Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw dakkapel

Dakopbouw, dakkapel en betonvloer plaatsen

We hebben een huis gekocht en willen graag een dakopbouw op de gemetselde garage. De afmeting van de garage 7.20 x 2.65. De garage wil ik voorzien van een betonvloer, waar nu een zwevende houten vloer ligt. Daarnaast wil ik graag aan de voorzijde van het huis een dakkapel laten plaatsen van ca. 5,5 m breed.

Opbouw garage

We willen graag een dakopbouw op garage, voorkant 1e verdieping recht. Dan zolder voorkant schuin tot hoogte van huis. Daarna vanaf de nok schuin naar beneden naar bestaande dak van de garage. Op de 1e verdieping zou tegen redelijke kosten ook nog een dakkapel geplaatst moeten worden. Maar dat ligt aan wat het allemaal moet gaan kosten. Mag houtskelet zijn en prefab is ook prima. Wel zou het casco zijn, elektra en afwerken doen we zelf. Komt er op neer dat er tekeningen gemaakt moeten worden. Aanvraag bij de gemeente, kunnen we met hulp eventueel zelf doen. Opbouw moet 35 m2 worden.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Dakopbouw met dubbele nokverhoging

We willen graag de zolder verhogen ( een nieuwe verdieping erop), waarbij we het dak 45 graden schuin willen houden, en we zowel aan de voor-en achterzijde een dakkapel met 4a5 ramen willen creëren. Totaal oppervlak zal dan ca 20 m2 zijn. We denken aan het maken van een vliering over de helft van de ruimte (met badkamer en/walking closet werkkamer en en de andere helft een luxe slaapkamer met hoog plafond. Deze afwerking willen we waarschijnlijk zelf doen, maar we staan open voor prijsinformatie over de afwerking. Ik zou graag een offerte van uw krijgen en de mogelijkheden voor bovenstaande telefonisch bespreken of een bezoek aan de showroom brengen om voorbeelden live te zien. Alvast hartelijk dank!

Dakopbouw met pannendak en 2 dakkapellen realiseren

Wij krijgen binnenkort de sleutels van onze tussenwoning met plat dak in Hoek van Holland. Graag willen wij op het platte dak van de 1e verdieping een 2e verdieping met schuin pannendak met de nokpannen parallel aan de straat. (zie voorbeeld-foto). Ook willen we zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakkapel. De afmetingen van het huis zijn 6,05 meter breed x 8,35 meter lang.

Dak uit 1925 laten vernieuwen (balken hangen door) en dakopbouw achterzijde realiseren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussen woning (1925) een nieuwe aanbouw. Ik wil echter nog meer woonruimte creeren en omdat het complete (pannen)dak van de woning aan vervanging toe is (draagbalken hangen door) wil ik advies van een constructieve Aannemer om meteen aan de achterzijde van het nieuwe dak ook een soort van dakopbouw te maken. Graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en met een goed idee/voorbeeld komt. Daarom ook de vraag of het mogelijk is om een dakopbouw te plaatsen op de bestaande aanbouw op de BG en deze door te trekken tot aan de zolder. Het kan gewoon van hout zijn. Ben nieuwsgierig naar wat dat kost. Als dat buiten ons budget valt wil ik alleen aan de achterzijde een dakopbouw/zolder uitbouwen, maar geen standaard dakkapel plaatsen. Het hele dak moet sowieso vervangen worden en volgens de vorige bewoner moet er 1 etherniet plaat inzitten. Foto is slechts inspiratie en niet meer dan een voorbeeld van mijn idee.

Dakopbouw

Wij willen een uitbreiding van ons woonhuis met een dakopbouw inclusief dakkapel. De omgevingsvergunning is reeds afgegeven. De tekeningen zijn in de bestanden toegevoegd. Graag zien wij uw reactie tegemoet en zijn wij benieuwd wat u voor ons kan betekenen.

Dakopbouw realiseren

Ik wil het oude dakkapel vervangen door dakuitbouw aan de achterzijde: breedte huis is 5,5m. Doel: het schuine dak vervangen door plat dak: zodat je daar rechtop kan staan en zoveel mogelijk ruimte creeert. Met groot raam. Belangrijk voor mij is te weten wanneer de klus gereed kan zijn en het tijdspad (incl vergunning) kan vertellen samen met een prijsopgaaf. Bennekelstraat

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.

Dakopbouw zolderverdieping

Wij staan aan het begin van het traject om een dakopbouw voor onze zolder te laten maken voor ons huis aan . Dit gaat niet om een standaard dakkapel, maar om een opbouw waarbij het bestaande schuine dak van onze zolder opgehoogd wordt tot een plat dak zodat er een volwaardige etage van 25m2 ontstaat. De voorgevel moet hiertoe ook een beetje worden opgehoogd zoals te zien is op de foto. Ook moet er een vaste trap geplaatst worden naar de zolder. Voorkeur voor een casco oplevering en een houten constructie.

Partners

Partners van Casius