Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout oost? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw maken in Bezuidenhout oost. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw maken in Bezuidenhout oost

Een dakopbouw maken op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen ons dakterras (van 480cm x 393 cm) laten verbouwen tot slaapkamer. Er moet een nieuwe doorgang gecreëerd worden vanuit het huidige washok. De deur kan worden hergebruikt. Ook moet er elektra worden gerealiseerd. Zie bijgevoegde schets. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Dak opbouw maken op basis van tekening (vergunning is binnen)

Wij willen graag een dak opbouw realiseren ik heb alle tekeningen en vergunning krijg ik deze week binnen. Zou graag een offerte willen opvragen voor deze dakopbouw. Bouwjaar woning 1999. Betonnen dak onder flauwe hoek. Het wordt een houten opbouw. Bouwtekening heb ik laten maken en kan die nasturen. Ik wil 'm casco met een trap er in. Kalzip-dak zit er nu op. We willen een zelfde dakbedekking op de opbouw Ik werk zelf als loodgieter en maak m zelf af. Afmeting 9 x 4,5 meter. Bij voorkeur in augustus starten.

Een dakopbouw maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 tot 30 m2 op een tussenwoning. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met aannemer. Het wordt een 2e verdieping.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout-oost

We willen een 60 m2 dakopbouw met stukje terras laten bouwen. Het is een appartement waar een plat dak op zit (houten dakconstructie). Gaat om een houten dakopbouw. Heb wel al een digitaal schetsontwerp en wil graag advies van de vakman. Vergunning zal geen probleem zijn maar heb dan wel een tekening nodig. Plan is om er een badkamervoorziening in te maken. Ik zoek een aannemer die hier veel ervaring mee heeft.

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen van 4,6 bij 6,7 meter. In principe wil ik hem zoveel als mogelijk casco laten plaatsen en de rest zelf doen. Wel ben ik benieuwd naar de opties qua afwerking. Ik wil in ieder geval één stroompunt en de aansluiting voor de wasmachine naar de dakopbouw geplaatst hebben. Ik heb een foto bijgevoegd van de afmetingen zoals deze op Funda beschreven stonden. Van het oppervlak van de onderste (en kleinste) kamer wil ik een dakterras maken. Er is één type dakopbouw die bij meerdere buren geplaatst is en waar we ons (voor zover ik weet) aan moeten houden.

Optopping dak realiseren

Graag laat ik een optopping op het schuine dak plaatsen. Graag inclusief kozijnen, vloer en trapingang maken op bestaande bouw. Ik heb een aanvraag gedaan bij de geldverstrekker, ik heb een afspraak staan, maar het is nog onder voorbehoud door de situatie met het Corona virus. Ik heb voorbeelden/ screenshots hoe de optopping er ongeveer uit moet komen te zien. Ik denk dat het verstandig is als eerst iemand even langskomt om de constructie van het dak te controleren. De 1e laag van het huis loopt recht en de 2e is schuin, ik heb dus een schuindak. Er is sowieso een vergunning nodig, de dakopbouw komt namelijk aan de voorkant. Het dak is 6 meter breed, dus ik denk bouwen tot een maximum van 4,5/ 5 m. Liefste de opbouw van kunststof en hout. Een rechte trap moet erin komen. Wij hebben een ketelruimte waar de trap naar boven kan komen. Graag oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Na de bouwvak willen wij graag beginnen.

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Wij zouden graag een offerte willen van een dakopbouw van ongeveer 20 m2. Voor de overige 10 m2 zou ik graag een terras willen maken. Het huidige dak is van beton. De opbouw willen we gemetseld. Vergunning moet nog aangevraagd worden. We willen in ieder geval 1 raam en een deur met de kozijnen van kunststof. Het dak graag volledig dicht. Een trap en trapgat moet nog gemaakt worden. We willen deels complete oplevering, geen stuc en schilderwerk, maar wel leidingen (water) voor eventueel een washok en elektra.

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.