Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

Opbouw plat dak

Ik ben bezig met een complete verbouwing. Heb op de 1ste verdieping een plat dak waar niks mee gedaan word. Circa 12 tot 15 m2. Hier wil ik een complete (of casco, is in overleg) opbouw laten plaatsen. Materiaal, elektra/stucwerk etc. is in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Huis onderkelderen voor zwembad en sauna

Wij willen indien mogelijk de gehele oppervlakte van ons huis een verdieping erbij hebben. Het gaat om een kelder van ongeveer 90 m2. Hier willen we een zwembad en een sauna in realiseren. Het zwembad wordt ongeveer 9 bij 4 m. Er is een kruipruimte aanwezig, wellicht 2, maar in ieder geval 1. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is, ik ben me nog een beetje aan het oriënteren. Als de prijs goed is, wil ik het doen. Graag een prijs voor een complete en caso oplevering. Ik neem aan dat er een fundering nodig is.

Dubbele dakopbouw en een schuin dak recht laten trekken

Wij willen een dubbele dak opbouw realiseren, de ene kant loopt schuin af tot de eerste verdieping de andere kant loopt normaal schuin af. Dak is ongeveer 5.5 meter breed. Verder willen we graag het schuine dak van de eerste verdieping recht laten trekken zodat de kamers meer tot hun recht komen. Dit is ook ongeveer 5.5 meter breed. Ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco als complete oplevering.

Renovatie van de onderste verdieping

Wij zijn opzoek naar een aannemer om onze plannen mee te bespreken en uit te laten voeren. Het gaat om een betonnen vloer waar een deel van 20m2 een houten vloer is, dit willen wij laten egaliseren en 1 gehele betonnen vloer laten maken. Daarnaast gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen, hier moeten alle leidingen en elektriciteit. Daarnaast willen wij een nieuwe trap en nieuwe radiatoren. I am interested to discuss our house renovation with you. Our plans include floor renovation (20m2 of our ground floor are old wooden floor, we would like to change that to beton), complete preparation for new kitchen, new electric line for dishwasher, new stair, laminate floor plasement and some plumbing changes (for the radiators). Please let me know if all these works are possible to arrange with you and if we can make an appointment to discuss the details regarding costs.

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed bij 2,5 meter diep aan de achterkant van het huis realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de uitbouw in dezelfde stijl als het huis. Het huis is uit 1963. Ik denk dat er een fundering nodig is, maar ik weet niet welke. Graag een complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. De 1e verdieping is van hout, maar er zit al een stalen bint in om de 1e verdieping te verstevigingen.

Uitbouw achterzijde drive in woning + verplaatsen keuken

Wij willen onze drive in woning aan de achterzijde uitbouwen. De bedoeling is uitbouw van 3 x 5 m met een glazen achterwand. Wij willen de woonkamer namelijk beneden realiseren. We weten niet of er een vergunning nodig is, de gemeente is heel onduidelijk, dus we komen er niet uit. Wij wonen aan de dijk met ringvaart en hebben dus geen huizen achter ons zitten. Graag laten wij dit door de vakman regelen. Aan de achterkant van de woning zit een betonnen balkon van 1.10 m breed. De uitbouw komt daaronder. We zitten tussen 2 huizen in. Graag advies over welke constructie het beste is. Er is een fundering nodig, de tuin is namelijk aan het verzakken. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen. We hebben een keuken op de 1e verdieping, deze willen wij verplaatsen naar de uitbouw, dus hiervoor moeten aansluitingen gemaakt worden en kan de vakman deze keuken ook verplaatsen? De keuken is op maat, maar welke afmeting deze heeft vinden wij lastig om zo te zeggen. Onder het hele huis zit een kruipruimte, dus dit moet qua leidingwerk te doen zijn.

Opbouw verdieping

Ik wil een complete dak opbouw laten plaatsen (afmetingen zijn in overleg). Er moet elektra en stucwerk gedaan worden, en het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. Er is een vergunning voor nodig, maar dat zal geen probleem worden want bijna al onze buren hebben een dak opbouw. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ontvang graag een offerte.

Complete dakopbouw met trap, kozijnen en ramen

Wij willen een dakopbouw realiseren. De maten zullen ongeveer 6,2 meter bij 5,7 meter zijn op basis van een plattegrond. Daarbij ook nog de binnenmuren en een trap voor de hoogste verdieping en kozijnen en ramen. Vergunningsaanvraag mag door de aannemer worden opgepakt.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

We willen graag een complete verdieping op het platte dak laten bouwen, met een raam en rolluik aan de voorkant en achterkant, (zijkanten niet). Het gaat om een opknaphuis (tussenwoning) zonder zolder maar met een puntdak. Het dak moet ook gerenoveerd worden. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m2. Ik zoek een aannemer die ons kan adviseren en een bouwkundig rapport op kan stellen. Naast dit project moet de hele woning verbouwd worden. Ook hiervoor kan een aannemer in aanmerking komen.

Uitbouw 1e verdieping op bestaande uitbouw

Wij willen graag de eerste verdieping aan de achterkant uitbouwen op de bestaande uitbouw van ons huis. schatting is 8 bij 3 m. De wens is om deze opbouw, op de uitbouw te realiseren in een prefab constructie. In het verleden hebben wij ook een dakappel gerealiseerd dus er zal ruimte zijn om dit via een kraan te laten plaatsen. Wij willen in de offerte graag een casco levering en een complete levering terug terug zien.

Partners

Partners van Casius