Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw op bestaand dakterras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw op bestaand dakterras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw op bestaand dakterras

Dakopbouw realiseren

Ik wil een uitbouw laten plaatsen van 6 meter breed en 4 meter diep op de 4e verdieping (voormalig zolderetage). Dit zijn de afmetingen van mijn huidige dakterras. Bovenop de uitbouw moet het dakterras terug geplaatst worden. Compleet/casco is nog in overleg. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ben geinteresseerd in houtskelet en prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen of vergunningen aanwezig, kunt u deze voor mij regelen? Ik hoor graag van u.

Een dakterras verbouwen tot dakopbouw

Ik zoek een aannemer die ons dakterras kan verbouwen tot woonruimte. Dit moet gebeuren door middel van een dakopbouw van +- 300 bij 300 cm. Graag bouwen met hout en glas. Het betreft een hoekwoning waaraan de voorzijde de opbouw moet komen. Dit moet gebeuren op de tweede verdieping. Er zijn nog geen bouwtekeningen/vergunningen voor aanwezig.

Dakopbouw op bestaand dakterras

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een dakopbouw kan realiseren. Het is een bestaand terras wat opgebouwd dient te worden. Dit moet bij 5 woningen gebeuren en elke opbouw is ongeveer 16 m2. Dit moe casco worden opgeleverd en betreft de 4e verdieping. Graag gebruik maken van lichte materialen. Omdat het om 5 opbouwen gaat bespreken we graag de exacte specificaties met de aannemers. De opbouwen dienen conform de bouwtekeningen gemaakt te worden. De omgevingsvergunningen zijn aanwezig.

Dakopbouw plat dak

Ik wil graag een dakopbouw met dakterras. Maten 6 m x 10 m (inclusief terras. Als voorbeeld foto meegestuurd. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word. De constructie is nog in overleg. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd maar die word bij mij in de buurt wel snel gegeven.

Een dakopbouw met terras realiseren

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. Dakopbouw (op plat dak) van 7 bij 7 meter en dakterras van 7 bij 3,8 meter. Hiervoor hebben we zelf een globale schets gemaakt en hebben we een aantal foto’s verzameld van dakopbouwen bij ons in de buurt, hier hebben wij ook inspiratie uit gehaald. De opbouw dient met een hout skelet gebouwd te worden op een portiek woning en betreft een toekomstig 3e verdieping.

Een dakopbouw realiseren grenzend aan bestaande doorgang

Ik zoek specialist die een dakopbouw kan realiseren op een bestaande uitbouw. Er is al een doorgang op de eerste verdieping naar het dakterras (toekomstige opbouw). De opbouw dient 330 bij 490 cm groot te worden. De ruimte moet als slaapkamer gaan functioneren. Het soort materiaal en oplevering bespreek ik graag met de aannemer.

Opbouw plat dak

Graag ontvangen we een offerte voor een dakopbouw. Zie foto met maten. Dakopbouw bijv slaapkamer met dakterras. Bij dakterras een schuifpui en voorkant van opbouw 2 kunststof kantelramen. Graag ook een gat in het dak maken voor een trap. Zal ongeveer 10 bij 5 worden. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. We willen graag wat advies over de oplevering, weten wel al dat het een metsel constructie moet worden.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een extra verdieping op onze woning realiseren, er zijn in de omgeving al meerdere gelijkwaardige woningen met een dakopbouw (zie foto), ook is er in de bouw van ons huis een bouwkundige sparing meegenomen in de dak vloer boven onze huidige trap waar dus geen leidingen lopen en verstevigt is rond om de sparing. Waar ik graag hulp bij nodig heb is: Vergunningen Dakopbouw casco plaatsen Nieuwe trap naar de opbouw. Eventueel dakterras mits mogelijk. Wat ik zelf doe : Installaties en binnen afwerking / wanden plaatsen. (dit betreft voor nu alleen nog een oriëntatie, van kosten en mogelijkheden, want we willen het namelijk laten meenemen in de hypotheek door middel van bouwdepot)

Dakopbouw met 2 openslaande deuren

Zou u ons willen helpen aan een offerte voor de aanleg van een complete houten dakopbouw van ongeveer 2,50 breed en 2,00 hoog met daarin twee openslaande deuren (naar het dakterras op de 4e etage)? Wij hebben alles voor de rest al in orde: omgevingsvergunning en akkoord van de VVE etc. Ik heb een foto bijgevoegd van een vergelijkbare dakopbouw die wij op het oog hebben. Wij hopen heel graag van u te horen!

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van circa 35 m2 op het platte, betonnen dak van onze tussenwoning. Tevens een dakterras van circa 15 m2. Tekeningen aanwezig. Trapgat zagen in beton en vaste trap plaatsen. Sanitair niet nodig. Bij buren bestaat reeds dezelfde situatie dus vergunning moet geen probleem zijn.

Partners

Partners van Casius