Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw met gemetselde gevels realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Wij zouden graag een offerte willen van een dakopbouw van ongeveer 20 m2. Voor de overige 10 m2 zou ik graag een terras willen maken. Het huidige dak is van beton. De opbouw willen we gemetseld. Vergunning moet nog aangevraagd worden. We willen in ieder geval 1 raam en een deur met de kozijnen van kunststof. Het dak graag volledig dicht. Een trap en trapgat moet nog gemaakt worden. We willen deels complete oplevering, geen stuc en schilderwerk, maar wel leidingen (water) voor eventueel een washok en elektra.

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die voor ons een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 570 bij 235 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; houten kozijnen hebben en casco worden opgeleverd. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping.

Uitbouw 2 verdiepingen en dakopbouw volledige woning platdak

- Ik wil graag een uitbouw van 5/2,4 met 2 verdiepingen, moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een goede fundering en een gemetselde buitenkant. - Complete dakopbouw met badkamer en wasruimte, elektra, stucwerk, en keralit aan de buitenkant - Boven uitbouw terras. Vloerverwarming op de begane grond en in de dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Die is wel nodig, maar die ga ik zelf aanvragen.

Offerte dakopbouw op dakterras plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakopbouw met een plat dak. Er is al een trap en een dakluik aanwezig naar het dak. Afmeting circa 13 x 6 meter. Er is nog geen vergunningaanvraag gedaan. Andere woningen in de straat hebben al een opbouw. Gemetselde opbouw. In de opbouw twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte voor wasmachine en droger. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Casco oplevering.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw voor een plat dak van ongeveer 5 x 9 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk, en met een gemetselde of houten constructie. Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. De opbouw zou ongeveer 85 m2 groot moeten zijn, een gemetselde constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd (wel gas en elektra). Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de opbouw. Het betreft een toekomstig 3e verdieping en er is al een omgevingsvergunning aanwezig.

Een opbouw realiseren op een garage tegen een woning aan

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een garage tegen een woning aan. De opbouw moet 620 bij 1000 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. De vergunning komt op korte termijn binnen. De opbouw dient casco te worden opgeleverd en ik plaats in eigen beheer de kozijnen in de opbouw. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping van mijn woning kan realiseren. De opbouw moet 666 bij 590 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en wil ik dat de opbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Het moet op een houten dak van de woning gerealiseerd worden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Partners

Partners van Casius