Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Convectorput dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: convectorput dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: convectorput dichtmaken

Convectorput dichten en vloerverwarming infrezen

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer in mijn woonkamer kan aanpassen. Het gaat om het dichtmaken van een convectorput van 330 bij 45 cm. Vervolgens heb ik graag dat in de gehele vloer op de begane grond vloerverwarming word ingefreesd. De oppervlakte van de gehele vloer betreft 46 m2. Uiteindelijk moet de vloer bestendig zijn voor een PVC vloer.

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Ik ben op zoek naar een partij die mijn convectorput kan dichtmaken. De afmetingen zijn 275 bij 40 cm. Ook wil ik dat er een nieuwe radiator geplaatst wordt. Hiervoor moeten nog leidingen verlegd/verlengd worden van ongeveer 2 meter.

Convectorput verwijderen

Voor het leggen van een nieuwe pvc vloer & vloerverwarming willen we de bestaande convectorput dichtmaken. Huidige convectorput - metalen convectorput die in de betonvloer hangt. - kruipruimte onder de convectorput Voorgestelde manier dichtmaken; svp specificeren in offerte - Radiator en convector put zijn verwijderd voor dichtmaken (geen onderdeel van opdracht) - Een bekisting d.m.v. steunen strak onder de bestaande vloer (vanuit kruipruimte) - Wapening (betonijzerstaven) aanbrengen in de randen van de convectorput - Beton storten tot 6 cm onder rand bestaande vloer - cement dek / afwerkvloer storten Indien andere methode voorgesteld wordt graag specificeren Aanvang werkzaamheden: z.s.m. voor 11 juni.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Wij willen graag de convectorput (afmetingen zijn 200 x 37 cm) verwijderen en dichtmaken i.v.m. het aanleggen van vloerverwarming. Voor 28 mei moet de put dicht zijn. Eventueel ook het verwijderen van de convectorput meenemen dus.

Convectorput verwijderen en dichtmaken en rookkanaal verwijderen

Onlangs hebben mijn vriendin en ik een woning in Almere gekocht waarvoor onderstaande verbouwingen moeten worden uitgevoerd: - Houtkachel en rookkanaal verwijderen (plus dichtmaken plafond B.G. en 1e verdieping) - 1 x Convectorput (inclusief c onvector) afsluiten en verwijderen plus vloer ter plaatse van de put aanhelen en dichtmaken met beton. - 1 x Radiator afsluiten en verwijderen.

Convectorputten dichtmaken

Twee convectorputten dichtmaken in verband met de aanleg van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Convectorput van 3,5 meter en de ander 2 meter.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Kunt u een offerte uitbrengen om mijn convectorput dicht te maken in een aangebouwde serre? Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put (260 x 38 x 65) opvullen en dichtmaken door middel van gewapend betonijzer dit om de vloer te versterken, een laag van ongeveer 14 cm tot ongeveer 5 cm onder de rand aanbrengen voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui. Hopend op een spoedig bericht.

Convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen

Ik wil bij 1 grote (hoek-) convectorput de verwarmingen laten verwijderen en de convectorput laten dichtmaken zodat we onze laminaatvloer er gewoon overheen kunnen laten lopen. De hoekconvector is ongeveer 6 meter lang en 25 cm breed. Er moet dan aan de aangrenzende muur een designradiator aan de muur gemonteerd worden. Ook wil ik bij een andere convectorput een nieuw rooster laten plaatsen, deze convectorput is ongeveer 3 meter lang en 30 cm breed. Op dit rooster willen wij ook gaas zodat het speelgoed er niet tussendoor kan vallen.

Convectorput dichtmaken

Wij willen komend voorjaar vloerverwarming gaan aanleggen. Daarvoor moet een convectorput dicht gemaakt worden in een betonnen vloer. Afmetingen 1 x 35 x 90 cm en 1 x 35 x 335 cm. De bestaande verwarmingselementen en de leidingen moeten worden verwijderd/afgedopt. De gaten in de wand van de put moeten worden gedicht en in de put moet een dragende betonvloer worden gelegd, eventueel met isolatie er onder. Daarna moet er 3 cm smeervloer worden gelegd over de hele put van 35 x 575 cm. Het geheel laten we graag zodanig installeren dat in de toplaag vloerverwarmingsleidingen kunnen worden ingefreesd. Graag een aanbieding voor dit werk. Uitgangspunt: eerst graag uw richtprijs en daarna na selectie opname en goed advies . Daarna definitieve offerte en opdracht. We gaan niet speciaal voor de laagste prijs maar vooral ook voor een partij met ervaring, flexibiliteit in de planning en goed advies. Bij de eerste aanbieding ontvangen we daarom graag een beschrijving van de geadviseerde methode, geschatte duur van de werkzaamheden en een opgave van de noodzakelijke droogtijd voordat gefreesd kan worden en een laminaat vloer kan worden gelegd.

Convectorput verwijderen en dicht maken

In verband met de installatie van de vloerverwarming, hebben wij een convectorput die dicht gemaakt moet worden. De werkzaamheden zijn; het verwijderen en afdoppen radiator in de convector put en het dichtmaken van de convector put met een cementvloer zodat infrezen vloerverwarming makkelijk kan. De convectorput is ongeveer 5 meter lang.