Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete uitbouw studio bouwen op eigen grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete uitbouw studio bouwen op eigen grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete uitbouw studio bouwen op eigen grond

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde serre

We willen graag een serre aanbouwen van 3.5 x 1.5 meter. Zie foto ter inspiratie. Er is geen vergunning nodig. Complete oplevering is in overleg. Er is geen stucwerk nodig, wel elektra en een fundering en het moet van kunststof gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. 2.5 m x +/-6 m. Daarbij willen we een schuifpui (waar nu de klapdeuren zitten) en een losse keukendeur (waar nu het raam zit). Complete oplevering is in overleg. Verder moet er wel elektra, stucwerk, een fundering en stenen muren komen. Verder zoveel mogelijk raam. Keuken behouden.

Uitbouw achterzijde huis

Complete uitbouw achterzijde. Huidige muren blijven staan. Kozijn wordt hergebruikt. Glazen dak (serre idee). Breedte huis 5,1 m en diepte uitbouw max. 2,50 m. Hoogte huidige plafonds 2,60 m. Als foto heb ik een voorbeeld toegevoegd wat het ongeveer moet worden. Echter is ons huidige kozijn niet over de gehele breedte van het huis, dus zal een stukje muur moeten komen. Onze beide buren hebben al een uitbouw waardoor wij al 1,20 aan muren hebben aan beide kanten. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik hoor graag van u.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een complete uitbouw realiseren van 3*3. Aan beide kanten staat al een binnenmuur, één binnenmuur (bijkeuken) moet aan drie zijden 40 cm opgehoogd worden + nieuw dak. De uitbouw zelf bestaat derhalve uit een vloer (op zandgrond), een dak (met 6 vaks zadeldak lichtstraat) een h-balk tussen woonkamer en uitbouw en een tweedelige kiep schuifpui (HR+++, RAL 9001) over de volle breedte (3 meter). De afwerking is dekvloer met vloerverwarming, verlichting, stucwerk, etc.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een complete uitbouw van de achterzijde van de woning realiseren. Maat 5,18 x 1,5 a 2 meter. We twijfelen tussen een gewone uitbouw of iets in de richting van een serre. Bijgevoegd een foto van de huidige kamer. De werkzaamheden zouden indien mogelijk in oktober moeten plaatsvinden. Hoor graag wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn! Bedankt!

Dakopbouw/uitbouw op plat dak

Ik wil een uitbouw/aanbouw realiseren op een plat dak aan de bergingen. Deze uitbouw wordt samen met de bergingen een zelfstandige woning. De aanbouw is ongeveer 7.5 x 3 mtr. Tekening is bijgevoegd. Ik heb de vergunning al aangevraagd. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra (geen gas) en stucwerk gedaan worden. Graag een offerte hiervoor.

Uitbouw woonkomer met serre

Wij willen graag de woonkamer uitbouwen met een serre van 6 m br, 3,5 m diep (of meest nabijgelegen standaardmaat). Complete oplevering is in overleg. Er hoeft in ieder geval geen elektra in te komen en er hoeft ook geen stucwerk gedaan te worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik weet ook niet van welk materiaal het gemaakt moet worden maar ik wil in ieder geval wel triple glas in het dak hebben.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw. Breedte van de woning is 4,9 m. We zouden 2 meter (of kan je alleen maar 2,4 m?) willen uitbouwen. Het betreft een complete uitbouw, inclusief elektra, leiding, fundering werk. Kunt u de kosten inschatten? En hoe lang duurt het om het te bouwen?

Dakopbouw zolder plat dak

We onderzoeken een uitbouw op de zolderverdieping. Daar bevindt zich momenteel een zoldervliering zonder trap maar met ladder, en daarnaast een groot plat dak (zie foto). Vliering is ongeveer 15m2, plat dak ongeveer 30-40 m2. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is. Complete oplevering en van welk materiaal het gemaakt moet worden is in overleg. Er moet wel elektra in komen en stucwerk gedaan worden. Graag een offerte.