Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning

Complete uitbouw op zolder

Complete uitbouw realiseren op plat dak van zolder van 5,69 breed en 3,15 diep op bestaand onderheid terras. Ik wil hiermee 3 slaapkamers realiseren en een badkamer. Inclusief vloerverwarming, muren etc.

Woonkamer uitbreiden, uitbouw, vloeren eruit- en erin + vloerverwarming

Wij willen ons huis verbouwen. Het gaat om: - Wij hebben plannen voor onze huidige woning om deze uit te breiden (woonkamer). De woonkamer is nu 4 m bij 8 m en willen het iets doortrekken. Er zit een terras aan vast, dus het terras wordt kleiner. De woonkamer komt 2 meter de tuin in bij 8 breed, dus 16 m2 erbij. - De vloer beneden en boven moet eruit. Beneden: 80 m2, boven parket: 55 m2. Oude vloeren afvoeren. - De vloer erin: 115 m2. - Vloerverwarming erin, beneden. - Uitbouw (extra slaapkamer + badkamer beneden): ik weet niet of er een vergunning nodig is, het is aan achterkant. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Goedkeuring is 99% zeker. De constructie moet kwalitatief goed zijn, dus wellicht prefab. De heipalen zitten al in de grond, maar er moet wel een fundering komen. Complete oplevering, inclusief stucwerk en leidingen, elektra en stucwerk. De uitbouw wordt ongeveer 20 m2. Het wordt een heftige klus. Graag ontvangen we u bij ons thuis voor het bespreken van deze klus.

Uitbouw zijkant hoekwoning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van onze woning, deze zou 8,30 x 2,30 meter moeten worden. De uitbouw mag hout skelet bouw worden en moet wel onderheid worden, vergunning moet ook nog aangevraagd worden, graag in overleg wie dit gaat doen. Tekeningen moeten ook nog. Graag zou ik het verschil in prijs willen weten tussen een complete oplevering en casco oplevering. Elektra en stucwerk hoeft niet meegenomen te worden.

Uitbouw achterzijde rijtjeswoning

Wij willen een complete uitbouw van 2.5 meter richting onze achtertuin. Aan de zijkanten muur. Voorkant zoveel mogelijk open kunnen en glas. Het dak van glas dat ook open kan. Verder wil ik dat er elektra aangelegd word en dat er gestuct word. Vanuit de woning moet eea doorgebroken worden uiteraard en wellicht ook ondersteund als het dragend is.

Complete prefab uitbouw

Wij willen een uitbouw offerte aanvragen. We hebben een prefab serre in gedachte van 2m bij 5m. In overleg met de aannemer wil ik de complete oplevering bespreken. Het doel is om de woonkamer te vergroten.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De uitbouw moet 4 x 5 meter worden, met complete afwerking, dus: Elektra, stucwerk, een fundering, een lichtkoepel, en een stenen buitenkant.

Uitbouw achterzijde van 3 verdiepingen realiseren

Wij willen een bod doen op een huis, een dijkwoning. Het huis is dus nog niet ons eigendom. De hoogte van ons bod zal echter afhankelijk zijn van de kosten van de aanbouw, en de renovatie van het bestaande huis. Wij zouden hier graag wat duidelijkheid over verkrijgen. Als we het huis kunnen aankopen, zullen we de aanbouw ook daadwerkelijk gaan realiseren. Toelichting op het huis en onze wensen: het betreft een dijkhuis. We zouden een aanbouw willen hebben van het liefst 3 verdiepingen, maar als dit te duur is in ieder geval 2. De buren op de foto hebben ook zo een uitbouw. De constructie willen we graag advies over, maar de buitenkant zouden we een beetje zoals de buren op de foto willen hebben, maar met meer glas. We willen een complete oplevering, ook met keuken. Het hoeft niet het duurste te worden, meet ruimte vinden we belangrijker dan de duurste spullen. Zolang het maar degelijk is afgewerkt. De afmeting zal ongeveer 5,5 x 5 meter worden. Er staat nu een aanbouw, deze zou waarschijnlijk verwijdert moeten worden. Ik heb ook gesproken met de architect. Het huis staat op stalen palen. Hij gaf aan dat heien ook voor de aanbouw nodig zal zijn. Het liefst ontvangen we twee offertes: een voor twee verdiepingen en een voor drie. Als dit niet mogelijk is begrijpen we dat ook. Alvast dank en graag ontvangen we een prijsindicatie.

Uitbouw en renovatie

I want to renovate my house en make a expension. The renovation: I want to replace the entire layout of my house. So remove all walls, and make a new layout. I don't know what the dimensions of the walls are. It are 3 walls. They are probably not load-bearing walls. Perhaps it would be useful if someone came to see the situation and discuss the job. The expansion: I would like to have an extension of my house, it would be 6 by 4 meters. To be sure, I will check whether a permit is needed, but probably not. Of which construction I want to expand, I do not know yet, I do not know what is the best. Please advice. I would like a complete delivery, including stucco, electricity and pipes. My neighbors have a concrete foundation, probably this is also necessary for me. I want to start around july next year. Graag Engels sprekende vakman.

Uitbouw dakopbouw

We willen een dakopbouw op ons appartement. We willen graag advies over wat er allemaal nodig is. Het appartement is ongeveer 90 m2 en we willen op de helft een opbouw. Ik weet niet of ons dak sterk genoeg is, ik denk het wel want onze buren hebben er ook een. Het appartementen complex heeft 3 verdiepingen en het dak heeft een plat dak. Een vergunning is nodig. We willen een complete oplevering met elektriciteit en stucwerk. De constructie willen we waarschijnlijk prefab. Graag komen we in contact.

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw van 2 bij 5 meter, als verlenging van onze woonkamer. Wij twijfelen nog tussen een serre en een uitbouw. de achterkant zou in ieder geval uit voornamelijk ramen moeten bestaan. De achterkant is alleen via de voordeur bereikbaar. Graag een complete oplevering. Constructie graag in onderling overleg, maar in ieder geval geen hout.