Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete uitbouw realiseren en verbouwing keuken badkamer en toiletruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete uitbouw realiseren en verbouwing keuken badkamer en toiletruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete uitbouw realiseren en verbouwing keuken badkamer en toiletruimte

Uitbouw realiseren

Wij willen onze woning verbouwen, er moet een grote uitbouw komen, waardoor er een mantelzorg woning ontstaat. Het zou om ongeveer 50 m2 uitbouw gaan. Geen idee of een vergunning nodig is, mocht dit zo zijn graag in overleg wie dit regelt. Fundering regelen we waarschijnlijk zelf. Graag een casco oplevering offerte en een voor een complete oplevering. Elektra en stucwerk is niet nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Geen idee wat voor constructie het geschiktst is. Graag ontvangen we advies. Wij zitten helaas wel in tijdnood en zoeken iemand die dit op korte termijn kan realiseren.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed 2,5 m diep . Er is geen vergunning nodig. Graag 2 offertes 1 voor casco en 1 compleet, bij de complete ook vloerverwarming . Het hele huis heeft weeru kozijnen, zou heel mooi zijn als deze er weer in kunnen.

Uitbouw extra verdieping

We would like to do an extra floor in our hous , is een tussen woning met plat dak 4,7 m x 7,5m , we are looking for a company who do everything to build (the gemeente application and all the steps). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuct worden en elektra aangelegd worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen begin 2020 een uitbouw realiseren van 3.6 m x 3.6 m. Het gaat om een extra slaapkamer, waarbij er geen constructieve aanpassingen hoeven worden gemaakt. Bouwtekening is al aanwezig, akkoord VVE & buren ook. Een vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Voor de constructie hebben wij geen bepaalde voorkeur. Voor zover wij weten zijn vier heipalen nodig voor de fundering. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw voor- en achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde en een stukje aan de voorkant realiseren. De afmetingen voor de achterkant zijn: 2.50 m bij 5.30 m en de afmetingen voor de voorkant zijn: 3 bij 2.50 meter. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Als deze nodig is, wil ik deze graag door de vakman laten regelen. Graag de constructie van metselwerk. Er is aan de achterzijde een fundering nodig, ik weet alleen niet van welke aard. Ik zou graag de prijs willen weten voor een casco- en complete oplevering. Onze vraag is wat zo’n verbouwing zou gaan kosten en hoelang zo een verbouwing duurt? Zouden jullie hier een offerte voor kunnen maken?

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Afmetingen 5 X 3 meter vergunning niet nodig. Graag een complete aflevering waarschijnlijke met houten constructie

Uitbouw achterzijde woning tussen twee bestaande muren

We willen graag een uitbouw tussen twee bestaande muren. Dat is de muur van onze eigen bijkeuken en de muur van de aanbouw van de buren ( tekeningen daarvan zijn aanwezig). De grond kan geloof ik niet geheid, volgens mij hebben de buren cement gestort. De uitbouw zou 2.75 bij 3.90 worden ongeveer. Omdat onze tuin op het noorden ligt willen we graag een daklicht op het dak van de aanbouw. Ik voeg wat foto’s toe zodat u een idee krijgt hoe het er uitziet. We willen graag een complete oplevering. We willen ook graag weten wat het ongeveer zou kosten voor de afwerking van stucen, elektriciteit, verwarming. Voor de constructie hebben wij geen idee wat nodig is, daar laten we ons graag over adviseren. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Er zijn bouwtekeningen van de buren, verder nog niets. Tekeningen kunnen in overleg gemaakt worden. Mocht dit wel zo zijn, regelen wij het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Ik zoek iemand voor een uitbouw van 5.4 x 2,5 , gebruik van bestaande schuifpui overplaatsen naar achterkant uitbouw. Vloerverwarming verlengen voor de uitbouw. Dakraam evt. optie 4 bij 1 meter. Graag een offerte voor een complete oplevering en casco. Er is geen vergunning nodig

Uitbouw aan de zijkant van het huis

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter en voorzien van een lichtkoepel, open haard, openslaande tuindeuren en en suite deuren naar de huidige woonkamer. Wij willen de aanbouw met de suite deur afscheiden van de woonkamer. De tuindeur moet aan de lange zijde van de aanbouw komen. We weten niet of een vergunning nodig is. Mocht dit wel zo zijn willen we graag overleggen wie dit gaat doen, dit is afhankelijk van de prijs. We denken dat er geheid moet worden. We willen een complete oplevering hebben met stucwerk en elektra. We willen het liefst metselwerk. De woning is in 2003 opnieuw opgetrokken, maar is zelf een oudere woning. De stijl van de woning willen we doortrekken in de uitbouw. Graag de kosten voor de tekeningen apart vermelden op de offerte.

Uitbouw woonkamer achterzijde

Doel aanbouw is meer leefruimte woonkamer. Afmeting ca. 2 m diep, 5 m breed. Rijtjeshuis, hoekhuis, ondergrond vooral klei. Fundering/heipalen nodig. Buitengevel een combi van metselwerk, red ceder hout en antraciet aluminium kozijnen, RVS regenpijp. Openslaande deuren in het midden, ernaast ramen tot op de grond. Glas extra geluids- en warmte werend. Verplaatsen bestaande wateraansluiting en bestaande zonwering buitengevel. Binnenkant raampartij en ca. 4 spots in plafond aanbouw. Bestaande 2 of 3 stopcontacten alsmede TV aansluiting verplaatsen naar aanbouw. Graag een complete oplevering die stuc klaar is, optioneel stucen en vloerverwarming aanbrengen. Er is geen vergunning nodig.