Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning

Uitbouw achtertuin

Wij willen uitbouw in onze achtertuin. De uitbouw wordt ongeveer 15 m2. Voorkeur voor een complete oplevering. constructie soort graag in overleg

Uitbouw achterzijde huis

Goedendag, wij willen graag onze huidige tuinkamer aan de achterzijde van het huis vervangen door een uitbouw. De huidige tuinkamer is 5 meter breed en 4 meter diep. Ook ligt er al een betonnen vloer. De nieuwe uitbouw heeft dezelfde maatvoering. Daarnaast willen we graag een schuifpui over de complete breedte en een 2-tal lange ramen. In bijgaande schets is een uitgewerkt. Zie uit naar uw reactie. Wij hebben geen materiaal.

Renovatie van complete woning inc. uitbouw en dakopbouw

Volledige renovatie van woonhuis van 80m2 naar 115m2 inc. uitbouw aan de achterkant en dakopbouw. Vergunning en tekeningen aanwezig. S.v.p. uitsluitend reageren als u aantoonbare ervaring heeft met totaalrenovaties/dakopbouwen en referenties kunt overleggen.

Uitbouw achterzijde

we willen de achterzijde gelijk trekken met de achterdeur , het gaat om 1 meter 20 breed ongeveer en lang 3 meter 50 of geheel 6 meter. Voorkeur voor een complete oplevering met een houten constructie.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Prefab uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 5.75 bij 2 meter om zo de woonkamer uit te breiden. 1 augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Een vergunning is niet nodig. Er zit nu een vrij nieuwe kunststoffen schuifpui in de huidige gevel, als het kan zouden we deze willen verplaatsen in de aanbouw. Heipalen zullen waarschijnlijk nodig zijn (zandgrond). Ik wil graag een prefab constructie, met een gemetselde afwerking. Als de schuifpui gebruikt kan worden, dan hebben we geen ramen nodig waarschijnlijk. We willen graag een complete oplevering, stucwerk is niet nodig, maar elektra en verplaatsen van convectorput wel. Het dak willen we dicht. We zouden het liefst in augustus beginnen, in september of oktober kan ook nog, maar het einde van het jaar wordt te laat.

nokverhoging plus uitbouw achterzijde

Wij ontvangen graag een offerte voor een dubbele nokverhoging en uitbouw aan de achterzijde 6x3. Voorkeur voor complete oplevering, nog niet bekend wat voor constructie.

Uitbouw achterzijde + serre bij buren

Dubbele klus: uitbouw + serre bij buren Uitbouw wordt 2 meter diep en 4,5 breed Voorkeur voor een complete oplevering, er isgeen constructie of heiwerk nodig.

Glazen uitbouw achterzijde bouwen met keuken en balkon en trap

Wij willen een nieuwe keuken in een uitbouw met een trap naar boven en een balkon. Onze huidige ramen zijn niet meer goed, deze willen we vervangen voor goed isolerende ramen. Het huis is gebouwd in 1870, wij wensen in die stijl te bouwen. De uitbouw komt in een L-vorm. Een deel van waar de uitbouw komt staat al een gebouw, een deel zal gesloopt moeten worden (geen monumentaal pand). De vergunning moet nog aangevraagd worden. Ik ben bezig met het maken van een maquette en tekeningen. De volle breedte is 7 meter, de laatste 3 meter zal dieper naar achter uitsteken en dit wordt de keuken (3-7 meter). De rest zal 1,5 meter diep worden. Wij willen een trap naar boven toe, dit wordt een soort balkon. De achtergevel moet ook vernieuwd worden. De hoogte is voor een deel 2,70-2,80 meter en het andere deel is 7 meter hoog. Dan moet er gekeken worden naar een muur die gesloopt moet worden. Kijken of dit een draagmuur is. Fundering zal nodig zijn, we hebben zandgrond. We willen energie besparende ramen, ook willen we graag meer informatie over subsidie mogelijkheden. De uitbouw wordt eigenlijk volledig van glas met een houten frame. Is prefab een mogelijkheid in onze situatie? We willen graag een complete oplevering, maar alle onderdelen graag apart specificeren op de offerte. In het dak moet een soort lichtstraat komen, we denken eraan om een dak met een hellingshoek van 45 graden te maken voor meer lichtinval (soort prisma in de hoek). De situatie is wat gecompliceerd. Als u langskomt, neem dan graag een portfolio mee van uw werken.

Uitbouw plaatsen

Ik wil graag een complete uitbouw van 1.80 meter diep en 5.10 meter breed laten plaatsen. Bestaande schuifpui overzetten en geen hout maar stenen uitbouw en betonnen plafond. Waarschijnlijk met de buren samen. Voor hun gelden dezelfde afmetingen.

Partners

Partners van Casius