Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

CV leiding onder de betonvloer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cV leiding onder de betonvloer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cV leiding onder de betonvloer maken

Verbouwing van de woning

Wij willen onze woning (circa 55 m2) verbouwen waarbij de indeling anders zal gaan worden. Zo willen wij een open keuken realiseren en om dit te realiseren dient er een muur te verdwijnen (misschien een dragende muur). De CV Ketel moet verplaatst worden naar de berging (1 verdieping hoger). De keuken zal ook verplaatst gaan worden dus dienen alle leiding/afvoer omgelegd te worden. Verder willen wij een aparte douche en aparte toilet realiseren, op dit moment is dit 1 ruimte maar willen elders in de woning een douche realiseren. Verder willen wij de woning opknappen, denk hierbij aan het verven of stucen, vervangen (momenteel laminaat van de vloer met daarbij een vloerverwarming. Dit zijn in grote lijnen de werkzaamheden die wij uitgevoerd willen hebben. Tot slot willen wij ook nog een dakkterras gerealiseerd hebben. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dit graag.

Gat in het plafond repareren

Bij het dichten van een gat in de cv leiding is een gat in het betonnen plafond gemaakt. Het gat is ongeveer 25 cm doorsnee en 10 à 15 cm diep. Dit moet weer gedicht en afgewerkt worden. Ik heb mij laten vertellen dat dit middels een beton reparatie met 2 componenten systeem kan. Het plafond is goed bereikbaar voor de vakman.

Dakdoorvoer van 150mm voor een rookkanaal maken

Boren van rookkanaal door plafond van woonkamer door betonnen dak van uitbouw/garage met bitumen dakbedekking. Woonkamer is bewoond en schoon. Wat kost alleen dit gat boren, inclusief uren en voorrijkosten? Indien er 4 extra gaten geboord moeten worden, 2x 100mm in zelfde plafond voor hemelwater en in de vloer daar onder (piepschuim delen met betonnen afdekvloer) en 2 gaten 30/35mm door vloer woonkamer voor CV leiding, wat zijn dan de meerkosten (evt per gat) (de cv gaten liefst droogboren in verband met parketvloer, deze mag wel vochtig of een beetje nat worden maar er mag geen water onder het parket komen).

CV-leiding onder de betonvloer maken

Het gaat hier om 3 radiatoren waarbij 3 gaten in vloer moeten worden gemaakt. Het is een begane grond appartement in Den Haag.

Jaren '30 huis opknappen

Wij hebben een jaren '30 huis gekocht waaraan het een en ander moet gebeuren voordat het comfortabel bewoonbaar is. Verder zijn er tijdens het bouwkundig onderzoek een aantal punten naar voren gekomen waaraan wat gedaan zou moeten worden. Graag erbij zetten hoelang u denkt met het project bezig te zijn. Buiten: - Gevelvlak achterzijde dient opgeknapt; - Houten deuren kozijnen ramen schilderen/lokaal herstellen; - 1 balustrade voor groot deel vervangen (plat) dakbedekking (bitumen) vervangen; Binnen: - luik maken in vloer om kruipruimte te kunnen betreden, uitbreiden ventilatieroosters in gevel lakken ten behoeve van -ventilatie in kruipruimte, opruimen kruipruimte; bestrijden eventueel houtworm in kruipruimte; - loden leidingen, indien aanwezig vervangen; - checken stavaza riolering; - vervangen cv-leiding in badkamer 2e verdiepen in verband met roest; - muur tussen keuken en woning doorbreken; - verwijderen oude keuken en kast - houten vloer schuren en lakken - zorgen voor voldoende stopcontacten + wegwerken lichtschakelaars in muur - wegwerken leidingen cv door middel van koofjes - 2 toiletruimtes volledig renoveren - badkamer 1e verdieping ombouwen tot stelplaats droger en wasmachine - op 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig) - dubbel glas zetten (meeste ramen zijn al dubbel glas) - verfwerk (inclusief behang afstomen en stuc werk) in hele huis, behalve waarschijnlijk woonkamer - fietsenrek dat bevestigd kan worden aan grond in voortuin

Reparatie van een balkonvloer en verlengen van een leiding

Vanuit mijn appartement loopt er vanaf de cv-ketel een afvoerpijp voor condenswater via een gat in de muur naar het balkon. Die buis eindigt in de muur en het condenswater loopt langs de muur op de balkonvloer. Daardoor is de bovenlaag/coating van de balkonvloer aangetast. Ik wil een oplossing voor het condenswater laten maken, bijvoorbeeld een verlenging van de afvoerbuis, zodat er een emmer onder kan of met een slang of buis naar het afvoergootje. Verder wil ik de toplaag van het balkon laten herstellen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.

