Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete serre laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete serre laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete serre laten plaatsen

Uitbouw achterzijde bouwen voor serre

Wij willen een uitbouw met de volgende afmetingen: 2,5 bij 6 meter Geen vergunning nodig. Complete oplevering

Serre aanbouwen

Aluminium Serre van 8×4 m HR+++ glas met gemetselde spouwmuren aan de zijkanten kleur antraciet grijs. 2 a 3 (weet niet wat de mogelijkheden zijn) schuifpuien. Muur en fundatie zorg ik zelf voor. Vergunning nodig? Niet nodig Complete oplevering? Ja

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een serre over de gehele breedte van onze woning. 6,5 meter breed en 2 meter diep. Hij moet aangesloten worden op onze huidige woning, dus de complete achterzijde moet er uit, zo ook een muur in het huis om de keuken bij de aanbouw te kunnen betrekken. Het dak en de achterzijde moet van glas zijn. Dit mag eventueel afgewerkt worden door de vakman, inclusief vloerverwarming.

Meerder verbouwingen

Badkamer nieuw tegelen+witten+nieuwe badkamer . Woonkamer +Hal+Keuken met vloerverwarming maken. Complete benden woning witten. Uitbouw Serre binnen en buiten verven. Kozijn Zolder vervangen door kunststof,Kozijn Eerste verdieping vervangen Kunststof. Bestaande trap met tapijt met houten delen maken.

Complete serre laten plaatsen

Hoelang zijn jullie bezig met het bouwen van een serre van ongeveer 4x3 of 4x4? Het gaat niet om een dak van glas. Wat kost dit in beide gevallen met vloer, isolatie, afwerking enz. Kunnen wij zelf de tegels aanleveren of gaat dat via jullie? In de bijlagen een idee wat wij mooi vinden. Graag reageren per mail niet telefonisch

Kelder en aanbouw plaatsen

Recent hebben wij een Rijksmonument in de duinen bij Castricum gekocht, 8 x 8 meter. Hier zouden wij graag 17 m2 aanbouwen in de vorm van een glazen serre. Tevens zouden wij een prefab kelder willen plaatsen - niet onder het pad maar aan de achterkant. De kelder zal in totaal 72 m2 worden. Is het mogelijk om een eerste indicatie te ontvangen. Graag ontvang ik een prijs waarin de moderne en de complete variant wordt berekend. Tevens verneem ik graag of jullie ook ondersteuning bieden in het teken/ vergunning / bodemonderzoek traject voorafgaand aan de bouw.

Van een aanbouw en een serre een open ruimte maken

In de huidige situatie hebben wij een kleine uitbouw (3 bij 4 meter) met schuifdeuren en daar omheen een serre. Totale oppervlak is ongeveer 42 m2 (7 meter breed en 6 meter diep). We willen graag een open ruimte creëren van 6 bij 7 meter die aansluit op de bestaande keuken. Optie is om de bestaande serre in takt te laten. Echter dan dient er dragende balk over een lengte van 7 meter te worden geplaatst, zodat we een complete ruimte krijgen. We willen graag één grote open ruimte.

Complete serre laten plaatsen

Ik wil graag een serre van 5.95 meter breed en 3 meter diep. Met een spie aan de rechterzijde (van helder doorzichtig plexiglas). Af te sluiten met 2 screens van ongeveer 3 meter. Ook wil ik graag 10 spotjes. Het gaat eigenlijk om een veranda-serre. Er moet een constructie komen om de regenpijp om te leiden.

Terras overkapping / serre bouwen

Project 1: Terras overkapping van circa 3 x 8 meter, inclusief heien, fundering, opbouw en complete afwerking, zie bijlage; Project 2: Uitbouw keuken / serre van 2.4 x 4 meter op bestaande fundering, zelfde stijl als terras maar dicht, complete afwerking inclusief Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming, stucen en dergelijke. Zij bijlage voor bestek.

Complete serre laten plaatsen

Een hoekserre met 1 wand van 3,6 m en 1 wand van 3,9 m + dak plaatsen. Alles uit te voeren in dubbel glas inclusief zonwering in het dak. Tevens elektra en verlichting er in aanbrengen. Om een en ander te realiseren willen we het leistenen terras een stuk uitbreiden. Circa 12 m2 extra. Liefst willen we 1 partij die beiden in orde kan maken. Voor de herfst willen we het graag klaar hebben.