Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete zijkant van het huis uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete zijkant van het huis uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete zijkant van het huis uitbouwen

Uitbouw achterzijde woning

We willen een aanbouw aan het huis/woonkamer van 330 cm bij 300 cm. Met zoveel mogelijk glas ivm licht. Vergunning? Nog niet zeker. Moet nog overlegd worden met de gemeente. Complete oplevering? Ja Moet er nog iets afgevoerd worden? Nee Type woning? Appartement Goed bereikbaar? Via een poortje aan de zijkant maar wel goed bereikbaar.

Uitbouw met lichtstraat plaatsen

Wij zijn op zoek naar een complete uitbouw van 6 meter breed bij 2.50 meter diep. Aan de achterzijde dienen er 3 schuiframen geplaatst moeten worden en in de zijkant 1 vast raam. De andere zijde kan gewoon dicht. In het plafond willen wij graag een lichtstraat laten plaatsen. Wij beschikken reeds over de benodigde bouwtekening. Er is geen vergunning nodig en er is een achterom aanwezig.

Uitbouw aan de zijkant

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van de fysio praktijk. Oppervlakte bedraagt 5 x 5 meter. Moet goed geïsoleerd en met twee openslaande deuren. Zijn momenteel nog bezig met het verkrijgen van een vergunning. Zoeken een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Complete zijkant van het huis uitbouwen

We willen aan de gehele zijkant 1,5 x 8 meter aan het huis bouwen. We hebben een woning met een plat dak. Aan de voor- en achterkant van de uitbouw willen we smalle ramen en de zijkant van het huis een bijna compleet kozijn (ligging op het zuiden). Op de eerste verdieping zit een balkon die na de verbouwing bij het huis getrokken kan worden. Voor nu gaat het om de kosten van een casco bouw. Er kan dus een stuk aangebouwd worden zonder iets te slopen. Het is een huis uit 1963.

Deuropening in een buitenmuur zijkant van het huis

Deuropening in de muur laten plaatsen. Ik wil openslaande deuren in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: +/- 200 cm breed en circa 230 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Het gaat om een draagmuur dus er moet eventueel een steunbalk geplaatst worden. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Complete dakrenovatie

Ik heb een compleet dakrenovatie nodig, omdat asbest moeten verwijderd worden. De huizen zijn gebouwd in de jaren '80 en voor het dak zijn asbestplaten gebruikt. De gemeente heeft een brief verzonden met de melding dat het vervangen moet worden. Aan de voorzijde en de zijkant zitten op de gevel ter hoogte van de zolderverdieping bruine tegels. Wat er op het dak ligt, weet ik niet. Het dak zal zo'n 40 m2 zijn. Kunt u komen kijken en offerte opstellen. Moet er nog een rapport voor opgemaakt worden nu de gemeente al aangegeven heeft dat het asbest is?

Aanbouw plaatsen en badkamer renoveren

Graag zouden wij een complete aanbouw aan een bijkeuken willen maken. De bijkeuken steekt nu achter en aan de zijkant een stuk uit. De nieuwe bijkeuken moet aansluiten op het platte dak van de keuken (eigen grond) en op het platte dak van de buren. Ook moeten er 2 of 3 licht koepels in geplaatst worden. Het moet eerst gefundeerd worden. Er moet circa 5.10 x 4 meter bijgebouwd worden. Een gemetselde aanbouw met een doorloop vanuit de keuken. Ook is voor ons de verbouwing van de badkamer een must. Alles wat er nu in zit moet eruit. Nieuw badkamermeubilair. Een bad, wc en wastafel moeten in komen. De badkamer 1.90 x 210 meter. Wat betreft de badkamer moet er een klein ''hokje'' bij aan getrokken worden waar (als mogelijk) de douche in komt te staan. Voor de verbouwing van de bijkeuken is een vergunning nodig welke aankomende week rond is. De woning zal over twee of drie weken worden overgedragen. Bij de verbouwing ben ik zelf 24/7 aanwezig. Elektra doe ik zelf.