Zolder verbouwen

De zolder dient te worden opgeknapt. De oude radiator onder het raam van de dakkapel is verwijderd en dient door een nieuwe (in ons bezit zijnde) radiator te worden vervangen. Er dient een constructie achter het schot onder het raam van de dakkapel te worden gemaakt ten behoeve van de ophanging van de nieuwe radiator. De radiator dient te worden opgehangen en te worden aangesloten op de bestaande CV-leiding. De oude plafondplaten zijn verwijderd en dienen door gipsplaten te worden vervangen. Er dienen (27 m²) gipsplaten te worden geleverd en op maat te worden gemaakt en te worden bevestigd. Daarna dienen de gipsplaten en (15.60 m²) muren te worden gestuukt (totaal 27 m² + 15.60 m² = 42.60 m²). Graag verneem ik voor welk bedrag (inclusief materialen, arbeidsloon en BTW) deze klus verricht kan worden.

Divers renovatiewerk in de woning

- Stuken muren en plafonds in de hal/woonkamer/keuken (nu voorzien van 'grof' pleisterwerk/gipsplaten). - Stoppenkast vervangen en uitbreiden groepen. - Toilet beneden vervangen: zwevend toilet maken, fonteintje vernieuwen, nieuw tegelwerk - Deurpost/raam in 'oude achtergevel' (= doorgang naar aangebouwde keuken) verwijderen inclusief verwijderen 30 cm muurtje wat daar aan grenst en nog dragend is. - oude keuken verwijderen - muur in keuken/aanbouw die grenst aan berging verplaatsen om zo meer ruimte te maken voor de keuken, tevens in deze muur een deur plaatsen (nu ingang berging buitenom). - Nieuw plafond keuken en berging - Isoleren berging - CV ketel moet vervangen worden - keuken plaatsen: leiding en afvoer werk moet ietwat verplaatst worden - Raam+deur in gevel uitbouw vervangen voor openslaande deuren richting de tuin - verwijderen keukenvloer en egaliseren - maken van toegang naar kruipruimte: onder de trap in bestaande kast. Tweede verdieping: - verwijderen badkamer. - deel van inbouwkast die 'uitsteekt' in de badkamer verwijderen, zodat badkamer ruimer wordt - plaatsen zwevend toilet - maken inloopdouche XL met twee doucheplekken - installeren dubbele wastafel/wastafelmeubel - kranen ingebouwd: dus plaatsen voorzet wandjes. In voorzetwandjes uitsparingen/koofjes maken tpv douche en wastafel (om bij de laatste spiegel te kunnen plaatsen). Deze koof voorzien van inbouwspots. - installeren nieuwe radiator - nieuw plafond - vervangen badkamer deur - natuurlijke ventilatie is aanwezig --> vervangen voor mechanische ventilatie - naast dubbele wastafel twee stopcontacten De keuken en het sanitair schaffen wij zelf aan. De rest dient u te verzorgen.

Woning verbouwen en moderniseren

Ik wil deze zomer mijn woning verbouwen. Hiervoor wil ik de volgende dingen laten doen: Ramen en (kunststof) kozijnen laten vervangen en dubbel glas over het gehele appartement (omtrent 2 verdiepingen). Bovenste verdieping (zolder), kantelramen in het dak plaatsen. Ik wil twee muren laten weghalen tussen de woonkamer, de badkamer en de keuken. Keuken en badkamer verwijderen. Open keuken naar de woonkamer. Ik weet niet zeker, maar uit mijn eigen kennis zouden dit geen dragende muren zijn. En een badkamer op de bovenste verdieping plaatsen. Hier staat tevens ook de boiler wat kan zorgen voor een eenvoudige leiding aanleg. CV ketel moet vervangen worden. Badkamer, wc en keuken zal ik beide in hun geheel aanschaffen bij een keuken/badkamer gigant en tevens ook door hun die installatie laten doen. Ik vermoed dat de leidingen dan wel eerst nog gelegd moeten worden boven? Oppervlakte van de woning bedraagt ongeveer 135 m2 en pand komt uit midden jaren dertig. Ik hoor graag als ik nadere informatie kan verschaffen.