Wij willen dit weer ongedaan laten maken en op de gehele BG een compleet nieuwe vloer laten aanleggen.

Partners

Partners van Casius