Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

Complete badkamer verbouwen

Complete badkamer 1e verdieping verbouwen incl leidingwerk naar cv op zolder. Oude tegels moeten eraf. Plaatsing nieuwe tegels, inloopdouche en lange wasbak. Radiator vernieuwen en aanleggen. eventueel uitbouwen naar slaapkamer. Grootte: 2.56 m x 2.65 m ongeveer.

Complete verdieping op bestaande woning

Onze woning is 4 jaar oud en wij willen graag een extra verdieping. Momenteel is het de BG en 1 verdieping met een plat dak. Mogelijk ook een klein dakterras en misschien een badkamer in de nieuw te bouwen verdieping. Graag advies/prijsindicatie van een ervaren Aannemer.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Complete verdieping opbouw

Bij toeval ben ik op uw website terecht gekomen. Wij hebben momenteel 2 offertes en willen er van u 1 bij. Wij willen op ons platte dak een casco-dakopbouw van circa 50 m2. We schrikken nogal van de verschillen in de bedragen en zijn benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Dakopbouw

Ik wil een dakopbouw(extra verdieping) laten doen. In de bijlage ziet u de complete bouwkundig rapport met alle details. Ik hoor het graag wat de mogelijk opties zijn en wat het gaat kosten. Als er vragen zijn hoor ik het graag,

Verdieping op het huis bouwen

Het is nu een 2 laags woning met plat dak. Wij willen hier een complete verdieping op laten zetten het huis is 5 meter breed lengte tussen 10 en 12 (gokje). de buren links hebben hetzelfde huis als ons de rechter hebben een schuine verdieping echter willen wij alles recht toe optrekken

Hout log huis bouwen

Ik heb een stuk grond en daar wil ik een huis opbouwen van 82.5 m2 en een schuur. Ik wil graag een hout log huis met 1 verdieping. De maximale aantal vierkante meters dat bebouwd mag worden is 82,5 m2, de maximale hoogte is 8 m. Ik wil alles van hout, misschien de onderkant van steen, maar ik weet niet wat het beste is. Of ik een complete of een casco oplevering is, dat is afhankelijk van de prijs. Graag zou ik hier een prijsindicatie en wat info over ontvangen.

Complete uitbouw met openhaard realiseren

We willen onze schuifpui van 4 meter een aantal meter ‘opschuiven’ (3 meter) waardoor er een uitbouw/serre ontstaat met een lichtstraat. De uitbouw komt aan de zijkant en een vergunning is niet nodig. We hebben een soort plan van wat we willen, maar we weten niet of dit ook echt mogelijk is. We willen veel ramen, dit past bij onze woning. Fundering hebben we geen verstand van. 3 gevels zullen er gemaakt moeten worden. We willen metselwerk of rabatdelen. Vanaf de eerste verdieping hebben we overal gelijk al een schuin dak, behalve boven de schuifpui, daar zitten rabatdelen, daarom twijfelen we of we metselwerk of rabatdelen willen. We willen een complete oplevering. We willen er ook een openhaard. Elektra en stucwerk zal nodig zijn.

Badkamer uitbouwen

Onze badkamer is te klein (2 x 1,5 meter), er is geen wc aanwezig en deze zou met 1 meter uitgebouwd moeten worden. De badkamer is op de eerste verdieping, dat betekent dat er dan onder ook een stuk bij de keuken bij komt. Buren hebben dit al gedaan. Fundering is nodig. Ik denk dat er wel een vergunning nodig is. We willen een complete oplevering, leidingwerk, elektra enzovoort is nodig. In de badkamer moet een klein raampje komen, in de keuken een groter raam en een deur. De gevels moeten waarschijnlijk gemetseld worden.

Extra verdieping op plat dak DRIVE-IN woning

Extra verdieping bouwen op plat dak Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk enz.. enz.. (graag tekening en idee voorstel) Er is waarschijnlijk een vergunning nodig(?) ik zou dit graag door de vakman laten regelen. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw (45/50m2 ?) is het realiseren van een compleet open ruimte slaapkamer met complete badkamer, douche, bad (jacuzzie) en sauna..

Partners

Partners van Casius