Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw op de bovenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw op de bovenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw op de bovenwoning bouwen

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik wil een dakopbouw over de gehele lengte en breedte van het huis. Totaal ongeveer 50 m2. Mocht dit prijstechnisch niet haalbaar zijn dan ben ik benieuwd naar een prefab kleinere opbouw. In de bijlage een foto van het soort huis. Het is een blok van 4 woningen. Twee boven en twee onder woningen. Ik heb een bovenwoning. Eventueel ook volledig laten afwerken.

Dakopbouw op de bovenwoning bouwen

Wij bewonen een bovenwoning in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Onlangs hebben we een vergunning gekregen voor de uitbouw van 20 m2 van onze woning op de 3e en 4e verdieping. De 20 m2 is verdeeld over de twee verdiepingen. De bovenst verdieping heeft een schuin pannendak. Tevens willen wij intern verbouwen. Een architect heeft alle tekeningen uitgewerkt. Een vergunning is al verleend. Nu zoeken we een geschikte aannemer. Graag komen we met u in contact om te verkennen wat de mogelijkheden zijn. De papieren van de architect kunnen we aan u toesturen. Aan de achterzijde van de woning is een binnentuin.

Dakopbouw bouwen op een bovenwoning

We hebben bovenwoning en willen graag een dakopbouw van circa 42 m2. We hebben een plat dak. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest om toestemming te vragen. Ik wil de opbouw graag helemaal afgewerkt opgeleverd hebben. Stucwerk, schilderwerk, muren laten plaatsen voor het creëren van slaapkamers, leidingwerk et cetera. Ik zou graag om tafel gaan zitten om de mogelijkheden met u te bespreken.

Casco dakopbouw op een plat dak

Ik woon in een bovenwoning, een appartement van 83 m² op de 2e etage met een plat dak. Ik wil hierop een casco dakopbouw laten maken van 65 tot 70 m² met een plat dak. De binnenmuren en ook de afwerking zal ik zelf verzorgen. Het gaat dus alleen om de opbouw met twee ramen aan de voorzijde, één raam aan de achterzijde en een trapgat met een vaste dichte trap. Verder moet er een ontluchtingskanaal en rookafvoer worden doorgetrokken. Het verkrijgen van een vergunning is geen probleem, een dergelijke opbouw is hier al meermalen in deze straat geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte. Het is mijn wens om de opbouw nog dit jaar te laten plaatsen.

Dakopbouw laten plaatsen

Ik wil graag van mijn bestande dakterras van circa 30 m2 extra woonruimte creëren. Op dit moment is er een kamer van 25 m2 en een terras van circa 30 m2. Graag wil ik een extra kamer met douche en wc creëren. Betreft een bovenwoning in Groningen die ik heb aangekocht. Het gaat om casco bouw. Houtenskelet constructie met een plat dak. De afwerking zal ik helemaal zelf doen. Betreft echt alleen de ruwbouw. Postcode werkadres: 9711 SV Groningen.

Een dakopbouw voor een bovenwoning in ...

Een dakopbouw voor een bovenwoning in Utrecht. De bedoeling is om hier een extra kamer te creeren (slaapkamer) met een inloop douche. Aan de straatzijde; glazen wanden naar een terras. Aan de achterzijden een (klein) raam. Vanuit het huis moet er een (wentel) trap opgebouwd worden, er is vrije ruimte boven de normale trap. De opbouw komt op een plat dak en er moet dus een opbouw geplaatst worden in dezelfde stijl. De afwerking binnen willen we modern houden. Het terras wat overblijft op het dak zal ongeveer 10 m2 zijn. Dit is alleen ter indicatie, we zouden volgend jaar pas willen gaan verbouwen. Bouwvergunning etc. moet dus ook nog aangevraagd worden.

Bestaande woning is een dubbel bovenhuis ...

Bestaande woning is een dubbel bovenhuis waaronder zich alleen 1 benedenwoning bevindt. Op de bovenetage van de bovenwoning moet het balkon (opp. ca 9m2) bij de kamers worden getrokken. Boven de trap van onze begane grond naar onze bovenetage moet een trap in tegengestelde richting worden geplaatst. Deze vaste trap geeft dan toegang tot de te realiseren dakopbouw + dakterras. (dakopbouw is het doortrekken van de vliering) aan de dakopbouw (vloeroppervlakte ca 20-25 m2)grenst dan een dakterras van 5 meter breed(breedte van het huis) bij circa 3 tot 4 meter lang. Op de bovenetage de bestaande badkamer helemaal wegbreken en na het een klein stukje verplaatsen van een muurtje de badkamer met nieuwe spullen in de bestaande opstelling maken. Tevens verwarming boven maken en CV ketel vervangen