Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Convectorput dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: convectorput dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: convectorput dichtmaken

Convectorput verwijderen en dichtmaken en rookkanaal verwijderen

Onlangs hebben mijn vriendin en ik een woning in Almere gekocht waarvoor onderstaande verbouwingen moeten worden uitgevoerd: - Houtkachel en rookkanaal verwijderen (plus dichtmaken plafond B.G. en 1e verdieping) - 1 x Convectorput (inclusief c onvector) afsluiten en verwijderen plus vloer ter plaatse van de put aanhelen en dichtmaken met beton. - 1 x Radiator afsluiten en verwijderen.

Convectorputten dichtmaken

Twee convectorputten dichtmaken in verband met de aanleg van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Convectorput van 3,5 meter en de ander 2 meter.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Kunt u een offerte uitbrengen om mijn convectorput dicht te maken in een aangebouwde serre? Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put (260 x 38 x 65) opvullen en dichtmaken door middel van gewapend betonijzer dit om de vloer te versterken, een laag van ongeveer 14 cm tot ongeveer 5 cm onder de rand aanbrengen voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui. Hopend op een spoedig bericht.

Convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen

Ik wil bij 1 grote (hoek-) convectorput de verwarmingen laten verwijderen en de convectorput laten dichtmaken zodat we onze laminaatvloer er gewoon overheen kunnen laten lopen. De hoekconvector is ongeveer 6 meter lang en 25 cm breed. Er moet dan aan de aangrenzende muur een designradiator aan de muur gemonteerd worden. Ook wil ik bij een andere convectorput een nieuw rooster laten plaatsen, deze convectorput is ongeveer 3 meter lang en 30 cm breed. Op dit rooster willen wij ook gaas zodat het speelgoed er niet tussendoor kan vallen.

Convectorput dichtmaken

Wij willen komend voorjaar vloerverwarming gaan aanleggen. Daarvoor moet een convectorput dicht gemaakt worden in een betonnen vloer. Afmetingen 1 x 35 x 90 cm en 1 x 35 x 335 cm. De bestaande verwarmingselementen en de leidingen moeten worden verwijderd/afgedopt. De gaten in de wand van de put moeten worden gedicht en in de put moet een dragende betonvloer worden gelegd, eventueel met isolatie er onder. Daarna moet er 3 cm smeervloer worden gelegd over de hele put van 35 x 575 cm. Het geheel laten we graag zodanig installeren dat in de toplaag vloerverwarmingsleidingen kunnen worden ingefreesd. Graag een aanbieding voor dit werk. Uitgangspunt: eerst graag uw richtprijs en daarna na selectie opname en goed advies . Daarna definitieve offerte en opdracht. We gaan niet speciaal voor de laagste prijs maar vooral ook voor een partij met ervaring, flexibiliteit in de planning en goed advies. Bij de eerste aanbieding ontvangen we daarom graag een beschrijving van de geadviseerde methode, geschatte duur van de werkzaamheden en een opgave van de noodzakelijke droogtijd voordat gefreesd kan worden en een laminaat vloer kan worden gelegd.

Convectorput verwijderen en dicht maken

In verband met de installatie van de vloerverwarming, hebben wij een convectorput die dicht gemaakt moet worden. De werkzaamheden zijn; het verwijderen en afdoppen radiator in de convector put en het dichtmaken van de convector put met een cementvloer zodat infrezen vloerverwarming makkelijk kan. De convectorput is ongeveer 5 meter lang.

Convectorput verwijderen en dichtmaken

Ik wil graag een convectorput met radiator verwijderen en dicht maken. Afmeting circa 5 meter.

Convectorput dicht maken

Graag ontvang ik een offerte om mijn convectorput in een aangebouwde serre dicht te maken. Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put, 260 x 38 x 65 cm, opvullen en dichtmaken door middel van een beton laag van ongeveer 14 cm. tot ongeveer 5 cm. onder de rand, voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui.

Convectorput dichtmaken

Ik heb vandaag de hangende convectorput uit mijn vloer gehaald. Op 2 oktober komt de vloerverwarmingsspecialist een verwarming leggen. Voor die tijd moet het nu ontstane gat vakkundig gedicht worden. Het gaat om een gat van ongeveer 5,5 meter bij 40 cm in een betonnen vloer. Er hoeft geen isolatiemateriaal te worden geplaatst.

Convectorput dichtmaken

In de woning wordt vloerverwarming gerealiseerd op 7 juli, voor deze datum dient de de convectorput dicht gemaakt te worden. Ik laat aan de vakman over waarmee de convectorput dicht gemaakt kan worden. Deze is ongeveer 2 meter lang.