Complete renovatie van een jaren '30 woning

Wij hebben een hoekhuis op het oog dat sinds de bouw weinig verbouwing heeft gekend. Het is nodig om: volledig te isoleren, dak, muren en dubbel glas alle leidingen vervangen (elektra, gas en water) riolering buiten is nog van gres (? ), die moet ook vervangen worden CV installatie aanbrengen kamer en suite plaatsen keuken, badkamer en toilet plaatsen 2 dakkapellen de woning is totaal ongeveer 110 m2 gehele woning verven (binnen- en buitenkant) en stucen Eventueel aanbouw zijkant en achterkant huis om het huis met de garage te verbinden. De garage zou dan een stuk extra krijgen van ongeveer 4 x 3 meter en de achterkant van het huis ongeveer 5,2 x 2 meter.

Complete renovatie van een appartement

Ik ben momenteel in het laatste stadium van de aankoop van mijn eerste woning. Het gaat om een voormalig huurappartement, een 2-kamer woning op de 4e verdieping in een pand zonder lift. Ik wil de woning laten verbouwen en kom graag in contact met bedrijven die alle werkzaamheden aankunnen en e.e.a. goed op elkaar kunnen afstemmen. Het gaat om de volgende zaken: -het slopen van de keuken -het slopen van de badkamer -het aanleggen van een afvoer van de keuken naar een berghok voor de wasmachine/droger -het weghalen van een deel van de keukenmuur -het verplaatsen van 6 stopcontacten, die nu midden op de muur zitten en naar beneden moeten -het verplaatsen van de thermostaat, van het midden van de muur naar de zijkant -het verleggen van een aantal verwarmingsleidingen -het maken van een aparte toiletruimte (het toilet zit momenteel in de badkamer, waar een nieuw muurtje gezet moet worden, de deur verplaatst moet worden, er een nieuwe opening naar de slaapkamer gemaakt moet worden, er leidingen verlegd moeten worden en waarschijnlijk wel meer... ) -het plaatsen van een nieuwe slaapkamerdeur met kozijn -het stuken van het hele appartement, ongeveer 170 m² wanden en plafonds -het plaatsen van de nieuwe badkamer (optioneel) -het plaatsen van de nieuwe keuken (optioneel) Ik heb geen tijdsdruk dus ben flexibel in de planning. De overdracht staat gepland rond 25 oktober. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik maak graag een afspraak om de woning te bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en wil een gedetailleerde offerte ontvangen.

Complete verbouwing van de woning

Wij zijn van plan om een woning te kopen afhankelijk van wat de kosten van de verbouwing ongeveer zullen zijn. Wij begrijpen dat het een globale begroting zal zijn hierbij een overzicht van de eventueel uit te voeren werkzaamheden - uitbouw achterzijde van 3 meter over de gehele breedte, - inclusief doorbreken, lichtstraat, 2 openslaande deuren met aan beide zijden 2 ramen, isolatieglas, - isolatieglas vervangen voorraam, - kozijn vervangen inclusief isolatieglas zijraam, - garage afbreken en nieuwe garage/schuur bouwen aan de zijkant vd woning, aansluitend aan de uitbouw, zodat er een doorgang komt vanuit de woonkamer naar de garage, waar nu het zijraam zit, moet dan een deur komen. - muur keuken uitbreken + voorbereiding keuken maken, - beneden alles gladgestuct - nieuw toilet + fonteintje plaatsen, materialen leveren we zelf aan inclusief tegels - dichtmaken woonkamer deur, - uitbreiding stoppenkast, tbv inductie koken en veel apparatuur - vervangen plafond hele benedenverdieping door gipsplaten, 1E VERDIEPING - plafonds vervangen slaapkamers, overloop niet - badkamer slopen - nieuwe badkamer betegelen + inloopdouche met glazen deur en goot + dubbele wastafel en toilet plaatsen, materialen leveren we zelf aan inclusief tegels - glasvervangen door isolatieglas, er zitten hardhouten kozijnen in - luik vlizotrap dicht maken, - vaste trap naar zolder maken, open onderkwart trap - aansluiting wasmachine en droger maken in slaapkamer met balkon, 2E VERDIEPING - dakkapel achterzijde van 4,5 meter breed en 1. 75 hoog incl isoglas en 2 draaikiepramen, - wand plaatsen met deur zodat er een kleine voorzolder ontstaat, - aansluiting wastafel maken, - afvoer maken voor douchecabine - Velux dakraam aan de voorkant De gehele woning moet worden geïsoleerd, woonoppervlakte m2.