Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete verbouwing en uitbouw achterzijde woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete verbouwing en uitbouw achterzijde woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete verbouwing en uitbouw achterzijde woning

Complete verbouwing en uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2 à 3 meter diep en 5 meter breed zijn. Het moet gaan om een gemetselde constructie. Ook dient er ten behoeve van de uitbouw een fundering gerealiseerd te worden. Verder moet er uiteindelijk in de uitbouw en de gehele begane grond vloerverwarming komen. Verdere specificaties van de uitbouw graag in onderling overleg.

Verbouwing van een broodjeszaak

Ik wil graag mijn broodjeszaak verbouwen. De oppervlakte is zo’n 20 vierkante meter. Ik heb de complete inventaris al, maar ook de (relatief kleine) keuken moet worden ingebouwd. Verder moeten de vloer, muren en wc worden gedaan. Kunnen jullie me voor het weekend een offerte sturen hoeveel dat ongeveer gaat kosten? Ik heb een schatting nodig van de prijs. Ik wil een marmoleum vloer laten leggen. Er moet eventueel een afzuiginstallatie geplaatst worden.

Renovatie tussenwoning

Ik dacht dat ik de verbouwing zelf wel kon doen maar dat valt toch tegen. Er moet nog veel gedaan worden: - vernieuwen badkamer (155 bij 280 cm) - plaatsen tussenmuren (287 bij 275 cm) - op maat gemaakte hoogslaper (287 bij 130 cm) - isoleren schuin dak en plafonds (480 bij 250 cm) - vernieuwen van elektra. Belangrijkste op heel korte termijn: - badkamer - plaatsen tussenwanden - dichtmaken plafonds. Voor meer informatie over wat er gedaan moet worden kan de vakman contact met mij opnemen. Het gaat namelijk om een complete verbouwing.

Complete verbouwing van een boerderij

Boerderij van 9 x 22 meter met zadeldak compleet renoveren, nieuw dak, nieuwe vloeren, nieuwe wanden, nieuwe installaties, echt alles nieuw. Deze boerderij wordt opgesplitst in 2 woningen voor 2 stellen. Graag een casco offerte.

Complete zijkant van het huis uitbouwen

We willen aan de gehele zijkant 1,5 x 8 meter aan het huis bouwen. We hebben een woning met een plat dak. Aan de voor- en achterkant van de uitbouw willen we smalle ramen en de zijkant van het huis een bijna compleet kozijn (ligging op het zuiden). Op de eerste verdieping zit een balkon die na de verbouwing bij het huis getrokken kan worden. Voor nu gaat het om de kosten van een casco bouw. Er kan dus een stuk aangebouwd worden zonder iets te slopen. Het is een huis uit 1963.

Uitgebreide verbouwing

Op dit moment wonen er nog andere mensen en die willen niet dat er een andere aannemer instapt voordat ze uit het huis gaan. Ik heb daarom totaal geen idee wat de afmetingen zijn. Ik wil de complete woning gestukt hebben. De badkamer en het toilet moet gemoderniseerd worden inclusief nieuwe tegels. De keuken moet gedemonteerd worden en vervolgens de nieuwe plaatsen. De oude houten vloer moet eruit en daarvoor in de plaats moet laminaat geplaatst worden. Op de 2e verdieping moet het plafond verlaagd worden en er moet een kachel uitgehaald worden en een leiding gat dichtgemaakt worden.

Betonnen kelder onder woning maken

Volgend jaar gaat in verband met een grote verbouwing de complete vloer eruit. Zodoende willen wij graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een kelder onder onze hoekwoning. De oppervlakte zal ongeveer 4 bij 5 meter en de trap naar beneden moet worden geplaatst. De verder afwerking en indeling hebben wij nog niet besproken.

Dakopbouw leveren en plaatsen

Leverancier, ik zou graag een dakopbouw laten plaatsen bij een klant van mij als onderdeel van een complete verbouwing. In eerste instantie gaat het prijsindicatie welke ik op zeer korte termijn nodig heb zodat ik met de klant verder in gesprek kan gaan met een richtprijs. Daarna volgt binnen een week de definitieve prijsvorming. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor de dakopbouw volgens tekening en dan wind- en waterdicht en buitenzijde compleet af. Alvast dank.

Complete verbouwing van de woning

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Wij willen een huis van 160 m2 met originele indeling, 1959, compleet renoveren. Dit betekent op de begane grond van 3 ruimtes, woonkamer, eetkamer, keuken, één grote leefruimte met een open keuken maken. Hiervoor moeten de trap naar de eerste verdieping en het toilet verplaatst, opnieuw gerealiseerd, worden. Op de eerste verdieping willen wij de badkamerruimte vergroten en een nieuwe badkamer plaatsen. Verder dient in het hele huis nog CV te worden geïnstalleerd en moeten elektra en leidingen waarschijnlijk vervangen worden. Wij willen dit financieren door naast de aankoophypotheek een bouwdepot af te sluiten. De verbouwing zou op korte termijn en binnen gering tijdsbestek moeten worden uitgevoerd.

Uitbouw met aluminium kozijnen maken

Wij zijn op zoek naar een gerenommeerd en financieel gezond aannemersbedrijf met goede referenties voor de complete verbouwing van een woning van circa 200 m2 inclusief uitbouw. Er moet voor de uitbouw geheid worden, er dient een betonnen vloer te komen en in het dak moet een dakraam komen. De pui die in de uitbouw komt wordt door een extern bedrijf geleverd. Er moet het één en ander gesloopt worden, de badkamer en keuken moeten worden verplaatst, er moet worden gestuct, elektriciteit moet worden vervangen / verlegd. Er zijn al tekeningen gemaakt en ik bespreek graag de details met u in persoon. Belangrijk vinden wij dat de aannemer: Transparant werkt op basis van eerlijke prijzen, op korte termijn een prijsindicatie kan afgeven, de nodige ervaring heeft met constructies en uitbouw, werkt met een vast team en 1 duidelijk aanspreekpunt heeft. Interesse in deze klus? Reageer dan zo spoedig mogelijk!

Partners

Partners van Casius