Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete zolderverbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete zolderverbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete zolderverbouwing

Nokverhoging plaatsen inclusief zolderverbouwing

Dit jaar willen wij een nokverhoging laten plaatsen incl. De complete zolder verbouwen door o.a. een vaste trap te plaatsen, vloer & muren isoleren, bevloeren, aftimmeren, leidingwerk & electra. Dit mag door verschillende bedrijven gedaan worden. Ik zie de offertes met veel belangstelling tegemoet en/-of een telefoontje om langs te komen voor een vrijblijvende offerte. Voor de nokverhoging hebben we een tekening beschikbaar. Deze moet ik nog ophalen.

Complete zolderverbouwing

Wij hebben een kale zolder, waar een bed staat en de CV ketel. Er is alleen een heel klein raam. Aan de oostkant liggen zonnepanelen. Wij zouden graag: een slaapkamer maken met een aparte kleine badkamer, welke een wastafel, douche, toilet, wasmachine en droger bevat. Om ruimte te maken zouden we graag twee dakkapellen willen plaatsen, voor en achter. Wij hopen dat de zonnepanelen dan op de dakkapellen kunnen worden geplaatst, en eventueel een paar er naast/boven. Er liggen nu 6 rijen, van 3 panelen per rij, van het merk 'Solaredge'. De CV ketel en de afzuiginstallatie moeten achter een geluidsisolerende muur worden geplaatst, zodat we er nog wel bij kunnen, maar er geen last is van het geluid als mensen proberen te slapen in de slaapkamer. Waarschijnlijk hoeft er geen extra isolatie worden geplaatst, omdat de woning van 2009 is. Wel graag extra berg ruimte boven in de nok, boven de slaapkamer. Indeling wordt dan: kleine overloop om een deur te plaatsten naar de slaapkamer. In 1 hoek de CV ketel en afzuiginstallatie. In de andere hoek (maar groter) de badkamer, welke een dakkapel krijgt. En de rest van de zolder wordt een grote kamer met de andere dakkapel. Vergunning is alleen nodig voor het dakkapel aan de voorkant. Indien het niet mogelijk is om voor een dakkapel te plaatsen, dan hoeven de panelen niet te worden verplaatst en hoeft er geen vergunning te worden aangevraagd. Voor specifieke afmetingen zou ik graag willen dat iemand langs kwam om dit zelf op te meten.

Zolder volledig verbouwen

Complete zolderverbouwing. Plaatsen van 2 x dakkapel 470 cm breed. 1 x tussenmuur plaatsen, 1 x scheidingsmuur plaatsen. De 2 kamers voorzien van stroompunten (4 stuks), verlichtingspunt in beide kamers. Realiseren van vliering boven de 2 kamers incl vlizotrap. Het plaatsen van 1 x radiator in slaapkamer aan de voorkant (achterzijde heeft reeds radiator. Plaatsen van knieschotten aan de voorzijde en achterzijde.

Complete zolderverbouwing

Wij wonen nu 2 jaar in onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2014 en willen daar graag de zolderverdieping laten verbouwen. De ruimte is 6.50 meter lang, maximaal 4.30 meter breed en heeft een nokhoogte van 4 meter. Er is daar een cv-ruimte met een kozijn en deur. Eén muur willen we laten wegbreken en een andere muur laten opbouwen en laten verlengen. Hierbij moet er een radiator worden verplaatst en ook elektra en een waterleiding moeten gewijzigd worden. De nieuwe muur moet behangklaar worden opgeleverd. Verder wil ik er een bergvliering met een vlieringtrap laten maken. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier ter plaatse even te bespreken en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Zolderverbouwing en dakkapellen plaatsen

Onze zolder van 56 m2 willen we verbouwen. Onze wensen zijn: 2 dakkapellen plaatsen (kunststof) wellicht de dakkapel aan de achterkant 4 meter breed en aan de voorkant 3.5 meter maar dit in overleg. Verder willen we het dak daarna laten isoleren en laten afwerken. Er moeten 2 kamers gemaakt worden door middel van een gips wand (kan met metaal profiel en gipsplaat). Ook moeten leidingen verlegt worden voor stroom en radiator. Eventueel nog stuken van de complete zolder. Ook moet het puin afgevoerd worden en eventueel een constructie berekening en vergunning geregeld worden. Kortom een complete zolder verbouwing. We willen dit binnen nu en 5 maanden realiseren.

Complete zolderverbouwing

- Vaste trap naar zolder. - Dakkapel. - Isolatie.